واقعا ؟؟
پس باشه حتما دوباره آپ میکنم .ولی شنبه چون از خونه نمیشه دیال آپ اعصاب به هم میریزونه.
واقعا ؟؟
پس باشه حتما دوباره آپ میکنم .ولی شنبه چون از خونه نمیشه دیال آپ اعصاب به هم میریزونه.
چون جی900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای داره . این تاپیک رو فقط اختصاص می دیم به جی700
بهتر بود اینجا رو G900 نگه میداشتید اونجا رو میکردید G700 ..
بالاخره ما برادر بزرگه ایم دیگه!!![]()
سلام دوستان گوشی من افتاده توی دستشویی حالا هی ریست میکنه کسی میدونه کجا یا چجوری درست میشه؟
باید ببری تعمیرگاه. یکی از آی سی هاش رو که سوخته برات عوض کنه. شانس آوردی گوشیت کاملا نسوخته.
منم یه بار مجبور شدم این کار رو بکنم. البته با یه گوشی جاوا.
سلام دوستان ! نمیدونم چرا هیچ کس جواب اصلی سوال رو نمیده ! من برای حل مشکلم حداقل 10 سایت ایرانی و خارجی رو گشتم اما به هرکس میگم گوشیم روی حالت Phone mode به کامپیوتر وصل نمیشه ، با حالت استادانه ای جواب میده شما باید PC Suite رو نصب کنید ! آخه برادر من ما که تو 200 سال پیش زندگی نمیکنیم هممون میدونیم که باید Pc Suite رو نصب کنیم اما مشکل اینجاست که بعضی وقتها به دلیل مشکلات ویندوز یا وجود ویروس برنامه ای به نام m-Router همراه پی سی سویت نصب نمیشه ! اون موقع هست که حتی اگه Pc Suite رو نصب هم کرده باشید گوشیتون در حالت Phone Mode به کامپوتر وصل نمیشه ! البته تقصیر سایت ها نیست می دونید چرا چون خود سونی اریکسون هم جوابگو نیست ! ده روز پیش با هزار مکافات تونستم به عنوان یه کاربر که گوشیش اصل هست واسه سونی اریکسون ایمیل بزنم ( از طریق سایت sonyericsson/support ) و مشکلم رو بیان کردم و گفتم اگه میشه به من بگن چطوری مشکل نصب mrouter رو حل کنم ! فرداش خانم "ربکا بروم ول " مسئول خدمات مشتریان سونی اریکسون Rebecca Brumwell ، Sony Ericsson Customer Services
جواب داد که ما خودمون هم نمی دونیم چطور این مشکل رو حل کنیم ، با ماکروسافت تماس بگیرید !!!!!!!!
پس در نهایت اگه دوستی میدونه چرا mrouter رو بعضی ویندوزا نصب نمیشه از ما دریغ نکنه چون مشکل نبودن این برنامه توی سی دی گوشی نیست زیرا برای مثال من که جی 700 دارم pc suite خدوم رو روی لپ تاپ داداشم نصب کردم و mrouter هم با هاش نصب شد اما mrouter همراه pc suite روی کامپیوتر خودم نصب نمیشه !
در ضمن مشکل از فایروال ویندوز هم نیست !
حالا اگه مردید ( به فتح میم ) این مشکل رو حل کنید جون اکثر کسایی که نمیتونن در حالت phone mode وصل بشن برنامه Pc Suite رو نصب کردن و مشکلی از این بابت ندارن !
پی نوشت : برای اینکه بدانید مشکلتان همان مشکل من هست یا نه وارد منوی tools پی سی سویت شوید و برنامه m-Router را انتخاب کنید اگر گفت این برنامه روی کامپیوتر شما نصب نشده بدانید که مشکل من را دارا می باشید !!!!!![]()
سلام
من از G700 خوشم اومده . ولی تو بازار که رفتم پیداش نکردم. چکار کنم. من رفتم بازار موبایل ولی نداشتند.
خواهشمندم ک م ک م کنید.
دیگه این گوشی تولید نمیشه و به علت اینکه گوشی محبوبی هم هست کمیاب شده.
باید بگردی تا پیدا کنی. معمولا طبقات -1 و -2 علائدین چند تایی آکبند پیدا میشه.
سلام کمک
من گوشيم تاچش سوخت
اپرا ميني 5 نصب کردم اما بعد از باز کردن برنامه و وصل شدن به نت اولين جايي که ميرسه اکسبت ميخواد که با کيبرد كار نميکنه و حتما بايد با تاچ باشه تا بتونم روش کليک کنم
ميشه تاچ گوشيو از کار انداخت و فقط با كيبرد كار کرد؟
يا راه حلي باشه که تنظيم کرد که اين برنامه بدون تاچ كار كنه
ممنون
گوشيم g700
سلام
تاچ گوشی من یه مدتی هست که خراب شده.
کسی میدونه قیمت تعویض صفحش چه قدر میشه ؟
راه دیگه ای هم برای درست کردنش هست؟
کجا برای تعمیر ببرم خوبه؟علائدینی ها که اکثرشون دزد و ......... هستند.اگه جای مطمئنی سراغ دارید بگید.مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)