منم دقیقا به همین دلیل نمیخوام برم .
من این بار سال سومم بود که کنکور میدادم . اما درس خیلی خوبی گرفتم که البته دیگه بدردم نمیخوره . اون هم این که هر چی از دانشگاه دور باشی از درس هم دور میشی .
سال اول من کنکور رو همینطوری واسه محک زدن خودم شرکت کردم . ترم 5 ام تازه تموم شده بود و از درسهایی که واسه پایان ترم خونده بودم یه کم یادم بود .
کلا با همون معلومات قبلی و به صورت default رفتم کنکور دادم . بدون اینکه حتی نشسته باشم خونده باشم و خیلی از درسها هم که هنوز پاس نکرده بودم . فقط پایه ام قوی بود . خلاصه رتبه ام شد 970 .
گفتم ایول ، سال بعد مرخصی میگیرم و میشینم بکوب میخونم . ترم 8 که گذشت یه چند واحد نگه داشتم و مرخصی گرفتم . به زمستون نرسیده بودم که نابود شدم . کلا علاقه ام به درس از بین رفت . فقط و فقط به خاطر اینکه از محیط دانشگاه دور شدم .
اون سال رتبه ام شد 2100 . خلاصه کلی کلنجار رفتم که از اخر گفتم بزارم یه سال دیگه میخونم و رتبه تک رقمی میارم
ترم اخر هم شروع شد و کاملا اون بی میلی به درس هنوز ادامه داشت . فقط میخواستم هر چه زودتر از دانشگاه برم . در حالی که قبلا علاقه بیشتری داشتم .
درس رو تموم کردم و هر روز هم میخواستم بشینم پای درس که به یه بهانه از زیرش در میرفتم . چون هر روز بی میل تر میشدم .
گذشت و امسال هم نتونستم خوب بخونم و رتبه ام زور زدم شد 1700 . حالا بماند که امسال کنکور کامپیوتر زیادی خاص بود .
من از اوناش نیستم که بگم اصلا درس چیه و ولش کن برو بچسب به زندگی و کار و پول و ... . ولی میگم فقط در صورتی بزار واسه سال بعد که از پشتکارت 100% مطمئن باشی .
اصلا غیر از اون خیلی ریسک زیادیه . کلا کنکور ریسک بزرگیه . اومدی سال بعد اتفاقی افتاد که بدتر از امسال شد . مثل امسال که سوالات لو رفت . اونوقت همش حسرت میخوری که چرا سال قبل نرفتی دانشگاه یا یه سال پیش نرفتی سربازی و ...
من با 6 تا از دوستام کنکور رو گذاشتیم واسه امسال . هممون هم مثلا نشستیم بکوب خوندیم و با تجربه بیشتر و کتابهای بهتر و روشهای بهتر رفتیم کنکور دادیم . ولی فقط یک نفرمون روزانه اورد که اون هم مشکوک میزد .
خلاصه اینو بگم ممکنه از سال پیش بهتر درس بخونی و رتبه ات هم بهتر بشه اما قبولیت رو مطمئن نباش . روی قبول نشدنت هم حساب کن که حسرت یک سال گذشته رو نخوری .