تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 905 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان . ضدیخهایِ ایران باید آب بهش اضافه بشه یا خودش آب داره ؟
    جناب محمد
    اگر منظور شما آب رادياتورهاي جديدي باشه كه توي بازار ايران آمده و معمولا رنگ سبز غليظي نسبت به نمونه هاي قبلي دارن، خير.
    اونها نيازي به اضافه كردن آب رادياتور ندارن چون خودشون در واقع همون آب رادياتور هست كه مقدار مواد نگهدارنده اونها بيشتر شده و البته بعد از هر دو يا سه بار سر ريز كردن آب رادياتور بايد يك بار هم از مواد ضد جوش/يخ/زنگ استفاده بشه تا درصد مواد نگهدارنده در حد بالايي بمونه و از رسوب و زنگ زدگي و البته يخ زدگي در مناطق سردسير جلوگيري بشه.
    اما اگر منظورتون همين ضد يخ/ رسوب معمول توي بازار باشه كه بصورت يك ليتري توي قوطي ارائه ميشه، بله اونها رو بايد با آب رادياتور مخلوط كرد، چون استفاده تام از اونها و بصورت خالص نه تنها سودي نداره بلكه باعث خوردگي بسيار شديد موتور و بقيه اجزاء ميشه.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال
    من وقتی شیشه رو پایین میارم یه صدایی میده
    بالا بر شیشه برقیه ماشین هم 405
    مشکلش از چی میتونه باشه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یه سوالمن وقتی شیشه رو پایین میارم یه صدایی میدهبالا بر شیشه برقیه ماشین هم 405مشکلش از چی میتونه باشه؟
    سلام . مشخص نکردین چه صدائی اما یا از شیارهائی هست که شیشه در اون حرکت میکنه و پر از خاک و شن شده و صدا میده که باید با حوصله و حوله ی مرطوب تمام شیارها رو و لاستیک خاکگیر پایین پنجره رو تمیز کنین تا شیشه نرم و بی صدا بالا پائین بشه و روش هم خش نمیافته از ذراتِ شن . اگر هم از داخل در صدا میده باید تودری رو باز کنین و به قرقره های شیشه بالابر و شیارهائی که قرقره ها توش حرکت میکنه حسابی گیریس بزنین . هم بی صدا و نرم میشه هم عمرش چند برابر میشه . به قسمتهای متحرک قفل و دستگیره هم گیریس بزنین تا نرم کار کنه و طول عمر باعزت خدا بهش بده

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشخص نيست اينجوري نميشه نظري داد، ميتونه به خيلي چيزها مربوط باشه و حتي نوع صدا رو بايد شنيد تا بشه نظر داد.
    روغ موتور عوض كرديد يا گيربكس؟و چه نوع روغني ريخت؟
    آيا سنسور كيلومتر را هم باز و بسته كرد؟
    صدا دقيقا چه صورتي هست؟ از گيربكس مياد يا صفحه كيلومتر؟
    اگر يك كليپ از اين مشكل تهيه كنين شايد بشه بهتر نظر داد.
    راستش هیچ کدومو نمیدونم.از چه قسمتهایی فیلم بگیرم؟

ماشين شما نياز به سرويس كاربراتور داره.
    تعمير و سرويس كاربراتور كار هر كسي نيست و بايد حتما پيش تعميركار كاربراتور كه واقعا وارد باشه ببريد تا بطور كامل باز، شستشو، تعمير و تنظيم بشه.
    كاملا مشخصه ژيگلورهاي اون مشكل داره، بخصوص ژيگلور دور آرام و شتاب.
    تعمیرکاری که بردم یه مدرک خیلی گنده تو مغازش زده و یادمه یه چیز خیلی بالایی بود.یعنی اگه درست کنم شتاب ماشین پایین میاد؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستان بنده یک سورن موتور ملی بنزینی دارم. 40000 تا هم کارکردشه. جدیدا یه ایرادی پیدا کرده. صبح موقع روشن کردن ماشین به سختی روشن می شه. یعنی چندین بار باید استارت بزنم. بعدش هم هی درجه گاز بالا پایین میره. هی ریپ می زنه بعد گاز عادی می شه. اما در طول روز همون بار اول که استارت میزنم خیلی نرم و راحت روشن میشه. تنظیم موتور هم کردم فایده نداشت. کسی می دونه چطوری این مشکلو حل کنم؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر دوباره از اون تعويض روغني بپرسيد كه چه كاري براي ماشين شما انجام داده و چه روغني رو براي كدام قسمت تعويض كرده بهتره، همينطور ازش سوال كنين علت اين صدايي كه گفتيد چيه؟ چون اون كنار ماشينه و بهتر ميتونه متوجه بشه( اگر عمدا يا سهوا خرابكاري خاصي نكرده باشه!!)
    از يه نفر بخواهيد رانندگي كنه و شما هم كنار اون باشيد و از كيلومتر و دنده و كلا وضعيت موجود يك كليپ بگيريد و بخصوص صداي مورد نظر رو سعي كنين توي كليپ قابل شنيدن باشه تا شايد بشه كمكي كرد.

كاربراتور ماشين نياز به سرويس داره، شما كاري به مدرك نداشته باشيد، اصل بر تجربه كافي و مهارت شخصه، من مكانيك بيسواد سراغ داشتم كه دهها نفر تعميركار دوره ديده بايد پيشش شاگردي ميكردن..
    اگر سرويس درست و دقيق انجام بشه، مشكلات خودروي شما در مورد شتاب و مصرف و روشن شدن و...حل خواهد شد.

در مورد موتور سورن ملي، علائم به نوعي بر مشكل داشتن استپر موتور هست، البته با دياك بهتر مشخص ميشه.
    خيلي از اون تنظيم موتوري ها واقعا اين كاره نيستن و دقيقا نميتونن عيب ماشين رو بفهمن، بايد كسي كه واقعا اينكاره است رو پيدا كنين.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام. دوستان بنده یک سورن موتور ملی بنزینی دارم. 40000 تا هم کارکردشه. جدیدا یه ایرادی پیدا کرده. صبح موقع روشن کردن ماشین به سختی روشن می شه. یعنی چندین بار باید استارت بزنم. بعدش هم هی درجه گاز بالا پایین میره. هی ریپ می زنه بعد گاز عادی می شه. اما در طول روز همون بار اول که استارت میزنم خیلی نرم و راحت روشن میشه. تنظیم موتور هم کردم فایده نداشت. کسی می دونه چطوری این مشکلو حل کنم؟
    سلام
    فقط زمستون ها اینجوریه ؟

اگر بله از شمعها هست به احتمال زیاد . یا الکترودهاش خیلی بازه یا برای ماشینتون مناسب نیست ( پایه کوتاه - پایه بلند )

نوع بنزین هم مهم هست .

تنطیم بودن زمان جرقه هم خیلی مهمه .

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه دریچه گاز خودرو برقیه و سیمی نیست اولین چیزی که میشه بهش شک کرد پمپ بنزینه اما در طول روز هم پیش میاد. اگه فقط صبح ها مشکل دارید شمعها و دریچه گاز باید چک بشه.

13. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

405 ای بی اس دار وقتی ترمز میکنی یه صدایی میده انگار یه چیزی داره کشیده میشه و بعد متوقف میشه.
    بعضی وقتام ناگهانی ترمز میزنی انگار ترمز به یک نخ وصله و اصلا کارایی نداره.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام . مشخص نکردین چه صدائی اما یا از شیارهائی هست که شیشه در اون حرکت میکنه و پر از خاک و شن شده و صدا میده که باید با حوصله و حوله ی مرطوب تمام شیارها رو و لاستیک خاکگیر پایین پنجره رو تمیز کنین تا شیشه نرم و بی صدا بالا پائین بشه و روش هم خش نمیافته از ذراتِ شن . اگر هم از داخل در صدا میده باید تودری رو باز کنین و به قرقره های شیشه بالابر و شیارهائی که قرقره ها توش حرکت میکنه حسابی گیریس بزنین . هم بی صدا و نرم میشه هم عمرش چند برابر میشه . به قسمتهای متحرک قفل و دستگیره هم گیریس بزنین تا نرم کار کنه و طول عمر باعزت خدا بهش بده
    ممنون
    این صدایی که من میگم فقط موقع پایین آوردن شیشه هست
    وقتی که بالا میبره اصلا صدا نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •