فقط و فقط SanDisk بگیر حالا چه 4 گیگ چه بیشتر . به هیچ وجه دور و بر Trancsend نرو چون با گوشی سازگار نیست خودم دو تاش رو داشتم همش همه چی پاک می شد که بعد رفتم SanDisk گرفتم خوب شد از روز اول هم بهتر شد .
فقط و فقط SanDisk بگیر حالا چه 4 گیگ چه بیشتر . به هیچ وجه دور و بر Trancsend نرو چون با گوشی سازگار نیست خودم دو تاش رو داشتم همش همه چی پاک می شد که بعد رفتم SanDisk گرفتم خوب شد از روز اول هم بهتر شد .
تایید میشه که مشکل دوربین نرم افزاریه. من گوشی ی دیگه ای مثل ان70 هم که مشکل رو داشت رو با فلش حل کردم. البته مموری کارت که تاثیر بسیار مستقیم داره. خود من یه 8گیگ SanDisk دارم و 2.6 گیگ خالی داره و بقیه بالای هزاران فایله! هیچ مشکلی هم نیست.
اون كه بعله...
ولي من متوجه شدم تو N-Gage ديگه هيچ گوشي كم نمياره...حتي 6120...يا N73...
ولي تو بازي هاي سيمبين (sis) چرا...كم مياره...كه زياد مهم نيست..قبول دارم يه مزيته ولي نه خيلي...
منبع: علي ريسر![]()
آره ماهي دوست دارم از كجا فهميدي؟آها منظورت بازي خور بود؟
ای حقه باز ..
نیگا کن ادم نمیتونه یه اشکال لپی داشته باشه ها......
میگم این بازی های سیمبین دوباره بازم گرافیک وکیفیتشون با جاوا فرق میکنه نه؟؟؟؟؟
ان85 به جزoledو2.6 ال سی دی دیگه چه مزیتی داره به ان 82 تازه چیپست که نداره وپسوندهای خیلی کمتر نسبت به ان82 رو میخونه و دوربینش هم تعریفی نخواهد داشت لنز زایس نداره....
اولا" كه يكم مراعات كن چي داري به كي ميگي...!؟
دوما" اول تحقيق كن يه كوچولو ،بعد اگه مشكلي بود بيا مطرح كن...
جاوا به سيمبين نميرسه يك كلام ختم كلام...
كي اينو بت گفته؟ 85 علاوه بر كل فرمت هاي 82 wmv هم پخش ميكنه..پسوندهای خیلی کمتر نسبت به ان82 رو میخونه
لنز كارل زايس هم داره....عكساش از 82 هم بهتره....يه نمونش تو كلوپش هست برو ببين...دوربینش هم تعریفی نخواهد داشت لنز زایس نداره
ميتوني شاد باشي
یونس جان سلام
حرفاتون کاملا تایید میشه فقط مورد آخرش فکر نمیکنم اینجور باشه
درسته که ان 85 هم دوربین بسیار خوبی داره ولی من فکر می کنم در جمع بندی نهایی بازم ان 82 تو دوربین برنده باشه.
من بر این عقیده هستم که نوکیا هدفش از تولید ان 82 یه کمرا فون خوب هست و اگه که توجه داشته باشی تو 5 مگاها تا حالا از همه بهتر عمل کرده.
سلام
آره خب...درسته..تو شب عمرا" به 82 نرسه...ولي من ميگم تو روز به 82 ميرسه و بلكم بهتر...![]()
بابا یونس جون دمت گرم خیلی خوب برخورد کردی داداش......
مگه من جنگ دارم تازه من اون اخری (در مورد دوربینو) مطمئن بودم که گفتم....
بیا اینم پسونداش :
MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
جی اس ام ها اینو نوشته بودند....
بازم دستت درد نکنه با اون برخوردت.....
شادمیشی
بچه ها من در جریان نیستم ...من با كسي مشكلي ندارم..شما اگه يه نگاه به پستا بندازي ميبيني كه بد برخورد كرده...
ضمنا" خب 82 چي پخش ميكنه كه 85 نميكنه؟؟
مطمئن بودي دوربينش كارل زايس نيست؟ ميتوني منبع نشونم بدي؟؟ چون تو فروم نوكيا زده كارل زايس...
ولی اگر سر دوربین دعواست ، دوربین هیچ گوشی زایس نیست که ، زایس یه شرکت آلمانی تو تولید عدسی و شیشه فعالیت داره ، همین
نه نه من با هیچ کی دعوا ندارم ولی داش یونسو نمیدونم.....
فقط اختلاف نظر داشتیم سر برتری دوربین ان82 یا ان85 وپسونداشون....
اینام واسه ان82:AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI Tones (poly 64), RealAudio 7,8,10, True tones, WAVخب 82 چي پخش ميكنه كه 85 نميكنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)