تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 254 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرکت ماک برای مدل های r و f از تنوع موتور و گیربکس های زیادی استفاده کرده – یه جا خوندم که برای مدل f فقط بالای 10 نوع موتور و بیش از 40 مدل گیربکس استفاده کرده – مدل آر 600 که تو کشور ما هستش با موتور 300 اسبی گشتاور 1450 نیوتنی تولید میکنه . اینو تو کاتالوگ آر600 خوندم.
    موتور 300 اسبی اینتر کولردار این موتور به خاطر رنگی که داره بین راننده ها و تعمیرکاران ماک به موتور طلایی معروفه این موتور اکثرا روی آر600 مونتاژ خارج گذاشته شد.
    جواد جان بحث در مورد گشتاور و نیرو موتور واقعا بحث خوب و جالبی هستش .بین شرکت های کامیون ساز همیشه جنگ قدرت موتور توان و گشتاور ایجاد شده وجود داشته . قوی ترین موتوری که تولید شده تا جایی که من اطلاع دارم Volvo 750 d16gباگشتاور 3550 نیوتن بر متر در 1000 تا 1450 دور در دقیقه و scania 730 dc16-21 با گشتاور 3500 نیوتنی که البته این پیشرانه v8 هستش – موتور mack mp10 685 با گشتاور 3200 نیوتنی در 1000 تا 1500 دور در دقیقه – Volvo 700 d16g با اینکه 15 اسب بخار از mack mp10 بیشتر قدرت تولید میکنه ولی گشتاور کم تری داره -

2. 3 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

خودمون یه ماک R600st داریم که موتورشون فابریک ۲۵۰ بود و ما موتور ۳۰۰ اسبی گذاشتیم روش و الان موتور ۴۰۰ اسب با گیربکس تک اسپید فولر و دیفرانسیل با کرانویل پینیون سبک گذاشتیم روش.شما با یه مقایسه ساده میفهمید که کمپانی ولوو چندین سال دورتر از ماک از اینترکولر در موتورهاش استفاده کرد.چندین صفحه عقبتر نمودار گشتاور و توان چند موتور کمپانی های اروپایی و امریکایی قرار داده بودم و راجع به اون هم بحث شد که اموزنده و مفید بود.موتور ۳۰۰ اینترکولر ماک پا به پای ولوو F12 turbo راه میاد در حالی که سال ساخت این دو کشنده خیلی با هم فرق دارن.این هم که در چند پست قبل تر از اکسور تعریف کردم چون تنها کشنده ای که حالا پا به پای ماک ۴۰۰اسبی ما در سینه کش راه میاد همین اکسور هست;-) .در ضمن ما ۷یا ۸سال پیش با ۲میلیون موتور رو از ۳۰۰به ۴۰۰ ارتقا دادیم.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

4. 3 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رفقا 100 تومن دارم. میخام یه کشنده بخرم. به نظر شما چی بخرم که در حد پولم خوب باشه. تا 20 تومنم میتونم قرض کنم بزارم روش. خودم نظرم دانگ فنگ هستش. البته نظر دوستان اهل فن برام خیلی مهمه. اینم بگم تقریبا هشت ساله ماشین رو فروختم قبلا ماشین داشتم زیادم اماتور نیستم. ممنون از راهنمایی هاتون

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودمون یه ماک R600st داریم که موتورشون فابریک ۲۵۰ بود و ما موتور ۳۰۰ اسبی گذاشتیم روش و الان موتور ۴۰۰ اسب با گیربکس تک اسپید فولر و دیفرانسیل با کرانویل پینیون سبک گذاشتیم روش.شما با یه مقایسه ساده میفهمید که کمپانی ولوو چندین سال دورتر از ماک از اینترکولر در موتورهاش استفاده کرد.چندین صفحه عقبتر نمودار گشتاور و توان چند موتور کمپانی های اروپایی و امریکایی قرار داده بودم و راجع به اون هم بحث شد که اموزنده و مفید بود.موتور ۳۰۰ اینترکولر ماک پا به پای ولوو F12 turbo راه میاد در حالی که سال ساخت این دو کشنده خیلی با هم فرق دارن.این هم که در چند پست قبل تر از اکسور تعریف کردم چون تنها کشنده ای که حالا پا به پای ماک ۴۰۰اسبی ما در سینه کش راه میاد همین اکسور هست;-) .در ضمن ما ۷یا ۸سال پیش با ۲میلیون موتور رو از ۳۰۰به ۴۰۰ ارتقا دادیم.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    ماک شهرت جهانی داره ماشیناشم امتحان خودشونو پس دادن و محصولات این شرکت در دنیا از محبوبیت خاصی برخوردارن و طرفداران زیادی دارن... یه نکته ی دیگه هم بگم زمانی که ماک آر600 در ایران تولید میشد تقریبا از ضعیفترین موتور / ساده ترین اتاق از نظر تزئینات. صندلی. تودوزی. داشبورد... استفاده شده در حالی که در امریکا و استرالیا ز موتور قوی تر و کابین های زیباتر و.... استفاده میشده - اگر زیر ساخت های ایران ماسب کشنده های جدید امریکایی بود و محدودیت تناژ و.... در کشور مانبود شرکت های اروپایی مثل volvo , scania پیش بزرگان صنعت کامیون امریکا ماننده peterbilt- kenworth - mack و.... حرفی برای گفتن نداشتن.

7. 4 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

فکر کننم با این پول بتونی ههو یا دانگ فنگ بردای کلا با این پول نخریی بهتر

9. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رفقا 100 تومن دارم. میخام یه کشنده بخرم. به نظر شما چی بخرم که در حد پولم خوب باشه. تا 20 تومنم میتونم قرض کنم بزارم روش. خودم نظرم دانگ فنگ هستش. البته نظر دوستان اهل فن برام خیلی مهمه. اینم بگم تقریبا هشت ساله ماشین رو فروختم قبلا ماشین داشتم زیادم اماتور نیستم. ممنون از راهنمایی هاتون
    با این پول بهترین گزینه هوو هست دوست عزیز اگر ماشین باهاش مراعات کنی و پاتو نکنی تو موتور خیلی خوبه و استلاک نداره ولی اگر بخوای گاز بدی و همیشه تند بری نه نباید بخری.
    من خیلی از راننده های قدیمی رو میشناسم که با هوو کار میکنن دنگ فنگ اذیت داره یه مقدار.

11. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

میتونی ولوو 63 یا 64 یا 65 تمیز هم برداری

13. 3 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از همه رفقا که لطف کردن جواب دادن ممنون . هوو نمخام بردارم زیاد خوشم نمیاد ازش. بین دنگ وفنگ و ولوو مدل پایین که دوستمون جواد پیشنهاد دادن به نظر شما کدوم بهتره؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

شما ببین ماشین روبرای چه کاری و استفاده ای میخواهید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

اگر صحبت خودروهای فرسوده نبود صد در صد ولوو رو بهت پیشنهاد میکردم

16. 2 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما ببین ماشین روبرای چه کاری و استفاده ای میخواهید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

اگر صحبت خودروهای فرسوده نبود صد در صد ولوو رو بهت پیشنهاد میکردم
    ذرود. داداش یا تانک میندازم پشتش یا کف.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •