تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 1081 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آیا می شه کاری کرد که ip مون با kisمخفی بمونه البته نمی خوام تنظیمات رو بذارم روی آخرین درجه
    من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.
    متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12

دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.
    دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
    اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
    خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.
    دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
    اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
    خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه
    دوست من شما در این مورد اشتباه می کنید اول اینکه وقتی کلیدی وارد لیست سیاه می شود هم برای نسخه 6 و

نسخه 7 از کار می افتد و شما نمی توانید کلیدی را که وارد لیست سیاه شده است روی هیچ نسخه ای استفاده کنید

چون لیست کلیدهایی که وارد لیست شده است درون یک فایل به نام black.lst ذخیره می شود که با هر بار اتصال به

اینترنت آپدیت می شود و این لیست برای تمام نسخه های کاسپرسکی یکسان است .دوم اینکه نسخه 7 از نظر امنیتی

بسیار بهتر از نسخه 6 است .هم هوش مصنوعی بسیار بالاتری دارد ( که درصد شناسایی ویروسها را بیشتر می کند ) و

هم در مقابله با روت کیتها ( که از بدترین نوع آلودگیها هستند ) بسیار قویتر است .خاصیت Self Protection آن بسیار

بهتر شده است و فایروال آن نیز قویتر است .هر چند نسخه 6 بسیار خوب است ولی مسلما نسخه 7 یک سر و گردن

بالاتر است .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.248 Beta

Download Anti-Virus Beta:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Download Internet Security Beta:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟
    نسخه 7 محصولات كاسپر ويسا را ساپورت ميكنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).
    البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هست

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.250 Beta

Download Anti-Virus Beta:

کد:

Download Internet Security Beta:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هست
    پس در اين حالتي كه شما فرموديد امكان آپگريد براي Buildهاي مختلف نسخه 7 وجود داره و نه براي خود نسخه هاي مختلف.يعني اگر تا چند وقت ديگه فرضا نسخه 8 بياد باز امكان آپگريد از نسخه 7 به نسخه 8 نخواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •