من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.
متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).
یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟
دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.
دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه![]()
دوست من شما در این مورد اشتباه می کنید اول اینکه وقتی کلیدی وارد لیست سیاه می شود هم برای نسخه 6 و
نسخه 7 از کار می افتد و شما نمی توانید کلیدی را که وارد لیست سیاه شده است روی هیچ نسخه ای استفاده کنید
چون لیست کلیدهایی که وارد لیست شده است درون یک فایل به نام black.lst ذخیره می شود که با هر بار اتصال به
اینترنت آپدیت می شود و این لیست برای تمام نسخه های کاسپرسکی یکسان است .دوم اینکه نسخه 7 از نظر امنیتی
بسیار بهتر از نسخه 6 است .هم هوش مصنوعی بسیار بالاتری دارد ( که درصد شناسایی ویروسها را بیشتر می کند ) و
هم در مقابله با روت کیتها ( که از بدترین نوع آلودگیها هستند ) بسیار قویتر است .خاصیت Self Protection آن بسیار
بهتر شده است و فایروال آن نیز قویتر است .هر چند نسخه 6 بسیار خوب است ولی مسلما نسخه 7 یک سر و گردن
بالاتر است .
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.248 Beta
Download Anti-Virus Beta:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download Internet Security Beta:
نسخه 7 محصولات كاسپر ويسا را ساپورت ميكنه.
البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هست
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.250 Beta
Download Anti-Virus Beta:
Download Internet Security Beta:
پس در اين حالتي كه شما فرموديد امكان آپگريد براي Buildهاي مختلف نسخه 7 وجود داره و نه براي خود نسخه هاي مختلف.يعني اگر تا چند وقت ديگه فرضا نسخه 8 بياد باز امكان آپگريد از نسخه 7 به نسخه 8 نخواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)