تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 649 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

گوشی شما xperia X1a هستش؟ عجیبه ها، از کجا اوردی؟ همون نسخه x1i بهتر بود. حالا بگردم میگم. من مهران نیستم. از مهران تو مبایلستان میارم پستارو.
    ممنون
    نه گوشی من x1i هست...مگه a هم داره؟چه فرقی داره؟

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اون از لحاظ مخابراتی نسل سومش فرق داره و فیلمبرداریش به جای VGA 30fps روی Qvga 22fps که اون دیگه خیلی باید ضایع باشه.
    اون نسخه آمریکاست.
    پس چرا Generic-US ؟ باید Generic-UK باشه چون همه اونایی که تو ایران دارن و من پرسیدم همین بوده واسه شما یکم عجیبه، اگه اینترنت سریعه و مطمئنی برقتون نمیره از طریق SEUS آپدیت کن، تو خود CD اکسپریا هست. اگه ورژن جدید اومده باشه خودش میگه لازمم نیست دنبال آپدیت بگردی خودش همه کارها رو میکنه.اینجا توضیح داده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اون از لحاظ مخابراتی نسل سومش فرق داره و فیلمبرداریش به جای VGA 30fps روی Qvga 22fps که اون دیگه خیلی باید ضایع باشه.
    اون نسخه آمریکاست.
    پس چرا Generic-US ؟ باید Generic-UK باشه چون همه اونایی که تو ایران دارن و من پرسیدم همین بوده واسه شما یکم عجیبه، اگه اینترنت سریعه و مطمئنی برقتون نمیره از طریق SEUS آپدیت کن، تو خود CD اکسپریا هست. اگه ورژن جدید اومده باشه خودش میگه لازمم نیست دنبال آپدیت بگردی خودش همه کارها رو میکنه.اینجا توضیح داده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فیلم برداریش که 30 فریم هست...من از ایران خریدم.جمهوری سیتادل...فکر کنم uk و us فرقی نکنن...شاید مال زبان گوشی هست...اینترنت پر سرعت هم که ندارم...پس بیخیال اپ شم...ورژن rom شما چنده؟مال من اینه...

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

us که حتمآ به زبان و کشور اشاره داره آخه us فقط معنی آمریکا میده، شایدم منظورش چیزه دیگه ای باشه که بعیده آخه Sw یعنی سوئدی و UK یعنی نسخه بریتانیا.
    ورژن جدید تاریخش 25.01.2009
    نسخه رام هم R2AA006

که کاملش میشه این APP_SW_X1i_GENERIC_UK_KOV_R2A
    واسه شما صفحه قبل زده بود
    در ضمن من اکسپریا ندارم

6. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فیلم برداریش که 30 فریم هست...من از ایران خریدم.جمهوری سیتادل...فکر کنم uk و us فرقی نکنن...شاید مال زبان گوشی هست...اینترنت پر سرعت هم که ندارم...پس بیخیال اپ شم...ورژن rom شما چنده؟مال من اینه...

این تصویر که پیداش کردم بعد از آپدیت گرفته شده و می تونی ورژن رام و رادیو رو بعد از آپدیت با اون خودت مقایسه کنی !!!

8. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

عجیبه...حالا دوستمم داره...برم مال اونم ببینم...این عکسی که پیدا کردی مال 12/9/2008 هست اما مال من چرا اینجوریه...!!!یعنی مشکل داره؟تاریخش اشتباه...

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عجیبه...حالا دوستمم داره...برم مال اونم ببینم...این عکسی که پیدا کردی مال 12/9/2008 هست اما مال من چرا اینجوریه...!!!یعنی مشکل داره؟تاریخش اشتباه...
    برای من هم جالبه که چرا تاریخ آپدیت رامت اینطوریه , اصلا به هیچ تاریخی نمی خوره !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من یک تاپیک تو XDA Developers زدم که برام یک نرم افزار پیدا کنن که موس امنیا رو روی X1 داشته باشم !!!

الان سر زدم مثل اینکه کار بالا گفته , کم کم داره دعوا میشه !!! باور کنین من کاری نکردم ها !!! فردا نزنن یکی رو بکشن خونش بیافته گردن من ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

من یک تاپیک تو xda developers زدم که برام یک نرم افزار پیدا کنن که موس امنیا رو روی x1 داشته باشم !!!

الان سر زدم مثل اینکه کار بالا گفته , کم کم داره دعوا میشه !!! باور کنین من کاری نکردم ها !!! فردا نزنن یکی رو بکشن خونش بیافته گردن من ؟؟؟
    مهدی جون مگه موس امینا چجوریه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

برای من هم جالبه که چرا تاریخ آپدیت رامت اینطوریه , اصلا به هیچ تاریخی نمی خوره !!!
    ولی باهاش مشکلی ندارم...اگه مشکلی پیش بیاد هارد ریست کنم...شایت تاریخش درست شه...شایدم مربوت به نرم افزارایه که روش نصب کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •