تاييد ميشه يه رايد بگير فقط بزن به در و ديوار تا رانندگي ياد بگيري بعد هر چي خواستي گير
تاييد ميشه يه رايد بگير فقط بزن به در و ديوار تا رانندگي ياد بگيري بعد هر چي خواستي گير
از تمام دوستان گرامی سپاسگزارم
قصد دارم e2 رو خریداری کنم ولی فعلا 2-3 تومنی کم دارم که تا دو سه ماه دیگه ایشالا جور میشه فعلا باید از خودرو پدر استفاده کنم
ولی اگر در طول این مدت سئوالی پیش بیاید مزاحم دوستان میشوم
با تشکر خیلی خیلی فراوون از دوستان خوبی که راهنماییم کردین....خوب اینطور که من نتیجه گرفتم مثل اینکه بهتره که یه پراید دست دوم بگیرم فعلا....فقط می دونین پراید دنده اتوماتیک نیست، منم نیم کلاجم خیلی بده.....نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟ واقعا سخته یا من چون اول راهم اینطوریم؟؟؟؟؟؟؟ بعد اینجوری که شما گفتین بزن به در و دیوار...ترسیدم....یعنی واقعا اوایل آدم اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ منم یه مقداری هنوز ترس دارم...
راستی چرا هیچ کس از هیوندا ورنا چیزی نگفت؟؟؟جدیدا خیلی میبینم خانوما پشتش نشستن....
از شما دوستان عزیز هم می خوام که از تجربیات ارزندتون در زمینه اوایل رانندگی برام بگید...منم از این به بعد اینجا اشکالاتم رو می پرسم.....واقعا چقدر بعضیاتون دست فرموناتون عالیه.......چَکار کردید واقعا ؟؟؟؟؟؟![]()
یه پراید بگیر خیال خودت رو راحت کن
چون تصادف هم کنی خرجش زیاد نیست بعد برو رو گزینه mvm و 206
باسلام من یه glxمدل82 خریدم امروز و این اولین ماشین من هستش .برای کنجکاوی کاپوت رو زدم بالا و ماشین خاموش بود درب رادیات را باز کردم اب به بیرون ریخته شد نه با فشار . بعد فکر کردم ماشین جوش اورده درجه ماشین رو 90 بود بعد پر اب کردم و ماشین رو روشن کردم . بعد دوباره خاموش کردم درب رادیات رو باز کردم بازم اب اومد بیرون ....با ماشینم یه دور 5 دقیقه ای زده بودم این مشکلش از چیه اصلا این مشکل هست
وظیفه بود.
خوب پیشاپیش مبارک. انتخاب خوب و شایسته ای هست.
سوالی هم بود در خدمتیم.
![]()
سلام.
اینجا:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
عیب یابی و تعمیر خودرو (= اتومبیل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من 206 بگیر، از هر نظر ماشین کاملیه
شتاب،طراحی،ایمنی،مصرف سوخت،...
خداییش یه عالمه بحث شده در مورد اتوموبیل ها تو این رنج قیمت. 206 تیپ 2 در این مقایسه هیچ جایی نداره![]()
سلام خانومی
من خودم پشت ورنا میشینم خیلی خوبه
عالیه
هیچ مشکلی باهاش ندارم
البته سری جدید که تازه اومده بود خریداری کردم
با هیچ ماشینی هم عوض نمیکنم
البته بعد از خرید حتما لاستیک های ماشین رو تعویض کنید لاستیک ها بارز هستند و در سرما و گرما سرعت بالا باعث ترکیدن چرخ ها میشه
و اینکه عزیزم شما گفتی تازه کاری به نظرم برای یه تازه کار بهتره ماتیز یا ام وی ام خریداری بشه تا نحوه ی رانندگی و پارک کردن و ... دستت بیاد تا بعد هزینه ی گزاف برای خرید داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)