مراحل زیر رو انجام بدید.
ابتدا Windows Defender رو خاموش کنید. ( فقط ریل تایم پرونکشن خاموش بشه کافیه )
سپس Add/Remove programs رو باز کنید. آویرا رو انتخاب کنید. گزینه Change , و Modify مراحل تموم شد سیستم رو ریست کنید.
مراحل زیر رو انجام بدید.
ابتدا Windows Defender رو خاموش کنید. ( فقط ریل تایم پرونکشن خاموش بشه کافیه )
سپس Add/Remove programs رو باز کنید. آویرا رو انتخاب کنید. گزینه Change , و Modify مراحل تموم شد سیستم رو ریست کنید.
اصلا تو لیست Add/Remove programs نیست،حذف شده!
دوستان ایا راهی هست که بیش از 30 روز اکتیو بشه؟
و ایا راهی هست که موقع استارت ویندوز پیغام نده که مثلا 30 روز باقیمانده تا اتمام نرم افزار
درود
دوستان بنده اویرا نسخه 10.2.0.659 رو نصب کردم بروز رسانی هم شده مشکل من با idm هست سرعت دانلود رو رو تا بیشتر از نصف کاهش می دهد به محض اینکه web guard رو خاموش میکنم سرعت تا 3 برابر بالا میرود..واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم از اساتید خواهش میکنم بنده را راهنمای کنید
بدرود
به این ادرسی که دادم برید و کارهایی رو که گفته انجام بدید یه کلید 3 ماهه برای اکتیو کردن اویرا بهتون میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا مشکل من هم هستدرود
دوستان بنده اویرا نسخه 10.2.0.659 رو نصب کردم بروز رسانی هم شده مشکل من با idm هست سرعت دانلود رو رو تا بیشتر از نصف کاهش می دهد به محض اینکه web guard رو خاموش میکنم سرعت تا 3 برابر بالا میرود..واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم از اساتید خواهش میکنم بنده را راهنمای کنید
بدرود
دانلود Avira AntiVir Premium 10.0.0.680 + سریال ها
| همراه سریال های این نرم افزار تا سال 2015 |
| با لینک مستقیم و به صورت فشرده شده |
دانلود کلیدها تا سال 2015 ------------ 100% تست شده
تو لیست Add/Remove programs نیست.مالویربایت هم بی اثر بود.
دوستان اساتید به دادم برسید این سرعت اینترنتم پایین اومده انتی ویروس رو اعصابم رفته کمک کمک..
تنضیم خاصی می خواد بگید انجام بدم.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)