ممنون میشم اگه در مورد این عکس هم نظراتتون رو بگید :
![]()
ممنون میشم اگه در مورد این عکس هم نظراتتون رو بگید :
![]()
سلام
سه عکس از بهار در کوچه باغ های دماوند(منطقه آبسرد-روستای لومان)
canon IXY920
f/5.6
iso 80
sec 1/250
f/2.8
iso 80
sec 1/400
f/2.8
iso 80
sec 1/500
![]()
هادي جان مساله زياده روي در رنگ عكس گويا فقط براي شما قابل ديدنه . يا شما نسبت به اين قضيه حساس شدي يا اينكه تنظيمات مونيتور يا خود مونيتورت اينجوري نشون ميده . چون قبلا هم نسبت به اين مورد انتقاد داشتي . به نظر من زياده روي ديده نميشه و فكر ميكنم تصوير از اون حالت كدر و رنگهاي گرفته ، كمي شاد و شفاف تر شده .
تا نظر بقيه دوستان چي باشه .![]()
عنوان اين تاپيك هست : آخرين عكسهايي كه گرفتيم نه آخرين عكسهايي كه گرفته شده . چون اگه اينطور باشه بنده هم از دوست و فاميل و آشنا عكسهاي زيادي دارم كه اينجا بذارم . كمي به اين مساله دقت كنيد .![]()
عكسهاي زيبايي شده فقط يه نكته رو بگم و اون هم مثل هميشه تنظيمات نوردهي عكسهاست . چون شما در عكس دوم و سوم به خاطر شدت نور آسمون رو كاملا از دست داديد . درضمن كادربندي عكسهاي دوم و سوم هم جاي كار داره ( نظر شخصي ) جسارت بنده رو بابت اظهار نظر ببخشيد . موفق باشيد .
Last edited by Samin_System; 28-04-2010 at 11:26.
اینم واسه اینکه دل دوستمون نشکنه !
یک عکس که در جزیره ی هرمز گرفتم !
سونی اچ 2
اف 4
1000/1
ایزو 80
:
![]()
اینجا هرمز است !
نمای خلیج همیشه فارس از بالای قلعه ی پرتقالی ها !
اینم خودم گرفتم !
اچ 2
اف 8
320/1
ایزو 80
:
![]()
خواهش میکنم دوست عزیز.فکر میکنم یکی از اهداف همه از عکس گذاشتن تو اینجا نظرسنجی باشه.اتفاقا از اینکه میبینم مورد توجه شما قرار میگیرم خوشحال هم میشم.عكسهاي زيبايي شده فقط يه نكته رو بگم و اون هم مثل هميشه تنظيمات نوردهي عكسهاست . چون شما در عكس دوم و سوم به خاطر شدت نور آسمون رو كاملا از دست داديد . درضمن كادربندي عكسهاي دوم و سوم هم جاي كار داره ( نظر شخصي ) جسارت بنده رو بابت اظهار نظر ببخشيد . موفق باشيد .
Last edited by Makan_noor; 28-04-2010 at 15:24.
اولين عكس من در اين تاپيك .
به بزرگي خودتون ببخشيد
لطفا راهنمايي فراموش نشه .
![]()
Last edited by Art Line; 28-04-2010 at 18:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)