تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 1126 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردمنwestern my book essential هست .فن هم نداره .اشتباه کردم.
    اون مارک فن رو میشه کامل بگین تا بخرم؟
    البته مطمئنم مشکل از این نیست ولی چاره ای ندارم
    سلام مدل فن SUNON هست
    آدرس یکی از سایتو میذارم دستت بیاد
    البته خودتون از بازار برین بخرین اینترنتی خرید نکنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکسی از هاردهای نازنینم

البته یکی دیگه هم دارم که هنوز بازش نکردم آکبنده ولی اینهایی که میبینین کلا 6 ترا میشن و کامل پر هستند
    هرکدوم از آداپتور ها کلید جداگانه دارند چون باز و بسته کردن سیمهای آداپتور به مرور زمان باعث بریده شدن سیم میشوند پس سیمها را ثابت نگه داشتم تا بعدا مشکلی پیش نیاید
    اون یکی که وسترن نیست هارد سوخته هست دکور گزاشتمش
    به موقعیت فن توجه کنین ضمناً یه اسفنج هم زیر فن گزاشتم تا لرزش فن به میز منتقل نشه
    این فن خیلی پرقدرته اگه یه جوراب زنانه نازک بذارین بعنوان فیلتر گردو خاک عمل میکنه که فکر کنم جالب از آب دربیاد اما مواظب باشید که به پره های فن نخوره اول محافظ فن بزارین بعد جورابو
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-11-2010 at 16:25.

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم ، چنتا دسکاریش کردم و حالا دیگه هیچ سیستمی نمیشناسدش .

2 تا درایو داشت به دوستم گفتم فرمتش کن و کلا یه درایوش کن اونم تو 2 دقیقه این کارو کرد.

بعد بهش گفتم حالا Fat 32 کن ، گفت که میگه تو ویندوز نمیشه ،هیچ دسترسی هم به هارد امکان نداشت ، نمیشد چیزی کپی کرد روش ... بعد این دوستمون رفت .

من خودم یه برنامه عجیب غریب واسه فرمت هارد از تو King پیدا کردم ، نصب کردم ، 3 ساعت طول کشید تا فرمت شد (اصلا هیچ گزینه ای نداشت برنامه ، فقط هارد رو میشناخت و بعد رو فرمت کلیک میکردی و اونم فرمت میکرد ) بعد از تموم شدن دیگه هارد ما شناخته نمیشه .
    شرمنده اگه سوال رو جای اشتباهی پرسیدم .
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 سیگیت دارم ، چنتا دسکاریش کردم و حالا دیگه هیچ سیستمی نمیشناسدش .

2 تا درایو داشت به دوستم گفتم فرمتش کن و کلا یه درایوش کن اونم تو 2 دقیقه این کارو کرد.

بعد بهش گفتم حالا Fat 32 کن ، گفت که میگه تو ویندوز نمیشه ،هیچ دسترسی هم به هارد امکان نداشت ، نمیشد چیزی کپی کرد روش ... بعد این دوستمون رفت .

من خودم یه برنامه عجیب غریب واسه فرمت هارد از تو King پیدا کردم ، نصب کردم ، 3 ساعت طول کشید تا فرمت شد (اصلا هیچ گزینه ای نداشت برنامه ، فقط هارد رو میشناخت و بعد رو فرمت کلیک میکردی و اونم فرمت میکرد ) بعد از تموم شدن دیگه هارد ما شناخته نمیشه .
    شرمنده اگه سوال رو جای اشتباهی پرسیدم .
    از اينجا به تمام دوستان بگم كه بهترين روش براي فرمت كردن هارد از طريق ويندوز است (پارتيشني كه توش ويندوز نصب نيست) راست كليك كنيد و سپس فرمت كنيد

كارهاي عجيب غريب نكنين
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-11-2010 at 18:30.

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. مشخصات كامل هاردتونو بگين اگه اكسترناله چند تاشو بريز توي اينترناليكه ويندوز توش نصبه و امتحان كن
    2. اگه اكسترنال نيست كپي كن روي هارد ديگه يا فلش و غيره امتحان كن
    3. براي محكم كاري هم مجددا چند تاشو روي CD يا DVD رايت كنين و امتحان كنين
    3. با نرم افزار KM player امتحان كن
    4. با نرم افزار Hard Disk Sentinel هاردتو چك كن
    5. اين مشكل حتي ميتونه بخاطر كارت گرافيك باشه اونهم بايد چك بشه
    واله اين اولين باري كه اين مشكلو ميشنوم دوام اطلاعات در هارد خيلي خيلي خيلي بيشتر از CD/DVD هست
    اصلا توي كامپيوتر ديگه امتحان كن
    هاردم اینترناله اینم مشخصاتش:
    S-ATA NVIDA MCP61 Serial ATA controller Maxtor STM35032AS
    روی USB ریختم فرقی نکرد ، یه کارتون قدیمیه دیگه ( نمو) رو نگاه کردیم اینم خش بهش اضافه شده بود ، از امکانات نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده کردم مشکلی پیدا نکرد البته خواستم Surface Test ش رو استفاده کنم نوشت این کارو نکن ولیshort self test و Extended self test هم مشکلی پیدا نکرد ، با KM Player هم خش دار نشون میداد ، چون تو کامپیوتر قبلیم هم که همه چیزش فرق میکرد این مشکل بود جای دیگه امتحانش نکردم .
    اگه ممکنه یه نرم افزار پر قدرت برا تست و عیب یابی هارد بهم معرفی کنید شاید مسئله رو حل کنه ، ممنون .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هاردم اینترناله اینم مشخصاتش:
    S-ATA NVIDA MCP61 Serial ATA controller Maxtor STM35032AS
    روی USB ریختم فرقی نکرد ، یه کارتون قدیمیه دیگه ( نمو) رو نگاه کردیم اینم خش بهش اضافه شده بود ، از امکانات نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده کردم مشکلی پیدا نکرد البته خواستم Surface Test ش رو استفاده کنم نوشت این کارو نکن ولیshort self test و Extended self test هم مشکلی پیدا نکرد ، با KM Player هم خش دار نشون میداد ، چون تو کامپیوتر قبلیم هم که همه چیزش فرق میکرد این مشکل بود جای دیگه امتحانش نکردم .
    اگه ممکنه یه نرم افزار پر قدرت برا تست و عیب یابی هارد بهم معرفی کنید شاید مسئله رو حل کنه ، ممنون .
    سلام
    اگر فیلمو صحیح و سالم ریختی تو فلش USB و از روی آن پلی کرده باشی طوریکه هارد دخالتی نداشته باشه ولی بازهم خش دار نشون میده فکر نمیکنم مشکل از هاردت باشه
    راستی این نرم افزار سلامت هاردو چند درصد زده
    بهتر که اول بری توی انجمن فیلم مطرح کنی شاید مشکل از خود فیلم باشه و ربطی به هارد نداشته باشه
    ضمنا من جرات نمیکنم نرم افزار دیگه ای رو معرفی کنم ممکنه هاردو خراب کنی و گناهش بیافته گردن من
    ولی شما بگین سلامت هارد چند درصده
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-11-2010 at 22:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لطفا حتما علت این خطا را که تصویر آن را در ادرس زیر قرار دادم که مربوط به پارتیشین بندی هارد می باشد را به من ایمیل بزنید هرچه سریعتر؟؟؟؟
    مدل:160 گيگا بايت سامسونگ
    در صورتي كه بخواهم يك پارتشين جديد يا يك درايو جديد بسازم همه ي درايو ها را به جز درايو D پاك مي كندو اين خطا را مي دهد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

هارد مکستور80 من سوخته آیا قابل تعمیره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد مکستور80 من سوخته آیا قابل تعمیره
    چی کارش کردی که سوخته
    به نظر من 80 گیگ ارزششو نداره خودتو بندازی تو دردسر
    اگه خیلی حیاتیه ببرش کلینیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض دوستان متخصص لطفا راهنماییم کنید

نوت بوک dell XPS 1530 در حال کار کردن از رو میز افتاده الان هارد Western Digital 500 Gb رو 22GB نشون میده با HDAT2 تست کردم firmware Corrupt نشون میده نرم افزار Data Lifeguard Diagnostic for Windows نوشت بد سکتور زیادی دتکت شد اطلاعاتم مهمه بهترین راه ممکن چی هست که سریعتر نتیجه بگیرم؟راهی هست که بتونم فریمور رو خودم آپدیت کنم؟ با سرویس Western Digital هم دارم مکاتبه میکنم به یه نتایجی رسیدم دوستای متخصص لطفا راهنمایم کنین
    Last edited by sardareghalbha; 20-11-2010 at 00:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام :دوستان من جدیدا یک هارد اینترنال wd IDE 250 gig گرفتم بعد از پارتیشن بندی چه در زمان نصب ویندوز و چه بعد از نصب ویندوز xp بعد از مدتی کار کردن اخطار صفحه ابی مثل stop 000000fe میده و خاموش میشه. در bios شناسایی میشه .در ضمن با fat 32 فرمت شده .ایا هارد مشکل داره؟لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •