تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 380 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

من قبلا تو لینک زیر نرم افزاری که باهاش گیم پد مجازی میسازه و مشکل لود کردن سیوها رو حل میکنه رو برای دانلود گذاشته بودم . نحوه استفاده ازش رو هم توضیح دادم :
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ممنون حسین جان
    دارم دانلود میکنم
    جواب رو میگم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزيز لينكشو الان ندارم فكر كني چند صفحه رو بگردي پيدا كني اما نه خودم برات ميذارم همراه با تمام امكاناتش

دوست عزيز برنامه ي Quick Memory Editor رو دانلود كن خوب برنامه رو اجرا و بدون هيچ كاري برو تو بازي
    برو تو مسترليگ مثلا الان پولت 12600 درست
    حالا الت و تب رو باهم بزن و برو تو مموري اديتور خيله خب حالا از گزينه ي بالا ADD رو بزن و از ليست نام PES رو انتخاب كن توي جاي خالي اولي اون پولي رو كه داري بزن كه همون 12600 هستش و بقيه رو كاري نداشته باش و دكمه ي جيتجو يا همون Search رو بزن . حالا برو تو بازي و يه بازي بكن مثلا مساوي بكن تا پولت بشه 13200 حالا برو تو مموري اديتور و 13200 رو وارد كن و دوباره جستجو رو بزن مي بيني كه فقط دوتا گزينه پيدا مي كنه حالا روي هردوشون يكي يكي كليك كن و در كادري كه باز ميشه 13200 رو پاك كن و هر مبلغي كه دلت خواست بنويس و بعد برو تو بازي و سيو كن اگه دوباره لود كني مي بيني كه پولت زياد شده به همين راحتي

دوست عزيز از ما هركاري برمياد گير مياريم چطور پدر جنرال رو درآورديم
    میشه لینک دانلود برنامه Quick Memory Editor رو بدید؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز لينكشو الان ندارم فكر كني چند صفحه رو بگردي پيدا كني اما نه خودم برات ميذارم همراه با تمام امكاناتش

دوست عزيز برنامه ي Quick Memory Editor رو دانلود كن خوب برنامه رو اجرا و بدون هيچ كاري برو تو بازي
    حالا الت و تب رو باهم بزن و برو تو مموري اديتور خيله خب حالا از گزينه ي بالا ADD رو بزن و از ليست نام PES رو انتخاب كن توي جاي خالي اولي اون پولي رو كه داري بزن كه همون 12600 هستش و بقيه رو كاري نداشته باش و دكمه ي جيتجو يا همون Search رو بزن . حالا برو تو بازي و يه بازي بكن مثلا مساوي بكن تا پولت بشه 13200 حالا برو تو مموري اديتور و 13200 رو وارد كن و دوباره جستجو رو بزن مي بيني كه فقط دوتا گزينه پيدا مي كنه حالا روي هردوشون يكي يكي كليك كن و در كادري كه باز ميشه 13200 رو پاك كن و هر مبلغي كه دلت خواست بنويس و بعد برو تو بازي و سيو كن اگه دوباره لود كني مي بيني كه پولت زياد شده به همين راحتي

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

کد:
    اگه لطف کنی اینو یه جای دیگه برام آپلود کنی ممنون میشم. آخه وقتی روش کلیک میکنم برای دانلود از برنامه های دانلودم برای دانلودش استفاده نمیکنه و با خود اینترنت اکسپلورر دانلود میکنه که چون حجمش 77 مگ هستش ممکنه وسطاش قطع بشه

میشه لینک دانلود برنامه Quick Memory Editor رو بدید؟
    من یه سرچ زدم توی گوگل پیدا کردم . سرچ بزنی پیدا میکنی

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه سرچ زدم توی گوگل پیدا کردم . سرچ بزنی پیدا میکنی
    ممنون پس میرم توی گوگل سرچ میکنم فقط کاش میگفتی اخرین ورژنش چند هست
    ویرایش شد:
    ورژن 5 رو پیدا کردم با کرکش فکر کنم اخرین ورزن باشه
    Last edited by mrmmnb; 26-01-2008 at 23:32.

داره خودمونی میشه mirmohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    این پی ای اس 08 من 2 مشکل داره می خواستم بدونم کسی راه حلی برای این 2 مشکل داره یا نه .
    اولیش اینه که مستر لیگ رو که می زنم توی لود کردن میمونه و همنطور لود می کنه ( 2 ساعت صبر کردم اما لود تموم نشود ) ( لود هم میکونه سیستم زیر فشار نیست خیلی عادی )
    دومین مشکل اینه که آهنگ نمی خونه صدای بازی همه چیز میاد فقط موزیک نمی خونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
    کسی این ساکر2005 با 1.5 گیگ پچ را اگه خریده بگه چطوریه؟ به درد میخوره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مرحله اول رو رو انجام میدم بعد میرم بازیم مساوی میشه میام بیرون پول جدیدم رو میزنم نزدیک 5 تا گزینه میاره

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کد:
    دوست عزیز میشه بگی که چه تغییراتی در بازی ایجاد میکنه؟

باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
    سوالات خیلی سخته دوست عزیز ولی فکر نمیکنم که امکانش باشه

من مرحله اول رو رو انجام میدم بعد میرم بازیم مساوی میشه میام بیرون پول جدیدم رو میزنم نزدیک 5 تا گزینه میاره
    واسه منم گزینه های زیادی اومد ولی اون گزینه یی رو که توش پولتو نوشته اونو کلیک کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض بازی مدیریت فوتبال 2008 تحت جاوا

بازي مديريت فوتبال که چند سالي است که توسط شرکت هاي مختلف به عنوان مکمل بازي هاي فوتبال به بازار عرضه مي شود، محبوبيت خاصي را در ميان کاربران اين بازي ها پيدا کرده است. نسخه ي جديد اين بازي براي موبايل نيز به تازگي منتشر شده که نسبت به نسخه هاي قبلي از امکانات بيشتري برخوردار است.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •