من قبلا تو لینک زیر نرم افزاری که باهاش گیم پد مجازی میسازه و مشکل لود کردن سیوها رو حل میکنه رو برای دانلود گذاشته بودم . نحوه استفاده ازش رو هم توضیح دادم :
کد:
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا تو لینک زیر نرم افزاری که باهاش گیم پد مجازی میسازه و مشکل لود کردن سیوها رو حل میکنه رو برای دانلود گذاشته بودم . نحوه استفاده ازش رو هم توضیح دادم :
کد:
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون حسین جان
دارم دانلود میکنم
جواب رو میگم
میشه لینک دانلود برنامه Quick Memory Editor رو بدید؟
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
اگه لطف کنی اینو یه جای دیگه برام آپلود کنی ممنون میشم. آخه وقتی روش کلیک میکنم برای دانلود از برنامه های دانلودم برای دانلودش استفاده نمیکنه و با خود اینترنت اکسپلورر دانلود میکنه که چون حجمش 77 مگ هستش ممکنه وسطاش قطع بشه
من یه سرچ زدم توی گوگل پیدا کردم . سرچ بزنی پیدا میکنی![]()
ممنون پس میرم توی گوگل سرچ میکنم فقط کاش میگفتی اخرین ورژنش چند هست
ویرایش شد:
ورژن 5 رو پیدا کردم با کرکش فکر کنم اخرین ورزن باشه
Last edited by mrmmnb; 26-01-2008 at 23:32.
سلام.
این پی ای اس 08 من 2 مشکل داره می خواستم بدونم کسی راه حلی برای این 2 مشکل داره یا نه .
اولیش اینه که مستر لیگ رو که می زنم توی لود کردن میمونه و همنطور لود می کنه ( 2 ساعت صبر کردم اما لود تموم نشود ) ( لود هم میکونه سیستم زیر فشار نیست خیلی عادی )
دومین مشکل اینه که آهنگ نمی خونه صدای بازی همه چیز میاد فقط موزیک نمی خونه.
باسلام از اینکه سوا ل قبلیه من که عدم عوض شدن داورهارا جواب ندادید خیلی ممنونم حداقل این سوال را جواب بدیدکه وقتیکه مهمون یا غریبه با سیستم من فوتبال بازی میکند من چطور میتوانم کاری کنم که ان بازیها در track recordمن ثبت و ذخیره نشود اصلا امکان انجام چنین کاری هست یا نه؟
کسی این ساکر2005 با 1.5 گیگ پچ را اگه خریده بگه چطوریه؟ به درد میخوره؟
من مرحله اول رو رو انجام میدم بعد میرم بازیم مساوی میشه میام بیرون پول جدیدم رو میزنم نزدیک 5 تا گزینه میاره
دوست عزیز میشه بگی که چه تغییراتی در بازی ایجاد میکنه؟
سوالات خیلی سخته دوست عزیزولی فکر نمیکنم که امکانش باشه
واسه منم گزینه های زیادی اومد ولی اون گزینه یی رو که توش پولتو نوشته اونو کلیک کن
بازي مديريت فوتبال که چند سالي است که توسط شرکت هاي مختلف به عنوان مکمل بازي هاي فوتبال به بازار عرضه مي شود، محبوبيت خاصي را در ميان کاربران اين بازي ها پيدا کرده است. نسخه ي جديد اين بازي براي موبايل نيز به تازگي منتشر شده که نسبت به نسخه هاي قبلي از امکانات بيشتري برخوردار است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)