چرا دامنه هاي net و com براي من فيلتره؟
من از هوشمند هزاره استفاده ميكنم(تابلوه كه ديا آپم)
چرا دامنه هاي net و com براي من فيلتره؟
من از هوشمند هزاره استفاده ميكنم(تابلوه كه ديا آپم)
سلام دامنه های com و ir هیچ مشکلی ندارن ولی Net درسته فیلتـــره
موفق باشید!
این قانون تغییر نام کاربری هنوز به تصویب نرسید؟!! عجب!!!!!!!!!!!!!
چرا تا این لحظه نام کاربری هیشکی عوض نشده؟؟ به نظرم اگه این بخش ثبت و احوال راه اندازی نمیشد بهتر بود!! من خودم درخواست دادم قبول نکردن!!
تصورتون نباید این باشه که چون زیر مجموعه براش زدن پس همینجوری نام کاربری عوض میکنن !فقط به درخواست هایی ترتیب اثر داده میشه که توجیه منطقی داشته باشه. فقط نام های نامناسب تغییر میکنن. تشخیص نا مناسب بودن با مدیریت انجمن خواهد بود.
قبلا هم کسانی که همچین شرایطی داشتن توی انجمن انتقاد و پیشنهاد تاپیک میزدن و مطرح میکردن و با تشخیص مدیر براشون عوض هم میشد ( هرچند انگشت شمار بودن ) ...
حالا فقط یه زیر مجموعه برای این موضوع اضافه شده ولی شرایط همونیه که بود احتمالا![]()
چه جالب بود این نوشته. چون مال شما عوض نشده پس کلا تعطیل شه ؟
هر از گاه به یه تعداد مشخص که رسید نام های تایید شده برای تغییر یک جا با هم عوض میشن.
تا این لحظه هم هیچ تغییری انجام نشده. حدود 15 درخواست تایید شدن. ( خود تایید شده ها هم عموما بی خبرن)
کسایی که تایید شدن، دلایل شون هم بعدا بگین که مشخص بشه چه دلیلی باید آورد
اقا بابک جان باید چه دلیل محکمه پسندی باشه که شما نام کاربری رو عوض کنین فک نمیکنین دارین خیلی سخت میگیرین؟
سلام
دوست من، دلایل دیگر دوستان شاید بهتر باشه خصوصی و برای خودشون بمونه.
من عرض میکنم کامل و از این به بعد سوال در این مورد رو به این پست ارجاع میدم.
چرا سخت گرفته شده انقدر و چرا امکلن تغییر نام کاربری برای همه فراهم نمیشه:
اگر یادتون باشه قبلا ( تا حدود 3 سال پیش) تاپیکی بود که میثم نام های کاربری هر کسی که درخواست میکرد رو تغییر میداد. و من یک ( مدیر ارشد وقت) ازش خواستم این کار رو متوقف کنه. چرا؟
یک تعداد دسترسی های انجمن محدود هست به ادمین در پنل وی بی و غیر قابل انتقال به دیگران ( یعنی برای داشتن اون دسترسی خاص شما باید پسورد ادمین رو داشته باشید و پس ورد ادمین رو هم نمیشه به دیگران داد)
وقت ادمین هم محدوده.
. از اون طرف تعداد زیادی مشکل در فعالیت های اجرایی انجمن وجود داره ( مثل گسترش انجمن ها، ایجاد انجمن جدید ، تغییر دسترسی ها و ... ) که فقط ادمین میتونه انجامش بده. مدیران هر کدوم چند تا زنبیل دارن تو صف تغییرات برای انجمنشون. و بعضی وقتا این صف چند ماه طول میکشه جلو بره.
در همچین وضعی ادمین میومد و اون وقت با ارزش رو صرف تغییر نام ها میکرد. من مواردی رو یادمه که دوستانی در عرض یک فصل بیشتر از 3 بار نام عوض کرده بودن. تبدیل شده بود به تفریح بعضی ها.
با حساب اون محدودیت زمانی و درجه بندی اولویت های کاری انجمن در اون زمان من خواستم که تغییرات نام کاربری متوقف بشه و ادمین وقتش رو برای کار های مهمتر انجمن بزاره.
چند وقت پیش یکی از کاربران خواست که راهی برای تغییر نام کاربریش که به خاطر بی دقتی نامناسب بود قرار داده بشه در انجمن. اینجوری بود که این محیط ( انجمن ثبت احوال) برای تغییرات نام هایی که مشکل دار هستن ایجاد شد.
توضیح بیشتر
6 سال پیش آقایی به اسم باراک اوباما ( واسه مثالم ایده دیگه ای داشتم بیخیالش شدم) در انجمن عضو میشه. چند سال بعد ایشون رییس جمهور آمریکا میشه. خیلی ضایع بود براش که دیگران پست های که توش ناجور حرف شده رو ببین یا بفهمن چند تا اخطار داره. ما اسم ایشون رو عوض میکنیم.
یا کسی اسمش رو گذاشته بی ریخت بدبو. ما اسم ایشون رو هم عوض میکنیم.
و البته کسی که مدت معقولی از عضویتش گذشته باشه.
در نهایت سعی میشه که تعداد تغییرات کمتر باشه. تا ادمین به کارهای مهمترش برای انجمنی که همه مون ازش استفاده میکنیم برسه.
ممنون از توجه.
سلام
گرفتم جریان ثبت احوالو.
یعنی مثلا اگه یه شخص مهمی شدیم(حالا یا مدیر یا همکار یا کاربر فعال...) این امکان فراهم میشه ؟
که مثلا اگه سابقه بدی داریم یا 6-7 تا اخطار داریم بتونیم نام کاربری رو عوض کنیم .
درسته؟
یا اسم کاربری نا مناسب باشه .
ولی خب اگه این امکان هم بود خیلی بهتر میشد که هر کس فقط 1بار امکان تعویض نام کاربریشو داشته باشه .
در ضمن فکر نمیکنید پلاگینی واسه این کار باشه ؟ من توی فرومای IPB که دیده بودم یک پلاگین بود خود کاربر نامشو میتونست 3 بار در هر ماه عوض کنه از توی پنل خودش . فکر کنم همچین چیزی برای وی بولتین هم باید باشه مسلما .
ولی میتونید محدودش کنید فقط برای کسانی که Active هستند یا مثلا 1000 پست به بالا دارند .
با سلام
بعد ميشد آش رشته ديگه
واسه همينه هر فرومي پيشرفت نميكنه و هر فرومي مثه p30world محبوب نميشه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)