اگه رینستال کنه اره...نشد با جف فلش کن
مشکت سخت افزاریه
فیرم یا کد اشتباه بوده..دوباره سعی کن
اگه رینستال کنه اره...نشد با جف فلش کن
مشکت سخت افزاریه
فیرم یا کد اشتباه بوده..دوباره سعی کن
سلام دوست عزیز یه تستی بزنیـــد با جــف و فونیکــس هـر دو ، چون موقع آپدیـت فریمور میپرونــــه !
موفق باشید!
سلام دوستان
من یک گوشی نوکیا 5610 دارم که هیچ موردی نشداته و اومدم گوشی رو فلش زدم که ورژن اون رو بالا ببرم
ولی در حین فلش یکبار خاموش شد و بار دیگه که فلش زدم روشن شد اما چه روشن شدنی
سریال گوشی خراب شده و شماره سریال رو 1234566543210 نشون میده و هر چند دقیقه خاموش میشه و دوباره باید روشنش کرد
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه که با یه روشی اینو درست کنم ممنون میشم؟؟؟؟
یادم رفت بگم با فونیکس زدم اینطور شد و چند بار با باکس های دیگه بردم برام فلش زدن درست نشد گفتن یک سری چیزی ازش پریده خرجش میشه 75 هزارتومن حالا گفتم اگه راهی هست که بگید من انجام میدم
بازم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوســت عزیز شمــا یکبار با برنامه جـف گوشیتون رو فلش بزنیــد !
فایل های مورد نظــر رو درســت به برنامه بدید و فریمور جدید گوشیتون رو دانلـود کنیــد و تست کنید
اگــه بعد از فلش کردن با جـف مشکل داشـت باید بدی تعمیرات ...
موفق باشید!
ممنونم دوست عزیز
فقط لینک فریمور جدید این گوشی رو داری من دانلود کنم
آخه نمیدونم از کجا باید بگیرم و جدیدش چی هست![]()
مرســـی ، گوشیتون 5610XpressMusic هســتش درسـته ؟
رنــگ گوشیــتون چه رنگـــیه ؟
موفق باشید!
بله همین مدل به رنگ قرمز هستش البته یکی از دلایل فلش کردنش هم تعویض رنگ تم اون از قرمز به سیاه بود
ممنون از رهنماییت![]()
دوستان میشه بگید فرق آپدیت و آپگرید یا فلش کردن گوشی با هم در چیه ؟
شمــا فایل های زیر رو دانلود کنیــد و با جف فلش بزنیــد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام دوســت عزیز فرقشون در آنلاین و آفلاین بودنـــــه .
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)