سلام
ميخواستم بدونم اين حالت گوشي كه وقتي به طرف چپ خمش ميكني صفحه هم ميچرخه رو از كجا بايد فعالش كرد؟
سلام
ميخواستم بدونم اين حالت گوشي كه وقتي به طرف چپ خمش ميكني صفحه هم ميچرخه رو از كجا بايد فعالش كرد؟
از اینجا
Tools-Setting-General-Personalisation-Display-Rotate Screen ON
باید گوشی به ورژن 20.0.016 آپدیت شده باشه![]()
درست شد
لطف كردين حياتي بود![]()
سلام.
دوستان Pocket Data همون GPRS است؟
چون تو تنظیمات جی پی ار اس نداریم؟
دوستان نمیدونم چی شده وقتی میخوام اس ام اس بزنم این پیغام رو میگیرم Unable To Send Message بعد وقتی میزنم که توضیحاتش بیاد اینو مینویسه Invalid Phone Or Message Center Number
ضمنا وقتی یه سیم کارت دیگه میندازم تو گوشی این مشکل رو ندارم و وقتی هم که سیمکارت خودم رو تو یه گوشی دیگه میزارم باز این مشکل رو ندارم ، لطفا راهنمایم کنید
--------------------
سلام.
توضیحات را انجام بده
برو به Meno=>Messaging=>Options=>Settings=>Text Message=>Message centers=>Sim message center=> Message center number
در این قسمت اگر سیم کارت ایرانسل داری شماره 989350001400+ و اگر همراه اول هستش شماره 9891100500+ را وارد کن و بعد چند بار Back بزن و در آخر Exit کن.
حالا می تونی اس ام است را راحت بفرستی![]()
ممنون دوست عزیز . واقعا لطف کردین
باسلام به دوستان
یه مشکل واسه باطری گوشیم پیش اومده که بعضی وقتاکه فول شارژش می کنم فقط 2یا 3ساعت دوام میاره امابعضی وقتا هم 3روز دوام میارهنمیدونم مشکل از چیه از باطری،شارژر؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
یه مشکل راجع به روشن کردن گوشی وپیغام instalingداشتم که با راهنمایی دوستان(حذف محتویات اون فایل hidden....و..)مشکل حل شد،ولی از اون موقع به بعدسرعت گوشیم بطورمحسوسی پائین اومده درضمن ورژن گوشیم هم 20هست،چطورمیشه اون فایلهایی که حذف کردم برگردونم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید...
من فک می کردم بعد از این کار مشکلی پیش نیاد...
شاید گوشی شما مشکل دیگه ای داره دوست عزیز که سرعتش پایین اومده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)