جدا ازينا تو cd هاي همراه دوربين يك همچين نرافزاري براي پخش اين فرمت بايد باشه.كلا به نظرم با همچين رزولوشني اگه قدرت سيستم رو فاكتور بگيريم هر مانيتوري به خوبي نميتونه اين فرمتو پخش كنه
جدا ازينا تو cd هاي همراه دوربين يك همچين نرافزاري براي پخش اين فرمت بايد باشه.كلا به نظرم با همچين رزولوشني اگه قدرت سيستم رو فاكتور بگيريم هر مانيتوري به خوبي نميتونه اين فرمتو پخش كنه
Last edited by unforgiven2009; 16-03-2009 at 02:22.
به همه توصیه میکنم پلیر KLite Media Player Classic رو برای یکبار هم که شده امتحان کنن.من الان بالای 100 پلیر مختلف دارم ولی این پلیر با حجم کمش فرمتی نیست که ساپورت نکنه.
اگه این نرم افزار رو تست کنید این نرم افزار میشه برنامه همیشگی نصب شده روی ویندوزتون.
ابی جان فرمت mov خیلی راحت تر از فرمت Mpeg 4 که فوجی 2000 داره در سیستمها پخش میشه.
مثلا من فرمت mov از فیلم نمونه اف زد 28 پانا رو راحت با ویندوز مدیا پلیر میبینم ولی فرمت mp4 رو تکه تکه نشون میده که با نرم افزاری که گفتم راحت پخش میشه.
ابی جان زحمت اون کارو میکشی؟ممنون میشم.
البته بستگی داره. رزولوشن 1080 رو تقریبا همه ی مانیتور ها ساپرت میکنن. ولی اگه رزولوشن بره روی 1920 ممکنه بعضی ها نکشن.
متنسلام.از اینها گذشته این رزولوشن به درد دیدن در مانیتور نمیخوره و تلوزیون اچ دی میخواد.
حتی اگه بخوای نگرش هم داری باید روی بلو ری ریخته بشه که قیمت بلو ری خام به دلار میشه حدود 50 هزار تومن .تازه رایتر مخصوص خودش رو هم میخواد.
بهترین کار اینه که همچین فرمت هایی رو به دی وی دی تبدیل کرد.چون برای دیدن در مانیتور یا تلوزیونهای معمولی فرقی نمیکنه که اچ دی
باشه یا دی وی دی.
Last edited by 741852; 16-03-2009 at 02:32.
درسته . اين دوربينم چون با رزولوشن 1920x 1080 فيلم ميگيره ميكنه كه اگر بالاتر از رزولوشن مانيتور باشه با مشكل روبرو ميشه
Last edited by unforgiven2009; 16-03-2009 at 02:57.
البته اینطوری هام نیست. HD روی مانیتور کیفیتش واقعا با دی وی دی فرق میکنه. اون جزئیاتی که میبینی رو dvd قابل مشاهده نیست.
یه کار جالب هم برای این که هم کیفیتش تا حدودی حفظ شه و هم خوندنش راحت تر باشه اینه که تبدیل شه به divx
خوب آخه همه همو غم اين دوست ما و پرداخت چنين هزينه اي براي اين دوربين براي بدست آوردن مود HD آن بوده كه اگه قراره به dvd تبديل كنند كه لزومي نداشت چنين هزينه اي كنند.
خوب اين موارد مانند داشتن يك سيستم خوب و مانيتور يا TV كه بتونه اين فرمتو به خوبي ساپورت كنه , در هنگام خريد اين دوربين بايد مد نظر قرار مي دادند.
البته اين دوستمون نگفتن كه tv يا مانيتور HD ساپورت دارن يا نه!
Last edited by unforgiven2009; 16-03-2009 at 02:50.
سلام دوستان بالاخره منم دوربین دار شدم! یه ixus 860 گرفتم 260 هزار تومان با گارانتی "مغازه دار پول یه رم 4 رو گرفت و یه 8 پر سرعت اشانتیون داد از عکساش خیلی راضیم و با لنز وایدش کلی حال میکنم مخصوصا عکس های طبیعتش خیلی حال میده![]()
سلام
من یه جواب فوری میخام نهایت تا 2 ساعت دیگه یکی از دوستام کنون ixus 80 خریده 200 تومن منتها خوشش نیومده میخاد عوضش کنه ایکسوس هم میخاد تا 240 میخاد خرج کنه چی میتونه بگیره؟البته من بهش sx110 رو هم بهش پیشنهاد دادم حالا چی ؟
ممنون
Last edited by aria irani; 16-03-2009 at 11:11.
سلام.2 تا سوال دارم لطفا سریع جوب بدین چون دیگه وقت ندارم.مرسی
1.نور ال سی دی فوجی 2000 رو میشه کم و زیاد کرد؟
2.در این دوربین وقتی ما تنظیمات رو به صورت دستی اعمال میکنیم:
اگه دوربین رو خاموش و دوباره روشن کنیم تنظیمات دستی ما خراب شده و به حالت پیش فرض برمیگرده؟
یا اینکه تنظیمات ما به حالتی که در آوردیم باقی میمونه.
منتظرم.مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)