تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 220 از 1174 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ساویولا به ترکیب برمی گردد!!!

به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا، بازيكن سابق بارسلونا از آغاز ماه دسامبر تا كنون براي رئال مادريد بازي نكرده و اميدوار است با برطرف شدن آسيب ديدگي بتواند در هفته‌هاي پاياني درتركيب حضور پيدا كند.
    وي گفت: اطمينان دارم كه رئال به من نياز دارد و اين يك رابطه دو طرفه است. دوست دارم گل قهرماني را به ثمر برسانم. اميدوارم شوستر به من اعتماد كند.
    ساويولا افزود: دلخوري از كسي ندارم. شوستر به عنوان سرمربي هميشه بهترين تصميم ها را گرفته است.
    ساويولا در مورد بازگشت رود فان نيستلروي به تمرين رئال مادريد گفت: او يك مهاجم بزرگ و گلزن است. از اين كه مي تواند زودتر از موعد براي تيم باري كند، بسيار خوشحالم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

لا پورتا در بیمارستان

هواداران بارسلونا با سر دادن شعار بارسا بله، لاپورتا نه، به سمت منزل مسكوني لاپورتا رفته و خساراتي را به خانه وي وارد كردند.
    هواداران اين تيم در راه خود خسارات جبران ناپذيري نيز به اموال عمومي زدند و مقابل نيوكمپ تجمع كردند.
    لاپورتا كه براي توضيح به نيوكمپ آمده بود، نتوانست مقابل مردم حاضر شود. اين شايعه نزد محافل ورزشي قوت گرفته كه دچار سكته قلبي شده است.

از روز گذشته تا كنون هيچ خبري از لاپورتا نيست. خبرنگاران اجازه ورود به بيمارستان قلب اين شهر را ندارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کاسانو:خودم را دوباره پیدا کردم

كاسانو: در سامپدوريا دوباره به فوتبال بازگشتم

كاسانو دوران خوبي را در رئال سپري نكرد و در بيشتر مواقع با سرمربي وقت درگير بود.
    كاسانو گفت: سران رئال به خوبي مي‌دانند كه من پايتخت اسپانيا را فراموش كرده‌ام و ديگر نمي‌خواهم به آن فكر كنم. به هيچ وجه روزگار خوبي در اسپانيا نداشتم و فكر مي‌كنم در آنجا همه برعليه من بودند.

به هيچ وجه دوست ندارم حتي به خاطره‌ هايي كه از آنجا دارم فكر كنم زيرا در سامپدوريا يك بار ديگر به فوتبال برگشته‌ام و مي‌خواهم به همين شيوه به سوي آينده بروم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

آرین روبن و تمجيد از مورينيو

یوفا: آرین روبن، مهاجم تیم فوتبال رئال مادرید، به حمایت از خوزه مورینیو ، سرمربی پیشین تیم فوتبال چلسی، پرداخت
    به گزارش یوفا: بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال چلسی که همواره به دلیل آسیب دیدگی از حضور در میادین به دور بوده است، گفت: مورینیو مربی خوبی است، یکی از بهترین های اروپا. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم و از کار کردن با او لذت بردم. او چهره افراد خودپسند را دارد اما وقتی با او کار می کنید، نظر کاملا متفاوتی پیدا می کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خريد هلب در دستور كار بارسلون

بارسلونايي ها علاقمند به جذب بازيساز بلاروسي هستند و گزارش ها نشان ميدهد كه آنها آماده انجام صحبت هاي رسمي با توپچي ها هستند تا آرسنالي ها قيمت اين بازيكن را اعلام كنند. اما آنها در اين راه تنها نيستند ، زيرا گفته ميشود كه اينتر نيز اين بازيكن سابق اشتوتگارت را زير نظر دارند .

آرسن ونگر تمام نقل و انتقالات را غير محتمل شمرده اما اگر بارسلونايي ها از فروش رونالدينيو مبلغ زيادي عايدشان شود قادر خواهند بود تا با ارائه پيشنهاد قيمت بالاتري از قيمت اصلي هلب ، تصميم ونگر را براي به خدمت گرفتن اين بازيكن تغيير دهند . آنها همچنين ميتوانند از كمك هانري براي مذاكره با آرسنال استفاده كنند .

هلب توانايي بازي در دو سمت را دارد و بازي او در كنار فابرگاس بسيار تاثير گذار بوده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12

به نقل از خبرگزاري فرانسه، رود فان نيستلروي كه زانوي خود را طي دو ماه گذشه دو بار به تيغ جراحان سپرده بود، در سلامت كامل به تمرين بازگشت تا به احتمال فراوان از هفته آينده در تركيب ثابت اين تيم حضور پيدا كند.
    مرد شماره يك گلزني رئال مادريد در فصل گذشته با 25 گل زده، اظهار داشت: نمي دانم براي هفته آينده آماده باشم يا خير. بدون توپ تمرين كردم و همه چيز خوب و طبق پيش بيني هاي پزشكان بود؛ اما اطمينان دارم كه براي 4 هفته پاياني به شرايط ايده آل خواهم رسيد
    اي بابا! نمي گفتي اينو، مي خواستم يهو بيام تو تركيب بچه ها رو سورپرابز كنم
    خوب آره حالم خيلي بهتره! خودم واستون گل قهرماني رو ميزنم!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

هانتلار و ناپولی

بعد از ابراز علاقه ۴ باشگاه مطرح اروپا یعنی چلسی،رئال مادرید،منچستر و شالکه به جذب هانتلار،این بار باشگاه ناپولی و طرفدارانش به سختی به دنبال جذب او هستند.به طوری که در یکی از سایت های محلی ایتالیا قسمتی از صحبت های طرفداران ناپولی نوشته شده بود:

اگر به ناپولی بیایی تو هم مانند مارادنا به یک اسطوره تبدیل میشوی !!!!

اگر به ناپولی بیایی به بهترین بازیکن ناپولی تبدیل می شوی!!!!

و ..

این هم قسمتی از اظهار نظر های طرفداران ناپولی بود که در نوع خود جالب توجه بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تکراری دی :
    رئال قصد دارد مبلغ پيشنهادی را به ۱۲۰ ميليون یورو رساند.

قیمت بازیکن پرتغالی منچستر روز به روز بالاتر می رود به طوری که شایعات حاکی از آن است که رئال حاضر است ۱۲۰ میلیون یورو که یک مبلغ بی نظیر است را برای این بازیکن بپردازد.رکورد قبلی نقل و انقالات متعلق به زیدان با ۶۵ میلیون یورو است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نیهات هدف ما دوم شدن است.

نیهات مهاجم گلزن ویا رئال اذعان کرد تیمش به دنبال شکست بارسلونا و کسب مقام دومی لالیگا است اگر چه او می داند ویا رئال هم شانس قهرمانی دارد.

ویا رئال و بارسلونا با ۷ امتیاز کمتر نسبت به رئال صدر نشین در رده دوم و سوم قرار دارند.اگر وضعیت همین گونه پیش رود ویا رئال تیم دوم خواهد بود.

نیهات گفت:اگر ما نبازیم ،بارسلونا به ما نمی رسد.

اگر ویا رئال تمام امتیازات را کسب کند،به نظر نیهات ویا رئال نمی تواند به رئال برسد اگر چه هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.

او گفت:اگر ما تمام بازی ها را ببریم،قطعا قهرمان نمی شویم چون رئال هم می تواند امتیاز بیشتری جمع آوری کند.در فوتبال امروز گل نخوردن خیلی مهم است و آلمریا هم در این امر تخصص از خود نشان داده است.این دلیلی است که ما باید به خاطر آن به آنها احترام بگذاریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    اول اینکه خیلی خیلی بابت خبراتون ممنون و اینکه یه سوالی خیلی وقته این ذهن منو مشغول کردم و این اینه که راستی مگه انتقال بکام 250 میلیون نبود خوب پس واس چی بالاترین رقم به حساب نمیاد...؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •