ممنون بابت راهنمای که فرمودید.
یک مشکل دارم وقتی joomfish نصب میکنم سایت (فارسی ) چپ چین میشه و منو ها و متن به چپ میاد
این مشکل به چه صورت حل کنم ؟؟
باتشکر
ممنون بابت راهنمای که فرمودید.
یک مشکل دارم وقتی joomfish نصب میکنم سایت (فارسی ) چپ چین میشه و منو ها و متن به چپ میاد
این مشکل به چه صورت حل کنم ؟؟
باتشکر
درود بر اسایتد
آقا من یک لوکال هاست با Wampserver درست کردم و جوملا رو گذاشتم توی پوشه www بعد یک دونه دیتابایس هم با wampserver ساختم. وقتی میرم توی لوکال هاست و میخوام جوملا رو نصب کنم پیغام خطا میده که دیتابایس پیدا نشد! این در حالیه که من اسم دیتابایس رو هم همون چیزی انتخاب میکنم که موقع ساخت دیتابایس انتخاب کردم.
بخش پسورد رو هم چه بزارم خالی و چه پر کنم فرقی نداره و در هر دو حالت باز هم ارور میده!
یک توضیح هم بدم که از wampserver ورژن 2 استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
من هم مشکل بالایی رو دارم
بعد از قرار دادن جوملا توی wamp server و مراحل نصب جوملا بعد از دادن پایگاه داده ها، یوزر و .... ادامه رو که میزنم این ارور رو میده
wamp server 2.1 استفاده میکنم ، اگر مشکل از ورژن wamp هست ، لطفا لینک دانلود wamp که بشه جوملا 1.5 رو روش نصب کرد بهم بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yakuza; 15-01-2011 at 01:21.
من هم مشکل بالایی رو دارم
بعد از قرار دادن جوملا توی wamp server و مراحل نصب جوملا بعد از دادن پایگاه داده ها، یوزر و .... ادامه رو که میزنم این ارور رو میده
کد:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
wamp server 2.1 استفاده میکنم ، اگر مشکل از ورژن wamp هست ، لطفا لینک دانلود wamp که بشه جوملا 1.5 رو روش نصب کرد بهم بدیدجواب خودم و اون دوست بالایی رو میدم، چون چند روز روش کار کردم و متوجه شدم.
درود بر اسایتد
آقا من یک لوکال هاست با Wampserver درست کردم و جوملا رو گذاشتم توی پوشه www بعد یک دونه دیتابایس هم با wampserver ساختم. وقتی میرم توی لوکال هاست و میخوام جوملا رو نصب کنم پیغام خطا میده که دیتابایس پیدا نشد! این در حالیه که من اسم دیتابایس رو هم همون چیزی انتخاب میکنم که موقع ساخت دیتابایس انتخاب کردم.
بخش پسورد رو هم چه بزارم خالی و چه پر کنم فرقی نداره و در هر دو حالت باز هم ارور میده!
یک توضیح هم بدم که از wampserver ورژن 2 استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
وقتی دیتابایس رو ساختید برید توی پوشه اصلی جوملا یک فایل به نام Configuration.php پیدا کنید. هر حرف یا چیزی به جز این در آخر کلمه چسبیده بود رو حذف کنید تا فایل قابلیت اجرایی پیدا کنه.
بعد این رو با NotPad باز کنید و به دنبال این کدهای زیر بگردید
/* Database Settings */
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'localhost';
var $user = '';
var $password = '';
الان که من کدها رو کپی کردم درست کپی نشده اند. اما در کل در همین بخش اول نامی که واسه دیتابایس انتخاب کرده بودیم رو مینویسیم. در بخش دوم اگر از لوکال هاست استفاده میکنیم میزاریم روی همون LocalHost بمونه و در بخش سوم اگر واسه دیتا بایس User ساختیم اسم یوزر رو وارد میکنیم و در قسمت آخر هم اگر پسورد ساخته ایم کلمه رمز عبور رو هم وارد میکنیم. توجه کنید که در این بخش فقط داریم در مورد مشخصات دیتابایس صحبت میکنیم. باید مشخصات دیتابایس در اینجا قرار بگیره تا جوملا بتونه با دیتابایس رابطه برقرار کنه.
بعد از این کار به راحتی میریم و جوملا رو نصب میکنیم. در پایان نصب هم باید فایل های نصب رو حذف کرد
سلام
دوستان من ميخوام هاست بگيرم كه از جوملا هم پشتيباني كنه از شركت رادكام مي خواستم اما كنترل پنل اون پلسك و من هم كار نكردم ميخواستم بدونم به نظر شما فرقي نمي كنه يا برم يه ارايه هاستسنگ ديگه اگه امكانش هست معرفي كنين .
مرسي
پيام خصوصي تون رو چك كنيدسلام
دوستان من ميخوام هاست بگيرم كه از جوملا هم پشتيباني كنه از شركت رادكام مي خواستم اما كنترل پنل اون پلسك و من هم كار نكردم ميخواستم بدونم به نظر شما فرقي نمي كنه يا برم يه ارايه هاستسنگ ديگه اگه امكانش هست معرفي كنين .
سلام
ببخشين چطوري مي تونم براي سايت يه intro بسازم يعني اول اون بياد بعد كليك كني بره داخل ؟
و همچنين ويكي ؟
باتشكر
براي ويكي اسكريپت اينكار وجود داره كه جستجو كنيد پيدا ميشه
براي اينترو لينك زير رو مشاهده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه سایت با جوملا درست کردم وقتی نصبش تموم میشه میتونم وارد سایتم بشم ولی نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم.وقتی در قسمت ورود به بخش مدیریت یوزر نیم و پسورد رو میزنم ارور 404 میده.ولی وقتی همون رو تو قسمت ورود اعضا میزنم به عنوان یه یوزر معمولی وارد میشه .دلیلش چیه؟
عکسام آپلود نمیشه.دسترسیشون هم چک کردم.در صورتی که من قبلش هم همین جوملا رو نصب کرده بودم و عکس هم آپلود کردم .الان مشکل از کجاست ؟!؟!؟!؟!؟!
لطفا یکی زودتر جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)