تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 413 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تبریک بابت کسب این 3 امتیاز...
    تیم هنوز تو حس و حاله تعطیلات بود و درست و حسابی کار نکرد اما همین که 3 امتیاز را گرفتیم باید کلاهمون را هوا بندازیم.
    خوبی این بازی این بود که اینیستا یک گل زد هرچند قبلش گودجانسن به نظر در افساید بود.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بازی زیبا و خشنی بود

مبارک باشه این 3 امتیاز

یک نگاه به آمار بازی و کارت زردها بندازیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

/هفته هفدهم لاليگا اسپانيا/
    آغاز مقتدرانه بارسا در نيم فصل دوم

خبرگزاري فارس: بازيكنان بارسلونا نيم فصل دوم لاليگا را با پيروزي برابر مايوركا آغاز كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، درخشش هانري، اينيستا و توره باعث شد بازي قابل قبول رئال مايوركا در نيوكمپ بي ارزش و بي ثمر شود.
    در ديگر بازي شنبه شب والنسيا با درخشش ملي پوشان خود ويا و سيلوا توانست با 3 گل از سد اتلتيكو مادريد بگذرد.

نتايج بازي هاي شنبه شب لاليگا:
    بارسلونا 3 - رئال مايوركا يك
    گلها: هانري 31 و اينيستا 75 و توره 90 براي بارسلونا و آدوريس 15 براي مايوركا
    والنسيا 3 - اتلتيكو مادريد يك
    گلها: داويد ويا (پنالتي 34) و سيلوا 39 و 69 براي والنسيا و ديه گو فورلان (پنالتي 45) براي اتلتيكو مادريد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس از برتري برابر مايوركا
    گوارديولا: اين پيروزي بهتر از 5 بر صفر است

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا تلاش بازيكنانش براي رسيدن به 3 امتياز بازي برابر مايوركا را ستايش كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پپ گوارديولا گفت: بيشتر از چنين پيروزي هايي لذت مي برم تا پيروزي هايي با نتيجه 5 بر صفر. در چنين مواقعي هواداران متوجه مي شوند كه كار ما ساده و راحت نيست و براي رسيدن به گل بايد خيلي زحمت بكشيم.
    وي افزود: بايد مايوركا را شكست مي داديم. اين تيم يك حريف سنتي براي ما است. هواداران از ما انتظار پيروزي داشتند.
    بارسلونا با نتيجه 3 بر يك برابر رئال مايوركا به پيروزي رسيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با پيروزي برابر مايوركا
    گوارديولا ركورد شوستر را شكست

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا ركورد سرمربي سابق رئال مادريد را در تعداد بازي بدون شكست تصاحب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پپ گوارديولا از ديد كارشناسان معتمد فدراسيون فوتبال اسپانيا به عنوان بهترين سرمربي لاليگا امسال شناخته شد.
    گوارديولا در تغيير تاكتيكي بيشترين سرعت را داشته و تعويض هاي مناسب او در هفته هاي گذشته كم نظير بوده است.
    برند شوستر پيش از اين با رئال مادريد به 15 بازي بدون شكست رسيده بود. گوارديولا با شانزدهمين بازي بدون شكست اين ركورد را به نام خود فتح كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس از پيروزي برابر ويارئال
    گوارديولا: اين نتيجه حق ما بود

سرمربي بارسلونا پس از پيروزي سه بر يك تيمش برابر ويارئال اين پيروزي را از يك پيروزي پنج بر صفر كارآمدتر توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پپ گوارديولا در نشست خبري پس از برتري سه بر يك برابر ويارئال گفت: «ما فرصت‌هاي بيشتري داشتيم و در نتيجه پيروزي حق ما بود. تيم ما همكاري فوق‌العاده‌اي از خود نشان داد. بازي‌هايي كه پس از تعطيلات برگزار مي‌شوند همواره خطرناك هستند اما، ما صبر و سازماندهي خود را نشان داديم.»

در حالي كه گل دوم بارسلونا به شدت بحث‌برانگيز بود گوارديولا گفت: «من هرگز درمورد داوري اظهارنظر نمي‌كنم.»

در جريان ديدار دو تيم، ليونل مسي در كنار ديگو مارادونا سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در ميان تماشاچيان نشسته بود و اين مساله توجه بسياري را به خود جلب كرد. وقتي از گوارديولا اين سوال پرسيده شد كه آيا تماسي با مارادونا داشته است، وي پاسخ داد: «من شانس ديدار با مارادونا را نداشته‌ام و شماره تلفن او را نيز ندارم.»

وي خاطرنشان كرد: «هيچ قرار ملاقاتي بين خودش و مارادونا وجود ندارد.»

گوارديولا با اشاره به اينكه رافائل ماركس مدافع مكزيكي تيمش دچار مشكل‌هاي فيزيكي است، دليل استفاده نكردن از او را خستگي بازيكن توصيف كرد.

سرمربي اسپانيايي همچنين يادآور شد: «ما هنوز عنواني در اين فصل بدست نياورده‌ايم.»

(توضیح ویارئال نه مایورکا !! )

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در پی پیروزی مقابل مایورکا؛ گواردیولا: «عملکرد بازیکنان من قابل تحسین است!»

به گزارش بارسابست، به نقل از Match Events، سرمربی اسپانیایی بارسلونا، جوزپ گواردیولا به رسانه ها و خبرنگاران توضیح داد، که این عملکرد تیمش تحسین دارد و نمی توان به راحتی از این وضعیت بارسونای نوین عبور کرد.

گواردیولا توضیح داد، که همه چیز برای قهرمانی آماده است، در صورتی که تیم مغرور نشده و مسیرش را ادامه دهد.

پپ عنوان کرد: «ما مسیر بسیار خوبی را طی کرده بودیم و می دانستیم، این بازی برایمان ارزش های بسیاری دارد. روی گل اول واقعا غافلگیر شدیم و من این مسئله را با دستیارانم در میان گذاشتم، اما آن ها به من اطمینان دادند، که در بین دو نیمه، مسائل خاصی را با بازیکنان در میان می گذارند.»

گواردیولا ادامه داد: «در واقع ما توقع داشتیم، در نیمه اول پیروز شویم و همین باعث شد، که توقف در یک نیمه، همه ما را نگران کند! خوش بختانه بازیکنان به گوشزد های ما (کادرفنی) گوش کردند و اکنون، سه امتیاز هفته هفدهم لیگ برای بارسلونا به دست آمده است.»

سرمربی 37 ساله در پایان و در جمله ای به منظور ستودن کار شاگردانش اعلام کرد: «این عملکرد تیم، قابل تحسین است و نمی توان، راحت چنین کارهایی را نادیده گرفت. پاداش بازیکنان تیم آماده است و آن چیزی جز بردن جام هایی معتبر نخواهد بود!»

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

برای بازگشت به ترکیب؛ میلیتو: «من لحظه شماری می کنم.»

به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، مدافع ملی پوش و آرژانتینی بارسلونا، بعد از اینکه بازی بارسلونا و مایورکا را در حالی که مصدوم بود در نوکمپ مشاهده کرد اعتراف نمود، که برای بازگشت به ترکیب لحظه شماری می کند.

گابریل میلیتوی آرژانتینی، در بازی برگشت مقابل منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان، از ناحیه زانو آسیبی بسیار جدی دید و برای وی استراحتی شش ماهه تجویز گردید، اما حالا او 240 روز است، که از میادین فوتبال دور است.

میلیتو از سبک بازی تیمش لذت می برد و برای بازگشت به ترکیب، لحظه شماری را آغاز کرده است.

وی به اکشن دیلی گفت: «بارسلونا امروزه بی نظیر بازی می کند. من دوران ریکاوری ام را بh مشاهده بازی سایر رقبای جدی اروپایی سپری می کنم، اما آن ها واقعا در سطح بارسا نیستند! تیم ما عالی بازی می کند و ضمن زیبا بازی کردن، به بهترین نحو ممکن نتیجه کسب می کند.»

او افزود: «برای همین، من با انگیزه بسیاری به تیم بازخواهم گشت و هنگامی برمی گردم، که بتوانم خط دفاعی بارسا را مستحکم تر از برهه زمانی فعلی کنم. واقعا برای بازگشت به ترکیب و تمرینات تیمی، لحظه شماری می کنم.»

گفته می شود، او می تواند حدود 30 الی 40 روز دیگر، به تمرینات عادی بازگردد!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

برای عدم توانایی بازی؛ پیکه: «من احساس خوبی نداشتم.»

به گزارش بارسابست، به نقل از Pelikano Catalunya، بازیکن اهل باسک بارسلونا و مدافع تازه وارد آبی و اناری ها، جرارد پیکه که به دلیل سرما خوردگی، نتوانست در پیروزی تیمش در شب گذشته مقابل مایورکا سهیم باشد به دوربین های رسانه ای ابلاغ کرد، که از اینکه نتوانسته بازی کند ناراحت می باشد و حس خوبی ندارد!

او دوروز پیاپی، تمرینات بارسا را از دست داده و به همین دلیل، بازی با مایورکا را از دست داد.

پیکه در این باره توضیح می دهد: «من احساس خوبی ندارم. شاید دلیلش این باشد، که بازی های بسیاری را از ابتدای فصل بر عهده گرفته ام و دیروز، در حالی که استراحت می کردم، از اینکه دوستانم را در بازی می دیدم و خودم نمی توانستم کاری کنم، به خصوص بعد از گلی که دریافت کردیم، سردرد بدی گرفتم!»

وی ادامه داد: «خوش بختانه مانند بازی های گذشته، ما خوب کار کردیم و توانستیم، نتیجه از دست رفته را برای هوادارانمان بازگردانیم. آن ها از ما راضی هستند و من امیدوارم، بتوانم مقابل اتلتیکو مادرید ظاهر شوم.»

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در تکذیب شایعه توتو اسپورت؛ مسی: «با یوونتوس تماسی نداشته ام.»

به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، ستاره آرژانتینی بارسلونا، لیونل مسی، باردیگر تایید کرد، که بارسلونا نیازی به وی ندارد و می تواند بدون او نیز، نتایج شگفت انگیزی را کسب نماید. وی همچنین در ادعای برخی از رسانه ها مبنی بر ارتباطش با یوونتوس، پاسخی را اعلام کرد.

کارشناسان معتقد بودند، بارسلونای جوزپ گواردیولا، روی قدرت مسی متمرکز شده است و بعد از بازی با ختافه (در غیاب مسی و توقف 1-1 بارسا) همه این ادعا هایشان را بازبینی کرده و روی آن ها پافشاری نمودند.

مسی در این باره گفت: «از این موضوع خوشحالم. دوستانم نشان دادند، که تیم ما فقط معطوف به یک بازیکن نیست. ممکن است برای تیم ارزشمند باشم، اما بازیکنان بزرگی داریم و برای یکدیگر ارزش قائل هستیم. همانطور که من برای تیم مایه می گذارم، همه عهد بسته ایم، که در خدمت بارسلونا باشیم و این رمز موفقیت ماست!»

او همچنین در پاسخ به خبر روزنامه توتواسپورت، مبنی بر ارتباط مثبتش با یوونتوس ایتالیا ابراز کرد: «من نمی خواهم در این باره صحبت کنم. با یوونتوس ارتباطی نداشتم ام و تمرکز من بارسلونا است! ما خوب کار کرده ایم و موظف هستیم به این مسیر ادامه دهیم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •