تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 220 از 2014 اولاول ... 1201702102162172182192202212222232242302703207201220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هدیه من به شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در تاپيکتون جواب دادم ولي م م نون از خبرتون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

Tornado2800 حالا برا چي حالگيري کردي از اس تق لاليها

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با شكايت به دادگاه CAS
    دستيار دنيزلي خواستار 34 هزار دلار از پرسپوليس شد
    خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس در شكايتي به دادگاه CAS خواستار 34 هزار دلار از باشگاه تهراني شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه پرسپوليس با دريافت نامه‌اي از دادگاه CAS به مدت 10 روز فرصت دارد تا بدهي دستيار سرمربي فصل گذشته خود را پرداخت كند.
    نورالدين مبلغ 34 هزار دلار از باشگاه طلبكار است و پرسپوليس موظف به پرداخت اين مبلغ شد.
    مسولان باشگاه به اين شكايت اعتراض كرده‌اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قسمت سوم پرونده رافايل
    شركت MIM شكايت خود را از باشگاه پرسپوليس اعلام كرد
    خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران در خصوص پرونده مهاجم سابق اين تيم با شكايتي جديد مواجه شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، شركت MIM كه ترانسفركننده رافائل ادرئو به ايران بود، به علت پرداخت نشدن جريمه 115 هزار يورويي خود از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد.
    سهامداران اين شركت، آري‌هان سرمربي سابق پرسپوليس به همراه يونگ كمك مربي سابق پرسپوليس هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به به بازم کسر امتياز عجب ليگ ماماني داره ميشه امسال : اينهمه شاکي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در نشست خبري باشگاه پرسپوليس
    قطبي: بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي بودم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خود را بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي دانست.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در نشست خبري پرسپوليس تهران اظهار داشت: پس از 26 هفته صدرنشيني، در 3 ديدار آخر در نيم فصل دوم، بازي قابل قبولي را به نمايش نگذاشتيم كه باعث شد جلسه‌اي را با حضور بازيكنان انجام دهيم.
    وي افزود: در اين جلسه حرف‌هاي بسيار خوبي زده شد؛ ولي نمي‌دانم چرا حرف‌هاي عجيب به بيرون از جلسه رخنه پيدا كرد. معتقدم در فوتبال ايران در حاشيه‌ها استثنا هستيم؛ اما ديوانه نيستم به معاونين رئيس جمهوري كه براي پرسپوليس از صميم قلب زحمت مي‌كشند، بي‌احترامي كنم.
    قطبي گفت: 23 سال است در فوتبال هستم و مدارك خوبي را در اختيار دارم؛ ولي واقعاً به مديريت كاشاني اعقتاد خاصي دارم. ايشان هيچ‌گاه در موارد داخل زمين در كارم دخالتي نداشته است.
    وي افزود: در يك تيم بزرگ مثل پرسپوليس بايد بعضي صحنه‌ها را كه مي‌بيني واكنش نشان ندهي؛ مثل كاري كه هيدينگ در فوتبال كرده انجام مي‌داد تا تيمش ‌به حاشيه روي نياورد.
    قطبي درباره بازيكن‌سالاري در ايران اظهار داشت: واقعاً معني بازيكن‌سالاري را نمي‌دانستم؛ ولي با اين حرف هم مخالفم كه 5 يا 6 بازيكن بزرگ يك تيم تصميم گيرنده باشند. سعي كرده‌ام در فوتبال حرفه‌ايي كه فقط فني نيست، تصميم‌هاي جدي بگيرم.
    وي درباره عدم آمادگي چند بازيكن در نيم فصل دوم خاطر نشان ساخت: چند بازيكني كه به تيم ملي داديم، بنا به دلايل مختلفي مثل نيمكت‌نشيني و عدم گل‌‌زنيروحيه خود را از دست دادند. مطمئن باشيد بر اثر مرور زمان، در شرايط ايده‌آل قرار مي‌گيرند.
    ‌مربي سابق تيم ملي كره جنوبي گفت: دايي و فوتبالش را بسيار دوست دارم؛ اما او نيز با رابطه سرمربي تيم ملي شد. مطمئنم با تجربه بالايي مي‌تواند به فوتبال ايران كمك كند؛ حتي حضور در جام جهاني 2010 را براي ايران به ارمغان آورد.
    وي عنوان كرد كه بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي بوده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در نشست مطوعاتي باشگاه پرسپوليس
    كاشاني: قطبي دست راستم در پرسپوليس است
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: در كارهاي قطبي دخالت نمي‌كنم و دست راستم در تيم است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب كاشاني در نشست خبري باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: از روز اولي كه با قطبي همكاري كردم، اعلام كردم كه در چهارچوب فني به هيچ عنوان دخالت نخواهم كرد. آزادي عمل كامل را به او داديم؛ حتي در موارد انضباطي بدون مشورت او حكمي صادر نكرديم.
    وي افزود: بعضي اوقات يك ساعت قبل از بازي متوجه ارنج تيم مي‌شوم. به جز در ديدار مقابل فجر سپاسي شيراز كه قطبي درباره دو بازيكن از من نظرخواهي كرد.
    كاشاني درباره عدم جريمه براي شيث رضايي گفت: او كاري را انجام داد كه از باشگاه خارج است. در حيطه وظيفه خودمان، چون باعث آزار افرادي مسن در هواپيما شد، در كميته انضباطي برخورد كرديم. با توجه به اعتراض او، تا زمان تشكيل كميته استنياف، اين حكم لازم الاجرا نيست.
    وي درباره كسر امتياز و عدم پيگيري، عنوان كرد: حكم فيفا درباره رافائل و كسر 6 امتياز در تاريخ 20 مهر 85 اعلام شده بود. تمام مدارك را به صورت محرمانه به دفتر آقاي علي آبادي ارسال كرديم. تمام پيگيري ها را انجام داديم.
    وي افزود: دوباره از علي آبادي مي‌خواهم كه فردي كه عامل اين مشكل شد، چه من يا مديران قبلي، شناسايي شده و به اطلاع مردم رسيده شود.
    كاشاني درباره عدم اعتراض به بخشش 3 امتيازي سپاهان در شوراي استنياف، گفت: پس از راي كميته استنياف و بخشش 3 امتياز، چاره‌اي نداريم. اگر كسي من را بتواند در روزهاي آينده راهنمايي كند كه به كدام قسمت فدراسيون شكايت كنم، خوشحال مي‌شوم.
    مديرعامل پرسپوليس درباره تاريخ دربي عنوان كرد: چند بازيكن در تيم ملي داريم كه مقابل ذوب آهن در تاريخ 10 فروردين سال بعد خود مشكل است. به برگزاري دربي در تاريخ 16 فروردين علاقمند هستيم؛ اما سازمان ليگ بنا به خواسته شوراي تامين، 15 فروردين را تصويب كرد. خواسته خودمان را به فدراسيون اعلام مي‌كنيم و هيچگاه نمي‌گويم كه در تاريخ 15 فروردين بازي نمي‌كنم.
    كاشاني درباره تمديد قرارداد 10 بازيكن اظهار داشت: با تشخيص كادر فني و به علت شرايط خاص، درباره قرارداد بازيكنان تا انتهاي فصل حركتي را نخواهيم كرد.
    مديرعامل پرسپوليس خاطر نشان ساخت: مطمئن باشيد از حق باشگاه و قطبي درباره حرف‌هاي كذب برخي روزنامه‌ها دفاع مي‌شود. اين مورد يك وظيفه براي باشگاه است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اینقدر از پرسپولیس شکایت میکنن؟؟
    به به مريم خانم : چه عجب بازم تشريف آوردين اينورا

عجب عالمي داريا
    Last edited by MoJtaBa.R; 13-03-2008 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال در پاسخ به انتقادهايي كه از داوري كشور مطرح مي‌شود، گفت: سطح داوري ايران از سطح فوتبال بالاتر است.
    مسعود عنايت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: امسال براي هر مسابقات از ناظران كاركشته و بازنشسته داوري استفاده كرديم و در مجموع عملكرد داوران ما نسبت به فصل قبل كه خودم رييس كميته داوران بودم و نسبت به سال‌هاي گذشته مثبت و رو به رو رشد بوده هرچند كه مطلوب هم نبوده است.
    وي افزود: با اين حال داوري كشور جاي رشد و پيشرفت دارد. ما امسال 2 كلاس داوري را براي داوران، كمك داوران، ناظران و داوران چهارم برگزار كرديم و من براي اولين بار ناظران و داوران را در يك كلاس جمع كردم.
    عنايت درباره‌ي انتقادهايي كه از داوري مي‌شود گفت: من هيچ وقت اشتباه‌ها را كتمان نكردم و هر زمان كه داوران اشتباه كردند، خودم آن را اعلام كردم و حتي در بعضي مواقع مجبور شدم اسم داوراني كه اشتباه كرده‌اند را هم بياورم و در چند مورد هم داوران را محروم كرديم و به غير از چند مورد اسم داوران را اعلام معرفي نكرديم اما، من يك سوال دارم، مگر فقط در فوتبال ايران داوران اشتباه مي‌كنند؟ مگر در ايتاليا، اسپانيا و آلمان كه بهترين داوران جهان را دارند داوران اشتباه نمي‌كنند؟ اشتباه داوري در همه جاي دنيا هست اما، اين‌جا غيرحرفه‌اي با اين اشتباه‌ها برخودر مي‌كنند.
    وي افزود: بعضي از اين صحبت‌ها از روي بي‌دانشي مطرح مي‌شود. به عنوان مثال خوش‌نظر سرپرست پيكان پس از بازي هفته گذشته پيكان گفت كه شك نكنيد كه دست‌هايي پشت پرده نمي‌خواهد پيكان موفق شود. من مي‌خواهم بدانم اين آقا كجاي فوتبال بوده كه اين گونه اظهارنظر مي‌كند. چرا اين جور افراد را از فوتبال دور نمي‌ريزند؟ مگر فدراسيون فوتبال نشسته و در حال برنامه‌ريزي براي شكست پيكان است.
    عنايت افزود: بعضي از مسوولان استقلال مي‌گويند كه چند پنالتي براي ما نگرفته‌اند. آيا اين آقايان تعداد پنالتي‌هايي كه براي سپاهان گرفته نشده را هم شمرده‌اند.
    وي به جنجالي كه پس از پنالتي پاس همدان در بازي مقابل پرسپوليس ايجاد شد، اشاره كرد و گفت: يك بچه‌اي كه رياضي بلد است مي‌تواند بهتر از كارشناس داوري در اين باره اظهارنظر كند اما من با پيرچشمي و چشم غيرمسطح درباره اين‌كه توپ گل شده يا نشده حرف مي‌زنم و بعد هم معلوم مي‌شود كه نظرم اشتباه بوده است.
    وي افزود: روز گذشته براي چند نفر ثابت كردم كه آن توپ گل نشده است و كارشناسانه رايانه هم اين را تأييد كرده‌اند. كميته‌ي داوران به همين دليل عليرضا يزداني كمك داور آن بازي را تشويق كرد اما اگر براي ما ثابت مي‌شد كه يزداني اشتباه كرده او را محروم مي‌كرديم.
    عنايت ادامه داد: متأسفانه در برنامه نود با يزداني تماس گرفته شد كه نظراتش را بپرسد اما، مجري اين برنامه در آخر مي‌گويد مگر من چشمهايم نمي‌بيند كه توپ از خط عبور كرده است؟!
    وي با بيان اين‌كه ما تنها ادعاي حرفه‌اي‌گري داريم، گفت: در فينال جام جهاني زيدان از بازي اخراج مي‌شود و به راحتي از زمين بيرون مي‌رود اما، در فوتبال ما بازيكن را پس از اخراج بايد با جرثقيل بيرون كرد. وقتي در فوتبال ما يك بازيكن از تعويض‌اش ناراحت مي‌شود ديگر ما نبايد ادعاي حرفه‌اي بودن داشته باشيم.
    عنايت با اشاره به كلماتي كه بعضي از گزارشگران بازي‌هاي زنده استفاده مي‌كند، گفت: در هيچ جاي دنيا يك گزارشگر حق ندارد درباره داوري صحبت كند. نمي‌دانم چرا يك گزارشگر مي‌گويد سطح داوري ما از فوتبال‌مان پايين‌تر است. كدام يك از بازيكنان ما در ليگ‌هاي اروپايي ثابت بازي مي‌كنند؟ كدام يك از مربيان ايراني در خارج مربي‌گري مي‌كنند؟ جواب مشخص است؛ هيچ‌كس. اما داوران ايراني در جام جهاني، جام كنفدراسيون‌ها، مقدماتي جام جهاني و . . . قضاوت كرده‌اند. مسوولان صدا و سيما بايد فكري به حال گزارشگران خود كنند. آن‌ها حرمت قاضي را مي‌شكنند. هيچ‌كس جرأت ندارد به قاضي دادگستري بي‌احترامي كنند اما، گزارشگران ما نسبت به داوران بي‌احترامي مي‌كنند و هيچ‌كس هم به فكر حل اين مشكل نيست.
    وي درباره‌ي وضعيت داوران ايراني در مسابقات بين‌المللي گفت: كميته داوران نمي‌تواند براي اين‌ها كاري انجام بدهد. داور بايد خودش متعهد باشد و يا نگاهي حرفه‌اي به دنبال يادگيري زبان، افزايش دانش داوري و آمادگي روحي و رواني‌اش باشد. متأسفانه برخي مي‌گويند به دليل اين‌كه ما در AFC و فيفا كرسي نداريم، داوري مسابقات مهم كمتر به ما مي رسد. اين يك حرف بي‌خود است. مگر فيفا و AFC نشسته‌اند تا حق‌خوري كنند. آن‌ها به دنبال اين هستند كه بهترين داوران را انتخاب كنند واگر مرادي نتواند به جام جهاني برود تقصير خودش خواهد بود.
    عنايت درباره‌ي انتخاب داوران داربي، گفت: اولويت ما داوران اروپايي و از كشورهاي آلمان، اسپانيا و ايتاليا هستند. با اين حال هزينه سفر اين داوران و تهيه بليت پروازشان چيزي حدود 15 هزار دلار مي‌شود كه هزينه بسيار سنگيني است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا مارك شيلد براي قضاوت در داربي مذاكره كرديد، گفت: به دليل بعد مسافت ايران و استراليا حضور مارك شيلد در ايران هزينه سنگيني براي فدراسيون به همراه داشت چراكه مجبور بوديم براي او بليط First Class تهيه كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حبیب کاشانی در جمع خبرنگارانعلی آبادی پدر پرسپولیس است// من رابین هود نیستم!! //رافائل به اندازه کریستن رونالدو خرج داشتتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اختلافاتش با علی آبادی گفت: علی آبادی پدر باشگاه پرسپولیس است و من که فرزند او هستم نمی توانم با او اختلاف داشته باشم و تمام این اختلافات ساخته مخالفین ما است.به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" حبیب کاشانی در کنفرانس مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس درخصوص اختلافات خود با علی آبادی خاطر نشان کرد: این اختلافات ساخته مخالفین ما است و علی آبادی مانند پدری مهربان از ما حمایت می کند،علی آبادی ضررباشگاه پرسپولیس را نمی خواهد زیرا هیچ پدری ضعف فرزند خود را نمی خواهد مطمئن باشید رابطه ما با سازمان تربیت بدنی خوب و دوستانه است.
    وی درخصوص دخالت خود در محرومیت بازیکنانی که از سوی قطبی محروم شده اند افزود: تاکنون درهیچ کار سرمربی تیم دخالت نکرده ام و مطمئن باشید که هرکاری که انجام داده ام با نظر مستقیم قطبی بوده است. برخی ازدوستان از دخالت من در ارنج تیم صحبت کرده اند که جالب است بدانید من آخرین نفری هستم که درباشگاه از ارنج تیم مطلع می شود، بهترین شاهد برای اثبات حرفهای من قطبی است و مطمئن باشید او اولین و آخرین تصمیم گیرنده مسایل فنی تیم است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به برخوردهای کمیته انضباطی این باشگاه با بازیکنان این تیم گفت: اگر رفتار ناخوشایندی را از بازیکنان تیم مشاهده کنیم که احساس کنیم منافع باشگاه زیر سوال رفته است با این بازیکن به شکل جدی برخورد خواهیم کرد و تمام برخوردهای انضباطی ما از ابتدای فصل به بازیکنان توضیح داده شده است.
    وی درخصوص مسائل پشت پرده کسر شش امتیاز ازاین باشگاه خاطر نشان کرد: درنامه محرمانه ای که به علی آبادی نوشته ام خواستار پیگیری این موضوع شدم و از او خواسته ام که پس ازبررسی های لازم و شناخت مقصر، آن فرد را به هواداران پرسپولیس معرفی کند.
    وی افزود: متاسفانه افرادی قصد ضعیف کردن پرسپولیس را دارند و با تحریک کردن افرادی که درگذشته از این باشگاه طلبکار بودند قصد دارند برای ما در فیفا مشکلات اساسی را بوجود آورند، از علی‌ آبادی می خواهم که به جد با مغرضین برخورد کند.
    حبیب کاشانی درخصوص تاریخ دیدار دربی تصریح کرد: ما هم مانند استقلال تمایل بازی کردن در تاریخ 15 فروردین را نداریم و اگر سازمان لیگ موافقت کند با به تاخیر افتادن این دیدار موافقیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به شایعات اخیر مبنی بر مایل نبودن او در بازگشت شش امتیاز از این تیم خاطر نشان کرد: من رابین هود نیستم که نخواهم امتیازات ازدست رفته بازگردد و مطمئن باشید به خاطر موفقیت پرسپولیس و قطبی هنوز هم خواهان بازگشت این امتیاز هستم.
    وی ادامه داد: برخلاف شایع ها در باشگاه ما بازیکن سالاری نیست و سرمربی سالاری است و مطمئن باشید تا جایی که می توانیم ازقطبی حمایت خواهیم کرد.
    حبیب کاشانی درخصوص اعتراض باشگاه پرسپولیس به نحوه انتخاب سرمربی
    تیم ملی گفت: بهتر بود فدراسیون فوتبال از مربیانی که کاندیدای سرمربی گری تیم ملی بودند تشکر می کرد و در همین جا اعلام می کنم که برخلاف گفته های مسوولین فدراسیون فوتبا ل مبنی بر موافقت نکردن سعید لو با جدایی افشین قطبی و حضور او در تیم ملی کذب محض و سعید لو موافق جدایی قطبی بود و در همین خصوص از مسوولین فدراسیون فوتبال خواستار توضیح کتبی هستیم.
    وی در خصوص به اتمام رسیدن قرارداد بازیکنان با باشگاه خاطر نشان کرد: 95درصد از بازیکنان ما در پایان این فصل قراردادشان با ما به اتمام می رسد و ما تا پایان کار تصمیم به تمدید قرارداد با این بازیکنان را نداریم و فقط با بازیکنان مد نظرمان صحبت های شفاهی را انجام دادیم.
    وی درخصوص پرونده رافائل خاطر نشان کرد: تاکنون رافائل برای ما به اندازه کریستین رونالدو خرج برداشته است و فکر نمی کنم که این بازیکن در این حد می ارزید .
    کاشانی در خصوص دو اسمی بودن باشگاه پرسپولیس ( پیروزی) تصریح کرد: در جلسه هیات مدیره این هفته دراین خصوص صحبت خواهیم کرد و با مشورتی که با سازمان تربیت بدنی خواهیم داشت یکی از این دو نام را انتخاب خواهیم کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •