سلام به dark street عزیز
یه سوال شما که گفتید فعلا نمی خواید برونفکنی کنید و می خواهید از نظر روحی پرورش پیدا کنید . خب وقتی به خلسه نمی رید و از خستگی زیاد یا حالت خواب الودگی برای برونفکنی استفاده کنید .
Winter girlsجان باید بگم که فکر کنم شما برونفکنی در عالم درون را تجربه کرده باشید البته اینا من از خاطرات یکی دیگه خوندم که تموم مراحل برونفکنیش را که طی چند سال شروع کرده بود و نوشته بود و هر بار به یه روش تازه تر به بونفکنی دست پیدا می کرد ولی به گفته خودش به برونفکنی اون در عالم درون بوده ولی این که می گید همون محل واقعی را دیدید . خب از اونجایی که دیگه زمان و مکان دیگه برای روح معنی نداره شاید به عالم خودتون سفر کردید . گرفتی یا نه از درون به بیرون.
اما خیلی جالب بود.
من وقتی توی خواب اگاه می شم خیلی سعی می کنم بقیه را اگاه کنم ولی انگار نه انگار عین خیالشون نیست اصلا نمی گند با منی.
Deer جان سلام
مطالب زیاد عوض نشده بحث همچنان به روند خودش رسیده و خوشبختانه داره ادامه پیدا می کنه . برونفکنی و بیداری توی خواب.
میمیرم برای هر دو تاش.
Venb عزیز این یه امر طبیعی هست که بعد از برونفکنی اگه پنج شش بار اولت باشه دچار این ضربان بشی مخصوصا اینکه شما به بدنت نگاه هم کردی . من که خیلی می ترسم از نگاه کردن به بدنم.. درد گرفتن بدنت هم می تونه بعلت کاهش زیاد انرژیت باشه.
یه توصیه مجدد می کنم و اونم اینکه نه به بیداری توی خواب و نه به برونفکنی توجهی کنید البته هنگامی که دارند اتفاق می افتند مثلا تا فهمیدید دارید توی خواب اگاه می شید یا اینکه دارید از جسم خارج می شید . باید خودتون را به این جریان طبیعی بسپرید و لذت ببیرید. اینکار برای جلوگیری از هیجان که همیشه کار را خراب می کنه یا برای جلوگیری از هول شدن لازم است .