تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 312 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به dark street عزیز
    یه سوال شما که گفتید فعلا نمی خواید برونفکنی کنید و می خواهید از نظر روحی پرورش پیدا کنید . خب وقتی به خلسه نمی رید و از خستگی زیاد یا حالت خواب الودگی برای برونفکنی استفاده کنید .

Winter girlsجان باید بگم که فکر کنم شما برونفکنی در عالم درون را تجربه کرده باشید البته اینا من از خاطرات یکی دیگه خوندم که تموم مراحل برونفکنیش را که طی چند سال شروع کرده بود و نوشته بود و هر بار به یه روش تازه تر به بونفکنی دست پیدا می کرد ولی به گفته خودش به برونفکنی اون در عالم درون بوده ولی این که می گید همون محل واقعی را دیدید . خب از اونجایی که دیگه زمان و مکان دیگه برای روح معنی نداره شاید به عالم خودتون سفر کردید . گرفتی یا نه از درون به بیرون.
    اما خیلی جالب بود.
    من وقتی توی خواب اگاه می شم خیلی سعی می کنم بقیه را اگاه کنم ولی انگار نه انگار عین خیالشون نیست اصلا نمی گند با منی.

Deer جان سلام
    مطالب زیاد عوض نشده بحث همچنان به روند خودش رسیده و خوشبختانه داره ادامه پیدا می کنه . برونفکنی و بیداری توی خواب.
    میمیرم برای هر دو تاش.

Venb عزیز این یه امر طبیعی هست که بعد از برونفکنی اگه پنج شش بار اولت باشه دچار این ضربان بشی مخصوصا اینکه شما به بدنت نگاه هم کردی . من که خیلی می ترسم از نگاه کردن به بدنم.. درد گرفتن بدنت هم می تونه بعلت کاهش زیاد انرژیت باشه.

یه توصیه مجدد می کنم و اونم اینکه نه به بیداری توی خواب و نه به برونفکنی توجهی کنید البته هنگامی که دارند اتفاق می افتند مثلا تا فهمیدید دارید توی خواب اگاه می شید یا اینکه دارید از جسم خارج می شید . باید خودتون را به این جریان طبیعی بسپرید و لذت ببیرید. اینکار برای جلوگیری از هیجان که همیشه کار را خراب می کنه یا برای جلوگیری از هول شدن لازم است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من الان دارم روی فرق قانون جاذبه و پیشگویی تحقیق می کنم
    دقیق نمیشه فهمید کدوم یکیشون در مورد شما در حال اجرا شدنه ولی اگر قانون جاذبه باشه باید بگم این فرصتی طلاییست برای شما تا به هر چه که می خواهید برسید
    تصاویر و افکار به اجسام و مواد تبدیل می شوند و این اساس قانون جاذبه است یعنی تصویر مرگ دوست شما به مرگ اون تبدیل شده و اگر این تصویر یک پیشگویی نباشه در حقیقت شما مرگ اون فرد رو جذب کردید من خودم دو سال پیش اینجوری بودم الان هم دارم از قانون جاذبه استفاده می کنم حتی اگه لازم باشه مرگ بعضی افراد رو به سمت خودم جذب می کنم و باعث مرگشون می شم
    فکر کنم بهترین فرصت باشه تا مبلغ زیادی پول رو به سمت خودتون جذب کنید مثلا تصویر یک ساک قهوه ای رنگ که توش 2.000.000.000 تومان پوله که همشون هم تراوله
    پوا که باشه خیرات هست
    خیرات که باشه ثواب و شادی روح است
    و ثواب رضایت خداوند
    سعی کنید یک فکر خواص رو در ذهن خودتون به تصویر بکشید و ببینید نتیجه میده یا نه اگه اون فکر هم مثل بقیه افکار به حقیقت تبدیل شد حتما خبرش رو توی این تاپیک اعلام کنید
    ممنون از جواب
    راستش خودم نميتونم فكر كنم خودش مياد و يه حس خاصي هستش انگار كه مطمئن هستم قراره انجام بشه ولي اگه خودم بخوام دربارش فكر كنم اون حس رو ندارم
    اگه اينجور باشه چه كارايي ميشه كرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من به این دلیل از Talabkar پرسیدم ایا می تونی تحت کنترل خودت قرار بدی ذهنت رو ؟ که بدونم آیا اتفاقی و تصادفی میاد تو ذهنش و بعد میره ( یعنی می تونه بره و دیگه نیاد تو ذهنش ) یا اینکه نه ناخوداگاه همش میاد تو ذهنش ... این جور به نظر می رسه که ذهنش تحت کنترل یه نیروی مافوق هست که باعث میشه بدون اینکه بخواد باز بیاد به ذهنش .
    فقط اگه ممکنه بگو تو چه زمینه هایی بوده این مساله ؟ فقط مرگ و میر یا اتفاقات خوب و خوشایند هم بوده .... ؟

بله قانون جاذبه ست . ولی دوستان به نظر شما این از طرف خود آدمه ؟ یعنی منشاءش نیرو و انرژی خود آدمه ؟ یا مثلا تحت تسخیر یه نیروی دیگه که قدرتش رو داره و به آدم منتقل می کنه ؟ مثلا از طرف یه روح یا جن . . . ؟
    راستش بيشتر درباره مرگ و مير و خرابي و جدايي و اين چيزهاس
    چيزه خوبي نيومد تو ذهنم كه به نفعم باشه
    دست خودمم نيست مياد كارشو ميكنه تموم كه شد ديگه نمياد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Dark street عزیز اگه نمی دونی بگم که حضرت ادم از پیامبران خداست یکم بهتر صحبت کنی بد نیست.
    در ضمن فکر کن خنده دار نیست خدا ما را بیافرینه که عروسک بازی کنه .
    یه مورد که من خوندم و پرسیدم هدف از افرینش جهان تجربه کردن بوده. نمی دونم چطور بگم خدا می خواسته خودش را ترجبه کنه . ببین کتاب گفتگو با خدا را بخونی بهتر می گیری .
    یه مورد دیگه که میگند اینه که انسان را افرید به دنیا اورد تا ظرفیت وجودیش را بالا ببره . توی سختی هست که ظرفیت زیاد می شه نه توی رفاه.
    به هر حال افرینش هدفی خیلی بزرگ داره چه ما بفهمیم چه نفهمیم و این مطمئنا برای همه یعنی بیشتر افراد قابل درک هست ولی فهمیدن دلیلش نمی دونم.
    فکر می کنیم رفتن به بهشت لذت بخش تره یا در کنار خدا بودن. ما را افرید که در کنارش باشیم و این لطف را شامل ما کرد ولی رسیدن به خودش بدون افزایش ظرفیت ممکن نیست .هست.؟؟؟؟؟
    ادما می دونند عذاب هست ولی گوششون بده کار نیست مگه تا حالا نشده سر جلسه امتحان بگی اینبار دیگه خوب درس می خونم . مگه اینهمه ادم نیستند که دست به خلاف می زنددو عاقبتش را هم می دونن.
    شیطان رجیم هم می دونست عذاب هست ولی غرورش اجازه نداد . یه داستان هست که روز قیامت دوباره
    از شیطان خواسته می شه که سجده کنه ولی بازم امتناع می کنه می بینی . شیطان اگه از خدا طلب امرزش کنه چیزی نمی شه دریای رحمت خدا زیاد هست ولی اون همچین کار نمی کنه.
    خدا بدی نیافریده اینها همه قانون هست . قانونننننن. ببینم اگه دستت را بردی توی اتش و سوختی می گی خدا بدی افرید خدا منا سوزوند . چرا اتیش داغه . ایا اینا را میگی.؟؟؟؟؟؟
    تلاش برای کسب کمال برای ما تاثیر داره چه به درد خدا می خوره اگه خدا چیزی نیاز داشته که نمی شد.

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به dark street عزیز
    یه سوال شما که گفتید فعلا نمی خواید برونفکنی کنید و می خواهید از نظر روحی پرورش پیدا کنید . خب وقتی به خلسه نمی رید و از خستگی زیاد یا حالت خواب الودگی برای برونفکنی استفاده کنید .

Winter girlsجان باید بگم که فکر کنم شما برونفکنی در عالم درون را تجربه کرده باشید البته اینا من از خاطرات یکی دیگه خوندم که تموم مراحل برونفکنیش را که طی چند سال شروع کرده بود و نوشته بود و هر بار به یه روش تازه تر به بونفکنی دست پیدا می کرد ولی به گفته خودش به برونفکنی اون در عالم درون بوده ولی این که می گید همون محل واقعی را دیدید . خب از اونجایی که دیگه زمان و مکان دیگه برای روح معنی نداره شاید به عالم خودتون سفر کردید . گرفتی یا نه از درون به بیرون.
    اما خیلی جالب بود.
    من وقتی توی خواب اگاه می شم خیلی سعی می کنم بقیه را اگاه کنم ولی انگار نه انگار عین خیالشون نیست اصلا نمی گند با منی.

Deer جان سلام
    مطالب زیاد عوض نشده بحث همچنان به روند خودش رسیده و خوشبختانه داره ادامه پیدا می کنه . برونفکنی و بیداری توی خواب.
    میمیرم برای هر دو تاش.

Venb عزیز این یه امر طبیعی هست که بعد از برونفکنی اگه پنج شش بار اولت باشه دچار این ضربان بشی مخصوصا اینکه شما به بدنت نگاه هم کردی . من که خیلی می ترسم از نگاه کردن به بدنم.. درد گرفتن بدنت هم می تونه بعلت کاهش زیاد انرژیت باشه.

یه توصیه مجدد می کنم و اونم اینکه نه به بیداری توی خواب و نه به برونفکنی توجهی کنید البته هنگامی که دارند اتفاق می افتند مثلا تا فهمیدید دارید توی خواب اگاه می شید یا اینکه دارید از جسم خارج می شید . باید خودتون را به این جریان طبیعی بسپرید و لذت ببیرید. اینکار برای جلوگیری از هیجان که همیشه کار را خراب می کنه یا برای جلوگیری از هول شدن لازم است .
    سلام ممنون
    ولی من تا حالا برون فکنی نکرده بودم و دفعه اولم بودم و اصلا نمی دونستم بررون فکنی یعنی چی ؟
    پس چرا همچین اتفاقی افتاد؟
    خیلی وحشتناک بود طوری که از خوابیدن می ترسیدم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Dark street جان به نظر من بهتره ادم همیشه از قاون جاذبه برای چیزای خوب استفاده کنه و اینا به یاد داشته باش که هرچی برای بقیه طلب کنی 3/2 می ره توی جیب خودت و 3/1 به اون طرف می رسه و این بخاطر سپرهای حفاظتی اطراف هر شخص هست. Ok.

فکر کنم زمان مردن دست خدا باشه و مشخص شدست. و نشه حتی با قانون جاذبه اونا تغییر داد . البته دعا فرق داره اون شبهای قدر.
    خب بحث را پیچوندید رفت بابا یکم تجربه . خاطره بگید . جای دوم توی طنز چهار خونه خالیه
    نشسته بودم داشتم تخمنا می خوردم یدفعه تلفنم زنگ زد گفتم کیسته گفت روحت هستم از بدنت خارج شدم دارم بهت زنگ می زنم خلاصه مشغول صحبت شدم که از خواب پریدم دیدم همش خواب بود هواپیما سوار شدم رسیدم خدمت بچه های تاپیک ببینم خوب هستند در سلامتی کامل بسر می برند قبضه روح نشدند بیرون از بدنشون گیر نکردند.

چند شب پیش اتفاقی توی خواب بیدار شدم وای که چقدر زمانش طولانی بود دیگه خسته شدم هر جی سعی کردم یکی از اشنا هامون را توی خواب اگاه کنم نشد مگه حالیش می شد داره خواب می بینه خستم کرد . خلاصه انرژیم تموم شد بیدار شدم اما خیلی با حال بود هر چی می یومدم بیدار بشم سعی میکردم با خیره شدن و از دست ندادن وضوح اشیا کنترل را بدست بگیرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می تونه خیلی ساده باشه ترسی که از نگاه کردن به بدنتون ایجاد شده بود منجر به کاهش انرژی و افزایش ضربان قلبتون شده.
    و ندونستن مطلب درباره برونفکنی که باعث انجان نشدنش نمی شه
    ولی بدون هیچ وحتشینداره و خیلیها مثل خود من دست و پا می شکنند به این تجربه برسند فقط نترس . اگه نترسی توی هر کاری موفق می شی ولی ترسیدن موقعی که از بدنت خارج شدی می تونه باعث بشه تا ساعتها روی بدنت معلق بمونی و نتونی کاری کنی.

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می تونه خیلی ساده باشه ترسی که از نگاه کردن به بدنتون ایجاد شده بود منجر به کاهش انرژی و افزایش ضربان قلبتون شده.
    و ندونستن مطلب درباره برونفکنی که باعث انجان نشدنش نمی شه
    ولی بدون هیچ وحتشینداره و خیلیها مثل خود من دست و پا می شکنند به این تجربه برسند فقط نترس . اگه نترسی توی هر کاری موفق می شی ولی ترسیدن موقعی که از بدنت خارج شدی می تونه باعث بشه تا ساعتها روی بدنت معلق بمونی و نتونی کاری کنی.
    خیلی ممنون .
    بله من 1.5 ساعت معلق بودم و فکر می کردم مردم چون تجربه اولم بود و وقتی به حال عادی برگشتم استرس داشتم ولی بعد یه آرامشی داشتم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

ميشه بهترين و سادهترين روش براي برون فكني رو معرفي كنين كه واسه افراد مبتدي هم جواب بده

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Dark street

چند شب پیش اتفاقی توی خواب بیدار شدم وای که چقدر زمانش طولانی بود دیگه خسته شدم هر جی سعی کردم یکی از اشنا هامون را توی خواب اگاه کنم نشد مگه حالیش می شد داره خواب می بینه خستم کرد . خلاصه انرژیم تموم شد بیدار شدم اما خیلی با حال بود هر چی می یومدم بیدار بشم سعی میکردم با خیره شدن و از دست ندادن وضوح اشیا کنترل را بدست بگیرم.

میشه اززتون خواهش کنم یه شب بیاین تو خواب من منو بیدار کنین؟؟؟ چه اشکالی دااره حالا که اطرافییان نمیشن با بچه های تاپیک امتحان کنید اینکار رو میکنید؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •