تا اونجا كه من ميدونم نميشه .
تا اونجا كه من ميدونم نميشه .
ببينيد دوستان اصلا دنبال رفتن به سايت های فارسی با پی اس پی نباشييد.
فونتش هم عوض نميشه. در کل مادر زادی پی اس پی با فارسی مشکل داره.
همين
شما که طاقت انتقاد داری باید بهت بگم که کسی که یک تاپیک رو می چرخونه باید جدیدترین خبرها و آموزش ها رو بده که شما نمی دی. آن دوستی هم که آن حرف رو زده بود در اصل انتقاد نکرده بود بلکه نوعی توحین کرده بود .
در ضمن منبع آن مطلب خودم بودم و نوشته ام را از فروم خودمان برداشتم ، اگر هم نیازی به منبع داری ، پیغام خصوصی بده تا بهت بگم !شرمنده که نميتونم مطالب به روز بزارم. آخه تو چند تا فروم ديگه مدير هستم و سرم خيلی خيلی شلوغه و اینجا فقط ميتونم جواب های مفيد و کوتاه بدم. مطالب اصلی به عهده جاويد جان و رسول عزيز هست.
همين.
منبعت رو هم برام بفرست تا برم ببينم اونجا هم کپی پيست کردی از جای ديگه يا نه!
منبعش كه بازي سنتره فكر كنم اقا تمبلم گزاشته بود درست يادم نيست . ولي مگه شما پست هاي بعدشو نخوندي اصلا مگه ادم مغز .. خورده كه بره براي يه دانگريد نا قابل يه باتري نو بخره ؟؟؟!!!
شما اقا مازيار خون خودتون رو كثيف نكنيد![]()
Last edited by rassool; 25-11-2007 at 01:24.
بچه ها زماني كه psp با يو اس بي به كامپيوتر وصله مگه شارژ هم ميشه ؟
نه شارژ نميشه![]()
واسه من که شارژ می شه با یو اس بی. از شما دیگه این حرف بعید بود آقا رسول...
البته فقط ممکنه مال شما اسلیم نباشه که این حرف را زدید چون اسلیم چنین گزینه ای را داره...
البته ماله منم اسليمه فكر كنم بشه چون من يك ساعت medal 2 بازي كردم بعد 20 دقيقه به كامپيوتر وصل بود . نگاه كردم ديدم 98 درصد شارژ داره . با يك ساعت بازي 2 درصد كه كم نميشه . بيشتر كم ميشه . درسته ؟
شرمنده اره مال من fat هستش نميدونستم اسليم شارژ ميشه![]()
اینکه خیلی بد شد.می شه بیشتر توضیح بدی ؟ این نصف نیمه چجوریه مثلا ؟ اندازه خود پی اس پی ؟ می شه یه عکس ازش بذاری ؟
این سری جدیدی که می خواد بیاد چه مشخصاتی داره و کی قراره بیاد.
راستی کابل TVرو چند گرفتی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)