اونایی که دانشگاه قبول شدن اگر دفترچه هم پست کنید تاریخ اعضامتون میفته تو سال تحصیلی به احتمال قریب به یقین که هیچ مشکلی نداره به نظر من به نظام وظیفه برید و سوال کنید بهتره که ببینید خدایی نکرده غیبت ندارید که برای 70 و 71 بعید میدونم
اونایی که دانشگاه قبول شدن اگر دفترچه هم پست کنید تاریخ اعضامتون میفته تو سال تحصیلی به احتمال قریب به یقین که هیچ مشکلی نداره به نظر من به نظام وظیفه برید و سوال کنید بهتره که ببینید خدایی نکرده غیبت ندارید که برای 70 و 71 بعید میدونم
[QUOTE]کسی جوابی براش نداره ؟
سلام عزیزان من متولد 14/03/1371 هستم
و امسال کنکور رشته کاردانی برق قدرت قبول شدم و میخوام برم دانشگاه
الان برام سوال شده که چکار باید بکنم البته هنوز که شامل نشدم
ولی چون میخوام درس بخونم میگن که غایبی میخوری چکار میشه کرد؟؟؟ یعنی من در حین درس خوندن باید خدمت هم برم؟؟؟
یا میشه اشتغال به تحصیل گرفت و...
[QUOTE=arash66_2m;5396009]پست اول این تاپیک رو بخون
کسی جوابی براش نداره ؟
اگه دانشگاه قبول شدی و ثبت نام کنی که معافیت تحصیلی تا پایان تحصیل برات صادر میشه...
اگه ثبت نام نکنی و نری دانشگاه خب مشمول میشی.
شما تنها کاری که باید انجام بدید رفتن به دانشگاهه و درس خوندن. هیچکاری برای نظام وظیفه نیاز نیست انجام بدید.
ضمنا اگه دانشگاه نرفتی هم بازم مشمول نیستی و میتونی سال بعد هم بدون ارسال دفترچه در کنکور 90 شرکت کنی.
![]()
Last edited by behdana; 11-09-2010 at 12:42.
شرمنده دلم نیومد فقط از گزینه ی تشکر استفاده کنم واقعا خیلی ممنونم
من الان رفتم تو این سایتی که دوستمون داده بود
sarbazi.us
دیدم نوشته کسانی که کف پا صافی دارند معاف کاملی اند
اما یه چیزی هست که میگن معافی پزشکی بعدها برای کار دولتی مشکل ساز میشه و شدیدا گیر میدن به نظرتون چه کنیم؟؟؟؟
البته حالا که فقط به فکر درس خوندنم
متولد اردیبهشت 1370 میتونه امسال بره پیش دانشگاهی؟؟
آقا من امسال دانشگاه آزاد تبریز روانشناسی عمومی قبول شدم.متولد نیمه دوم 68 هستم.4 ترم توی پیام نور آمار خوندم.بعد از قبولی رفتم و از پیام نور انصراف دادم.نظام وظیفه مرکز هم گفت مشکلی نداری.حالا پیام نور یه نامه داده واسه نظام وظیفه.دانشگاه آزاد هم گفت نبر ما بعد از ثبت نام نامه مینویسیم واسه نظام وظیفه اونو میبری.حالا ببرم نظام وظیفه یا نه؟امکان داره دانشگاه آزاد خودش نامه رو ارسال کنه واسه نظام وظیفه؟(واسه معافیت تحصیلی 4 سال باقی مونده ).
طبق قانون کسانیکه معافیت پزشکی میگیرند نمیتوانند در ارگان های کشوری و لشگری استخدام شوند.
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
ببین دانشگاه واسه نظام وظیفه یه نامه میده که ایشان معافیت تحصیلی دارند، اوینکه پیام نور داده واسه زمانی بوده که میخواستی دفترچه پست کنی
من فکر نمیکنم مشگلی پیش بیاد
من اگه امسال برم پیام نور میتونم سال بعد هم کنکور مجدد بدم؟
متولد مرداد 70
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)