با اجازه ي ونوس
بسیاری از اموری که به قدیم مربوط می شود در نظر ما مطبوع و خوشایند است ، بخصوص آن زمان که مربوط به دوره ی جوانی و اوج شهرت خواننده ی محبوبت نیز باشد . همه ی ما عاشقان ستار مایلیم هر چه بیشتر از زوایای زندگی وی و آن چه در آن سال ها بر وی می گذشته با خبر گردیم و این چنین شد که تصمیم گرفتم مصاحبه ی خواندنی زیر را که برگرفته از مجله ی اطلاعات هفتگی در آذر ماه ۱۳۵۵ می باشد برایتان بنگارم به این امید که مورد توجهتان واقع گردد و شما را در حس و حال آن روزهای دلپذیر که ستار عزیز در اوج دوران جوانی و اشتهار بود قرار دهد .
هنوز یک سال هم نشده است « حسن ستار پور » که طرفدارانش او را با نام ستار می شناسند با اجرای تقریبا ده ترانه به شهرت چشم گیری دست یافته است :
همسفر تنها نرو
بذار تا با هم بریم
سرنوشتمون یکی
هر دومون مسافریم
و به این ترتیب ستار با خواندن این ترانه قدم در راه شهرت گذاشت . ستار پس از این ترانه ۹ آهنگ دیگر اجرا کرد که تقریبا همه ی آن ها در ردیف آهنگ های پرفروش روز بود . به خاطر همین پس از یک سال که از فعالیت ستار می گذرد گفت و گویی با او داشته ایم که از نظرتان می گذرد :
¤ خوانندگی را به طور حرفه ای از چه وقت شروع کردی ؟
ستار : به طور حرفه ای از سه سال پیش . من آن زمان با آقای بابک بیات آشنا شدم و کار خوانندگی را با خواندن ترانه هایی در سریال های تلویزیونی خانه به دوش و قصه ی عشق آغاز کردم .
¤ پیش از آن سه سال هیچ به کار خوانندگی می پرداختی ؟
ستار : نه ، من پیش از آن فقط برای دل خودم آواز می خواندم و بیش از هر چیز به فوتبال علاقه داشتم ولی هر وقت فرصتی پیش می آمد در مهمانی های خصوصی و در جمع دوستان آوازی هم می خواندم .
¤ بعد از اولین ترانه ای که با آن به شهرت رسیدی ( همسفر ) چند آهنگ دیگر اجرا کرده ای ؟
ستار : به غیر از همسفر ۱۰ آهنگ دیگر اجرا کرده ام که یکی دو تای آن ها هنوز پخش نشده است .
¤ کدام یک از ترانه های خودت را بیشتر می پسندی ؟
ستار : همه ی ترانه هایم را دوست دارم ، ولی خواندن آهنگ « زندگی » آقای عبدالوهاب شهیدی را شاهکار کارهای خودم می دانم به خصوص وقتی آن را بدون آهنگ اجرا می کنم .
¤ چرا ؟
ستار : چون با خواندن این ترانه آن هم بدون آهنگ قدرت صدایم و این که خوب است یا بد به خوبی مشخص می شود و این جواب خوبی است برای آن هایی که فکر می کنند من با موسیقی اصیل ایرانی آشنایی ندارم .
¤ هنگام خواندن این ترانه چه احساسی داری ؟
ستار : به هیچ چیز فکر نمی کنم و با تمام احساسم این ترانه را می خوانم به طوری که وقتی آن را به پایان می رسانم احساس خستگی شدیدی می کنم .
¤ در بین خوانندگان جدید و قدیمی کسی را هم رقیب خودت می دانی ؟
ستار : نه به هیچ وجه ، چون من سبک کار مشخصی دارم و به همین دلیل نه من رقیب خواننده ای هستم و نه خواننده ی دیگری رقیب من .
¤ از خودت بگو . چند برادر داری و چند خواهر ؟
ستار : من از یک خانواده ی هفت نفری هستم که به غیر از خودم دو برادر که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر از من است و دو خواهر دارم که همگی با پدر و مادرمان زندگی می کنیم .
¤ چند سال داری ؟
ستار : ماه گذشته پایان ۲۶ سالگی خود را جشن گرفتم و حالا ۲۷ سال دارم .
¤ طرفداران صدایت برایت نامه هم می دهند ؟
ستار : به طور متوسط هفته ای ۱۰ تا ۱۵ نامه به دستم می رسد که من به همه ی آن ها جواب می دهم . در نامه ها اکثرا از من عکس امضا شده می خواهند .
¤ حالا که به شهرت رسیده ای وضع روحی و اخلاقی تو با سابق فرقی هم کرده است ؟
ستار : بله فرق کرده ، به این ترتیب که چون احساس می کنم که در حال حاضر دوستان و آشنایانم و آن ها که مرا می شناسند توجهشان به من بیشتر جلب شده است سعی می کنم خیلی بیشتر از سابق متواضع و مهربان باشم . وقتی یکی از دوستانم از من می خواهد که در جشنش شرکت کنم و برنامه اجرا کنم ، وقتی به او قول می دهم ، هر پیشنهاد دیگری که برای آن ساعت به من برسد هر چقدر هم که پول بدهند قبول نمی کنم . همیشه سعی می کنم در برخورد با دیگران اولین کسی باشم که سلام می کنم .
¤ نظرت در مورد حرف هایی که عده ای پشت سرت می زنند چیست ؟
ستار : اوایل خیلی حساسیت نشان میدادم اما حالا دیگر برایم عادی شده است . آن هایی که مرا از نزدیک می شناسند می دانند من چطور آدمی هستم . یک بار شنیدم که پشت سرم می گویند من با هنرپیشه ای روابطی دارم . وقتی این حرف را شنیدم به هر کس می رسیدم می پرسیدم این خانم ... کیست ؟ من چنین شخصی را هنوز ندیده ام و فقط شنیده ام که در سریال تلخ و شیرین بازی می کند و من تا امروز چون وقتش را نداشته ام حتی یک قسمت این سریال را هم نگاه نکرده ام . من آن قدر عاشق کارم هستم که حاضر نیستم به خاطر هیچ چیز ، آن هم مسائلی که چندان به آن ها علاقه ای ندارم به کارم لطمه بزنم . من تا امروز حتی لب به سیگار نزده ام و هیچ مشروبی هم نمی خورم . در محافل و جشن ها وقتی یکی از خانم های هنرپیشه را می بینم فورا خودم را از او دور نگه می دارم تا کسی برایم حرف در نیاورد که من از آن ها خوشم آمده است یا آن ها از من ! که خوب فرار من از این خانم های هنرپیشه هم به نفع من است و هم به نفع آن ها ، چون دیگر کسی پشت سرشان حرف در نمی آورد .
¤ نظرت در مورد عشق و ازدواج چیست ؟ به فکر ازدواج نیستی ؟
ستار : حالا تصمیم به ازدواج ندارم چون می خواهم اول درسم را تمام کنم و بعد که به زندگی خود سر و سامانی دادم و احساس کردم می توانم بار مسئولیت زندگی زناشویی را به دوش بکشم آن وقت ازدواج می کنم .
¤ تا به حال عاشق شده ای ؟!
ستار : مگر می شود یکی بعد از ۲۶ سال سن عاشق نشده باشد ؟ بله عاشق شده ام ، ولی این عشق مربوط به چند سال پیش بود و خیلی هم رمانتیک بود ولی الان فقط عاشق کارم هستم .
¤ تیپ دختر مورد علاقه ات چیست ؟
ستار : تیپ خاصی مورد نظرم نیست ، ولی من خیلی مشکل پسند هستم . اگر الان بگویم یک دختر خوب و مهربان و قشنگ با چشم و ابروی مشکی و موهای بلند ، شاید روزی که بخواهم ازدواج کنم عاشق دختری با چشم های آبی ، بلوند و با موهای قهوه ای بشوم ! به هر حال جواب دقیقی برای این سوال ندارم .
¤ تفریح و سرگرمی تو چیست ؟
ستار : فوتبال و شنا . من همیشه به یکی از این دو ورزش می پردازم . خبرنگار ورزشی شما آقای جلالی شاهد است که من هر روز صبح جمعه از صبح تا شب در زمین فوتبال مشغول دویدن هستم و او هم خودش پا به پای من بازی می کند .
¤ رژیم غذایی هم داری ؟
ستار : نه من خیلی خوش خوراک هستم و همه چیز می خورم و ضمنا چون شلغم خیلی دوست دارم وقتی سرما می خورم مرتب شلغم می خورم !
¤ توی خانه که هستی چه آهنگی را زیر لب زمزمه می کنی ؟
ستار : معمولا آهنگ هایی را که خودم خوانده ام یا در حال تمرین آن ها هستم ، ولی وقتی خیلی خسته هستم وقتی به خانه می رسم در اتاق را می بندم و چند دقیقه ای فریاد می کشم و به این ترتیب خستگی را از تنم خارج می کنم .
¤ شب ها چه ساعتی می خوابی و چه ساعتی از خواب بیدار می شوی ؟
ستار : شب ها خیلی دیر می خوابم و گاهی اوقات ۲ تا ۳ بعد از نیمه شب بیدار هستم ولی هر وقت بخوابم صبح زود از خواب بیدار می شوم ، چون هوا که روشن می شود ، ناخود آگاه از خواب بیدار می شوم حتی اگر نیم ساعت خوابیده باشم .
¤ پول هایت را چه کار می کنی ؟
ستار : در حال حاضر پول زیادی ندارم و هر چه در می آورم خرج شعر و آهنگ هایم می کنم ، ولی خوب ، من هم خیلی خرج دارم بنابراین پول زیادی نمی توانم پس انداز کنم .
www.boloughesetareh.blogfa.com