می خواهم نظر دوستان رو در مورد خرید MP3 پلیر بدونم
کدوم یکی رو انتخاب کنم(فقط 100 هزار تومان پول دارم)
nano ipod
creative zen v plus
iriver
می خواهم نظر دوستان رو در مورد خرید MP3 پلیر بدونم
کدوم یکی رو انتخاب کنم(فقط 100 هزار تومان پول دارم)
nano ipod
creative zen v plus
iriver
شما با 100 تومن نمی تونی ipod بگیری ... الان 2 گیگش باید حدود 160 تومن باشه ... پایین تر از 2 گیگ هم که نداره
ولی iriver و zen v plus ، همون حول و حوش 100 تومن هستن ... iriver از نظر صوتی کیفیت خیلی خوبی داره ... zen v plus ، می تونه عکس و فیلم هم پخش کنه ، هر چند با توجه به صفحه کوچیکش ، یه قابلیت جانبی محسوب میشه و ضمنا کیفیت صدای عالی و امکانات کامل داره ...
شما می تونی 2 گیگ zen v plus رو بگیری 105 تومن ... iriver هم یه سری مدل داره که البته برخلاف zen v plus ، باتری قلمی می خورن و احتمالا یه گیگش رو بتونی 100 تومن یا کمی پایین تر گیر بیاری ...
جناب seymour توی صفحه اول همین تاپیک هست که هر کدوم چه امتیازی گرفتن
حالا شما میگین خوب نیست من نمیدونم چرا اخه اگه سونی خوب نباشه پس چی کیفیت صداش خوبه
اتفاقا تو صفحه اول همین e003 رو هم گفته چطور ندیدین؟
با سلام و عرض ادب
من کل تاپیک رو مطالعه کردم اطلاعاتی خوبی به من داد،اگر دوستان لطف کنند بنده هم راهنمایی کنند ممنون میشم.
من می خوام یه mp3 player بامشخصات زیر بگیرم :
1- کیفیت ضبط و پخش بسیار بالا یعنی عالی
2- حافظه حداقل 1 گیگ
3- رادیو هم داشته باشه خوبه(مهم نیست)
4- Datastore باشه
قیمت هم دوربر 100 به پایین باشه ، فقط یه چیز عمری و کار کن باشه.
لطفا هر مارکی که معرفی می کنید مشخصاتی رو که داره و همچنین قیمتش رو بگید.
*** راستی پلیری هم هست که ویروس نگیره یعنی آنتی ویروس داشته باشه؟؟؟(خودم تا حالا نشنیدم)
*** اینکه پلیر سونی نرم افزار داره یعنی روی هر سیستمی که می خواهی با اون کار کنی باید نرم افزارش اول نصب باشه ؟ این داشتن نرم افزار به حفاظت داده ها کمک نمی کنه؟؟؟
با تشکر از همه دوستان
1. والا من صفحه اول تاپیک رو یه گشتی زدم ، پیدا نکردم امیتاز سری E00 رو ... اگه لطف کنی بگی کدوم پست و کدوم خطه ممنون میشم ...
2. " شما میگین " چیه دوست عزیز ؟ ... من که منبع رو معرفی کردم ! (PC Magazine بود) ...
3. من کی گفتم " خوب نیست " ، دوست خوب ؟.... گفتم " جزو عالی ها نیست "... این دوتا خیلی فرق دارن ها !
شما پست من رو سریع خوندی و نتیجه گیری تعصبی کردی ...
100 تومن ، بودجه بالایی نیست دوست من ... منظورم اینه که فرضا اگه شما بخوای 150 تومن خرج موبایل کنی ، انتظار نداری که یه موبایل با تمام امکانات و کیفیت و اینا نصیبت بشه ، درسته ؟ ... اینجا هم همونطوره ...
بهرحال اگه تهران باشی ، iriver توصیه میشه (سری T)... پاساژ ایران - روبروی پله برقی ... ضبط صدای خوبی داره ... یه گیگش دور و بر صد تومنه ...
اگه بتونی یه کم افزایش بودجه بدی و مثلا سامسونگ مدل T9 رو بگیری که دیگه عالیه .. فکر کنم یه گیگ 115 تومن باشه ... بازار رضا
Creative هم که طبیعتا هم قیمت خوب و هم کیفیت بسیار خوب داره ... منتها ضبطش کمی پایین تر از اینا قرار می گیره به لحاظ کیفیت ...
مشخصاتشون رو هم خودت زحمت بکش از سایت های معتبر مثل cnet.com در بیار ...با عکسشون هم آشنا میشی ...
//
نه - من که نشنیدم ...
بله - سونی و خیلی از Mp3 player های دیگه ، نیاز به نرم افزار دارن ... این داشتن نرم افزار هم خوبی هایی داره و هم بدی هایی ... مثلا sonicstage (نرم افزار سونی) جزو اوناییه که انتقادات زیادی بهش وارده ...
پس بهترین mp3 player از نظر کیفیت صدا تو رنج 100 رو میشه معرفی کنین؟
باتریش هم زیاد بره
همین جوابی که توی پست قبلی ام ، به دوست بالایی دادم رو نگاه کن ... در خدمتم ...
من تهران نیستم
iriver فکر نکنم جا های دیگه باشه
سامسونگ هم ندیدم
میشه مشکلات سونی رو بگین البته غیر از نرم افزار (که به نظرم مزیته)
تاپیک مفیدی می باشد./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)