تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 111 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

تهران مشهد تبريزساري کرج شهرهاي آمل، قائم شهر، جويبار، بجنورد، سبزوار، علي آباد،
    اراک، همدان، مراغه، کرمانشاه ، اروميه، قم، شيراز و کرمان.بابل، کاشمر، گرگان و نيشابور، بيرجند، تربت حيدريه، شهريار،شهر، سمنان، بهشهر، سنندج، مريوان، خرم آباد، رشت، اردبيل، قزوين، زنجان، بندرعباس، بوشهرو اصفهان محمودآباد، تربت جام، استرآباد، فريدون کنار، چالوس، ايلام، اسلام آباد غرب، اهواز، يزد، زاهدان و عسلويه وتمام شهرهاي اطراف تهران درپوشش ايرانسل قرار دارند
    تا پايان سال جاري، پوشش شبكه ايرانسل در متروي تهران تكميل خواهد شد

این خبرو از کجا اوردی ماله دهه چنده ؟

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

14

از اهواز خبری نشد ؟

داره خودمونی میشه nasa294's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز بلافاصله بعد تحت پوشش قرار گرفتن اهواز اینجا اعلام میکنم فعلا خبری نیست.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض بد گویی پشت سر ایرانسل

تورو خدا ببینید چقدر با وقاحت پشت سر ایرانسل دروغ میبافن. متن زیر رو از سایت تالیا نیوز بخونید ببینید آخه این بسیاری که گفته کیه؟ بسياري از شهروندان تهراني از كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي ايرانسل ابراز نارضايتي كرده و معتقدند سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بسياري از مناطق تهران آنتن‌‏دهي مناسبي ندارد.
    به گزارش خبرنگارايلنا، در حالي كه عدنان مصلايي، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل، درآخرين اظهارات خود از موفقيت اين شركت براي پوشش 90 درصدي شهر تهان خبر داده و در بسياري از مشتركان اين شبكه از كيفيت مكالمات و آنتن‌‏دهي اين سيم كارت‌‏ها ناراضي هستند.
    يكي از خريداران سيم كارت‌‏هاي اين اپراتور مي‌‏گويد: ايرانسل در حال حاضر تنها به فكر فروش بيشتر سيم كارت‌‏هاي خود با استفاده از انواع تبليغات است ؛ اما به كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي خود كه يكي از مشكلات ديرينه دارندگان تلفن همراه در ايران است توجه چنداني نمي‌‏كند.
    بر اساس اين گزارش ؛ قرار بود تا پايان امسال 70 شهر و تمامي مراكز استان‌‏ها تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد؛ اما اگر گفته مسوولان ايرانسل مبني بر شهر بودن نقاطي مانند قلعه حسن خان و برخي نقاط ديگردر كشور را هم بپذيريم، واقعيات با تبليغات عنوان شده بسيار متفاوت است.
    نخستين گام براي جلب توجه مشتري و اعتماد وي، ارائه خدمات مفيد و واقعي به آنان است نه فريب دادنشان كه منجر به خريد يك سيم كارت اعتباري شود.

هر چی باشه ایرانسل از تالیا آشغال که بهتره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم چرت و پرت پشت سر ایرانسل : به گزارش فارس بسياري از خريداران سيم كارت هاي پيش پرداختي و پس پرداختي ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه از نحوه ارايه سرويس هاي ارزش افزوده اين شركت گلايه مي كنند.
    شركت ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويس ارزش افزوده GPRS براي اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه را بين شمار محدودي از مشتركان عرضه كرده است .
    برخي از خريداران اين سيم كارت ها مي گويند: هنوز پيغام SMS حاوي اطلاعات مورد نياز براي اتصال به اينترنت را دريافت نكرده اند.
    برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه گاهي اوقات توانسته اند به اينترنت وصل شوند، مي گويند، براي اتصال به اين سرويس بايد زير دكلهاي مخابراتي اين شركت و براي استفاده مناسبتر از آن بايد دقيقاً زير آنتن هاي مخابراتي اين شركت بايستيد.
    آنان مي افزايند: در بسياري از ساعات روز اين سرويس ارايه نمي شود يا اگر هم ارايه مي شود آنقدر كند است كه نمي توان از آن بهره برد.
    به گفته آنان اگر چه سرعت اينترنت ايرانسل رسما حدود 48 كيلوبيت بر ثانيه اعلام شده اما در عمل سرعت اتصال نصف اين رقم هم نيست، چون به عنوان مثال سرعت بالا آمدن صفحه اول سايت گوگل از طريق اين سرويس بسيار طولاني تر از حالتي است كه كاربران با استفاده از رايانه معمولي و به صورت خانگي يا (dial-up) به اينترنت متصل مي شوند.
    حسيني يكي از دارندگان سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل مي گويد: در بسياري از ساعت روز نمي توانم به اينترنت دسترسي پيدا كنم حال آنكه اين سيم كارت را به بهانه اتصال به اينترنت خريداري كرده ام.
    وي مي گويد: تنها يك بار توانسته‌ام از اينترنت اين سيم كارت استفاده كنم كه داخل خودرويي در پشت چراغ قرمز اتوبان كردستان و جلال آل احمد نشسته بودم كه البته آن هم بعد از 20 - 30 ثانيه قطع شد. خدایی من همیشه کانکتم تا حالا حدودت 600 مگ دانلود کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یارو احمق هنوز نمیدونه اسم بی تی اسی رو مینویسه که بهش وصله. بخونید: تاليانيوز- آنچه كه در ادامه مي آيد متن نامه الكترونيك وارده توسط يكي از خوانندگان است كه تلاش كرده از خدمات ارزش افزوده سيم كارت ايرانسل استفاده كند. نوشته هاي وي عينا و با اندكي حك و اصلاح نوشتاري – و نه محتوايي - بر روي سايت تاليانيوز قرار مي گيرد:

ديشب ( 12 اسفند ماه ) بعد از تهيه سيم كارت ايرانسل تصميم گرفتم سرويس GPRS آن را امتحان كنم. گوشي من نوكيا 6630 است و با مراجعه به سايت ايرانسل مطمئن شدم كه اين گوشي با سرويس ياد شده سازگار است.
    با توجه به اطلاعيه هاي تبليغاتي ايرانسل در نشريات ديگر نمي توانستم منتظر دريافت sms تنظيمات GPRS بمانم. چون قرار بود دستورالعمل اين تنظيمات حداكثر تا 9 اسفند از طريق ارسال شود و من سيم كارت خودم را تازه شب سيزدهم ( حدود ساعت 10 شب ) فعال كرده بودم. هر چند برخي دوستانم كه از چند هفته قبل سيم كارت ايرانسل خود را فعال كرده بودند هم مي گفتند SMS ياد شده را دريافت نكرده اند.
    به هر حال بر طبق آنچه در آگهي آمده بود يك راه حل ديگر هم وجود داشت. دستورالعمل *130*3*5#(yes/ok) را از روي گوشي شماره گيري كردم تا تنظيمات ياد شده را دريافت كنم. اگر درست به خاطرم مانده باشد مرتبا با پيام Unknown USSD Application مواجه شدم واين كار حاصلي براي من نداشت.
    در نتيجه دست به دامن تلفن شدم و بيش از 15 بار شماره 130 – امور مشتركان ايرانسل - را شماره گيري كردم كه مكررا با پيام network busy يا number busy مواجه شدم. پس از آن ديگر شماره هاي موجود در راهنما يعني 135 و 140 را هم شماره گيري كردم كه آنها هم اشغال بودند. نكته جالب اينكه در دفترچه كوچك راهنماي ايرانسل براي طرح پرداخت ماهيانه چنين درج شده كه براي دستيابي به خدمات مشتركين با تلفني غير از ايرانسل با شماره 98935130+ تماس بگيريد. ولي پس از اين كار دائما با پيام شماره مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد مواجه شدم. بر طبق آنچه در سايت ايرانسل آمده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اين شماره ها از 8 تا 23 پاسخگوي مردم هستند.
    پس از اين كارها تلاش كردم حداقل يكبار با منزل تماس بگيرم. البته من خودم در منزل بودم واين كار را تنها به صورت آزمايشي انجام دادم. متاسفانه بعد از 7-8 بار تلاش مكررا با پيام network busy مواجه شدم. وضعيت تماس با اپراتور دولتي و تاليا هم همين طور بود و اين در شرايطي بود كه ساعت حدود 10.5 شب بود. با اين وضعيت ديگر انگيزه اي براي امتحان سرويس SMS ايرانسل هم نداشتم.
    تنها اتفاق جالبي كه در حين آزمايش اين سيم كارت براي من افتاد نمايش موقعيت مكاني من بر روي گوشي آن هم به مدت كمتر از يك دقيقه بود كه البته با واقعيت چندكيلومتري فاصله داشت. به گونه اي كه بر روي صفحه گوشي نام محله اي در چند كيلومتري منطقه واقعي زندگي من درج شده بود.

توضيح ضروري: اميدواريم در آينده بسيار نزديك با افزايش كيفيت خدمات تمامي اپراتورهاي فعال در كشور ديگر شاهد چنين گلايه گذاري هايي از سوي كاربران محترم سايت تاليانيوز نباشيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شهرهای ایلام وسقز و میاندوآب تو سایت ایرانسل اضافه شدند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

این تالیا بدبخت وقتی دیده ایرانسل داره مشتری هاش را جذب می کنه خواسته با این مطالب مثلا ایرانسل را خراب کنه ولی کور خونده ... من خودم وقتی ایرانسل خریدم می دونستم ممکن هست تا 2 سال یکسری ایرادات داشته باشه ولی بدون شک این ایرادات همه برطرف خواهد شد و این اپراتور بهترین اپراتور ایران خواهد شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هرکي ميخواد بخره هرکي ميخواد نخره
    چي به ماميرسه ما عشق وحالمون رو ميکنيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ايرانسل پيشرفت کرد
    سه تاشهر رو تو نقشه ها اضافه کرده
    توسايتش نوشته
    دمش گرم تبريره
    شهرهاي تبرير

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •