امتیازی که ورژن 1.73 میده با 1.72 فرق میکنه .. اگه می خوای نتیجه تست رو با بقیه مقایسه کنی باید با
1.72 تست بگیری .![]()
امتیازی که ورژن 1.73 میده با 1.72 فرق میکنه .. اگه می خوای نتیجه تست رو با بقیه مقایسه کنی باید با
1.72 تست بگیری .![]()
بقیه باید با 1.73 امتحان کنند![]()
با 1.72 هم تست میگیرم! حالا کدوم بیشتر امتیاز میده ؟![]()
شزمنده لینکش خراب بود ی جای دیگه آپ کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من همونطور که قول داده....ی آور نسبتــــا سنگین گذاشتم .لینکش در زیر معلومه....در ضمن تامینگو که کم میکنم ی جورایی امتیازم میاد پایین
...من رمو نه در عکس زیر و نه در عکس قبلیم هیچ سیخی نکردم فقط بهش ولتاژ میدم فقط همین...سر فرصت چند تا بنچمارک هم با تایمینگهای متفاوت میذارم ..قضاوت کنید..
تا ببینیم چی پیش میاد ...
امتیاز ورژن 1.72 بیشتره .بقیه باید با 1.73 امتحان کنند
با 1.72 هم تست میگیرم! حالا کدوم بیشتر امتیاز میده ؟
اون جوری که تو این لینک معلومه :شزمنده لینکش خراب بود ی جای دیگه آپ کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من همونطور که قول داده....ی آور نسبتــــا سنگین گذاشتم .لینکش در زیر معلومه....در ضمن تامینگو که کم میکنم ی جورایی امتیازم میاد پایین...من رمو نه در عکس زیر و نه در عکس قبلیم هیچ سیخی نکردم فقط بهش ولتاژ میدم فقط همین...سر فرصت چند تا بنچمارک هم با تایمینگهای متفاوت میذارم ..قضاوت کنید..
تا ببینیم چی پیش میاد ...
ولتاژ cpu شما بین 1.25 تا 1.35 ولت هست !! فکر نمیکنی 3/0 ولتاژ یه کم زیاد باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دماش بعد از 1 ساعت load رو چنده ؟؟![]()
من سیستمم رو با مشخصات زیر :
CPU : E6600
M/B : ASUS P5D WH Deluxe
RAM : 2GBTranscend DDR2 667
HDD : 320 Maxtor 8MB
آپگرید کردم به :
CPU : Q6600
M/B : ASUS P5K Deluxe
RAM : 2GB Transcend DDR2 800
HDD : 500GB Hitachi Deststar
ببینید فرق این دو تا CPU چقدره ....
يكم اين Q6600 رو اوركلاك كن جون بگيره!!
راست میگه مهندساین cpu داره ریپ میزنه
. دیگه اگه c2d رو کم کم 10 درصد اور نکنی واقعآ بهش ظلم
کردی .
اهااااااااااااااااااان ده . حالا شد .![]()
برسه به 3.8Ghz دوباره يه جهش 3 هزارتايي تو امتياز داريماهااااااااااااااااااان ده . حالا شد .![]()
![]()
با سلام به دوستان گرامي
اين سيستم جديد منه مشخصات:
MB:Intel dp35dp
Cpu:E6850
Ram:Apacer 2g
Vga: Msi7600Gs
![]()
Last edited by farcry; 23-09-2007 at 13:03. دليل: ظاهر نشدن عكس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)