تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 43 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشيد من يك گوشي k750i سوني اريكسون خريدم رم 1G روش گذاشتم ولي وقتي با USB گوشي را به كامپيوتر متصل مي كنم عكس ها را كه از گوشي منتقل مي كنم بسيار بد مي شود و ديده نمي شود در صورتي كه در گوشي و با رم ريدر ديده مي شود و مشكلي ندارد ضمناً رمي كه روي خود گوشي هست هم اين مشكل را ندارد من گوشي را reset هم كردم ولي مشكل حل نشد هر كي بتونه كمك كنه واقعاً كارش درست است چون گارانتي گوشي هم نتوانست بفهمه مشكل از چيه .

داره خودمونی میشه omidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

salam be hamegi agha ma goshimon ro(k750) ba kabl be computer vasl kardim bad az ye ghazayayi ke ghablan goftam majbor shodam goshimo bebaram maghazeye tamire mobile vase felash saheb maghazze behem goft vase rikhtan barnameh ya chize digei mobileto be computer vasl nakon va az ram reader estefade kon chon behesh feshar miyad va kharab mishe mikhastam bedonam nazare shoma ham hamine

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا اگر میتونی اسم فایلهای Fs mainرو بنویسی ممنون میشم
    و وقتی با فار منیجرو کار میکنم هیچ چیزی داخل فلدر Fsنیست و کاستمایز Xs++رو هم انتخاب کردم
    اما در زمان هیچ تاثیری نداشت

پلاگین فار یا ناقصه یا ایننکه sefp رو پچ نکردی...این آموزش وصل کردن به فار... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......رو بخون.....این پست هم فریمور همراه با کاستومایز هست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....این 2 تا رو بخون 90 درصد مشکلت حل میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله من هم همين نظر را دارم چون از چند نفر ديگر هم سوال كردم خود گارانتي گوشي هم همين را گفت كه استفاده از رم ريدر عمر گوشي را افزايش مي دهد و نيز كابل از همان محلي كه گوشي شارژ مي شود به گوشي وصل مي شود كه اگر مشكلي براي آن قسمت مشكلي پيش بيايد شارژ گوشي هم دچار اختلال مي شود و استفاده از رم ريدر سالم تر است .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من طبق آموزش آقا حمید میخواستم یه گوشی رو صداش رو زیاد کنم ولی حالا پیغام زیر رو میده:
    insert correct sim
    تر خدا کمک کنید......

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من طبق آموزش آقا حمید میخواستم یه گوشی رو صداش رو زیاد کنم ولی حالا پیغام زیر رو میده:
    insert correct sim
    تر خدا کمک کنید......

رجیسترش پريد
    Last edited by faridOnline; 05-05-2007 at 09:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض كمك در مورد فلش اشتباه

با سلام اين مطلب رو در انجمن ديگر هم گفتم اگر ميتوانيدراهنمايي كنيد:
    بنده يك k750 دارم كه خواستم با ++X فريمور main انرو به w800 تبديل كنم متاسفانه بجاي فريمور w800
    از فريمور w810 استفاده كردم و وقتي متوجه شدم كه دكمه فلش رو زده بودم - كار فلش بودن هيچ خطايي تمام شد وقتي گوشي را روشن كردم همه چيز درست بود و فقط صدا نداشتم .
    دوباره توسط ++X آن را فلش كردم البته هم fs رو و هم main آن هم با فريمور w800 زير :
    W800_R1BC002_FS_EMEA_2_RED49
    W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
    البته اول FS بعد MAIN .
    بعد از اينكه كار فلش تمام شده مشكل صدا حل شد و MP3 كاملا كار ميكنه ولي وقتي حالت تلفن انتخاب مي كنم به ERROR به شكل زير ميده :
    Configuration error . Please contact your network operator or service center.
    البته زنگ مي خوره و ميشه جواب داد ولي كلا كليدها كارنميكنه از طريق MyPhoneExplorer هم ميشه باهاش شماره گرفت و به عنوان w800 i هم ميشناسه .
    خلاصه التماس دعا داريم فعلا گوشي شده mp3 player
    :

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام اين مطلب رو در انجمن ديگر هم گفتم اگر ميتوانيدراهنمايي كنيد:
    بنده يك k750 دارم كه خواستم با ++X فريمور main انرو به w800 تبديل كنم متاسفانه بجاي فريمور w800
    از فريمور w810 استفاده كردم و وقتي متوجه شدم كه دكمه فلش رو زده بودم - كار فلش بودن هيچ خطايي تمام شد وقتي گوشي را روشن كردم همه چيز درست بود و فقط صدا نداشتم .
    دوباره توسط ++X آن را فلش كردم البته هم fs رو و هم main آن هم با فريمور w800 زير :
    W800_R1BC002_FS_EMEA_2_RED49
    W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
    البته اول FS بعد MAIN .
    بعد از اينكه كار فلش تمام شده مشكل صدا حل شد و MP3 كاملا كار ميكنه ولي وقتي حالت تلفن انتخاب مي كنم به ERROR به شكل زير ميده :
    Configuration error . Please contact your network operator or service center.
    البته زنگ مي خوره و ميشه جواب داد ولي كلا كليدها كارنميكنه از طريق MyPhoneExplorer هم ميشه باهاش شماره گرفت و به عنوان w800 i هم ميشناسه .
    خلاصه التماس دعا داريم فعلا گوشي شده mp3 player
    :
    فول فلش با باکس
    یه کمی هم جریمه انگولک کردنت میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام اگه میشه یه اموزش کامل برای عوض کردن سریال نامبر سونی اریکسون برام بزارید.با تشکر

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام اگه میشه یه اموزش کامل برای عوض کردن سریال نامبر سونی اریکسون برام بزارید.با تشکر
    دوست من تايپك 1 سال پيش رو اوردي بالا ...
    اين تايپك مشكلات سوني اريكسون رو اون بالا مهم كردن براي چي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي جواب سوالت هم نميشه دستي اينكارو كرد بايد ببري با دستگاه به نام باكس سريال رو تغيير بديــــ
    موفق باشيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •