نگریستم به گریستنت .گریستم به نگریستنت و تو نگریستی...نگریستم و تو گریستی .گریستم تا نگریستی..مخت قاط زد یا بازم بگم
شاید تو برای دنیا یکی باشی ولی ممکنه برای یکی یه دنیا باشی
نگریستم به گریستنت .گریستم به نگریستنت و تو نگریستی...نگریستم و تو گریستی .گریستم تا نگریستی..مخت قاط زد یا بازم بگم
شاید تو برای دنیا یکی باشی ولی ممکنه برای یکی یه دنیا باشی
men at 18 are "bozghale " ,at 28 are nokhale,at 38 are chaghale, at 48 are hamale ,at 58 are tapale, at 68 are mochaleh ,at 78 are zobale
women at 18 is hooooooloooooooo! at 28 is aloo,at 38 is khormalooo, at 48 is kadoo, at 58 is loolooo!
age didi ye babaei kapshanesho karde to shalvaresh -shalvarresham ta dame dahanesh keshide bala bedoon .... 2. age didi ye babaei sa@ 8 shab 40 ta noon barbarei zire baghalashe bedoon .... 3.age didi taraf to coffee net ba yahoo helper chat mikone bedoon taraf ..... 4. age didi taraf too otooban tormoz dasti keshid bedoon taraf ... 5.age didi taraf rd dare poshtesh neveshte GLX bedoon taraf ...6.age didi taraf sigaresho mindaze zire paye chapesh ba paye rastesh khamooSH mikone bedoon taraf ... 7. age didi kasi ta akhare ino mikhone bedoon taraf ... !!!
اگه گفتی فرق بزرگترین موز با کوچیکترین موز چیه ؟
..........................
.........................
.......................
.....................
....................
..................
................
...............
.............
...........
.........
........
......
....
..
.
خوب عیبی نداره ! میرم از یه میمون دیگه میپرسم!
دوست عزیزم:-
به علت شیوع وبا از شما خواهش میشود که دیگه از آفتابه آب نخورید!
و از مکیدن انگشت خود جدا خودداری بفرماید.
با حال ترین مدل sms شرط می بندم از این با حال تر نباشه هست؟(پر کاربرد ترین sms)
عزیزم ساعت 7:15 جای همیشگی منتظرتم دیر نکنی خیلی دوست دارم می بوسمت...!
mikham begam man toro mikham nomreye 20 e kelaso nemikham akhe to khode nomreye bisti vali age eshghe to man nisti ghose nakhor fadaye saret to faghat delet ro bespar be man bia ta dige nagam ooni ke mikhastam chera tanham gozasht raf?oon ba man
آن چيست كه در مرد نباشد اثر از آن
در زن دو تا بوده هويدا و نمايان
در دختر اگر نيك نظر كرده ببيني
مانند پسر بوده به تحقيق به يكسان :lol:
بابا این چیه نوشتی :shock:نوشته شده توسط soltangaboos
هركي تونست جواب بده آي كيوي بالايي داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)