با سلام چطو میشه در فتوشاپ تصویری ساخت که زمینه اش شفاف باشه من خودم می سازم ولی بایس با فرمت gif ذخیره اش کنم می خاستم ببینم نمی شه با فرمت jpg ذخیره کرد مرسی
با سلام چطو میشه در فتوشاپ تصویری ساخت که زمینه اش شفاف باشه من خودم می سازم ولی بایس با فرمت gif ذخیره اش کنم می خاستم ببینم نمی شه با فرمت jpg ذخیره کرد مرسی
شاهين جان حداقل ميشه اموزش ستاره هاي چشمك زن رو تو امضات بدي مرسي
اون امضاي قرمزت
Ronaldiniho, جان خواهش ميكنم !
--------------------------------------------------
ooje_asman, جان منم خودم از هيمن Format استفاده ميكنم ! راهه ديگه اي نيمدونم ! -حالا بيبين دوستان چي ميگن !
-------------
قطرات خون !
يك صفحه با سايز دلخواه باز كنيد . توجه داشته باشيد كه RGB color و Content white انتخاب شده باشند .
1 - قبل از هر چيزي ما به انتخاب يه رنگ احتياج داريم . من از اين كد رنگ استفاده كردم #AB0000 .
2 - pencil tool رو انتخاب كنيد و اون رو روي 28 پيكسل قرار بديد .
3 - حالا چند نقطه روي صفحه سفيد ايجاد كنيد . دقت كنيد كه دايره ها زياد گرد نباشند .
بايد به يه شكلي مثل عكس زير برسيم .
4 - حالا به Filter> Stylize> Wind و Method: Wind انتخاب كنيد . Direction: From the left
5 - به Filter> Blur> Gaussian Blur رفته و Radius = 0.8 pixels بديد .
6 - حالا ما مي خوايم از ابزار smudge tool استفاده كنيم . مقدار اون رو به 3 پيكسل تغيير بديد .
7 - حالا smudge tool بر روي نقطه هاي قرمز به همه سمت بكشيد . از داخل به بيرون در تمامي جهات .
8 - به Filter> Liquify بريد .
Brush size: 1
Brush Pressure: 15
9 - حالا محله 7 رو مجدد بر روي نقطه هاي قرمز تكرار كنيد منتها اين بار بوسله liquify tool
10 - براي اضافه كردم مقداري texture به عكس به Filter> Texture> Texturizer رفته و تنظيمات زير را وارد كنيد .
Texture: Canvas
Scaling: 50%
Relief: 1
Light Direction: Top Left
11 - به Filter> Distort> Ocean Ripples بريد و مقدار هاي زير رو وارد كنيد
Ripple Size: 1
Ripple Magnitude: 1
نتيجه ...
منبع : racuda
موفق باشيد - منتظره كار هاي شما دوستان هستم !
سلام گرامي منم اون اوايل همين مشكل رو داشتم .با سلام چطو میشه در فتوشاپ تصویری ساخت که زمینه اش شفاف باشه من خودم می سازم ولی بایس با فرمت gif ذخیره اش کنم می خاستم ببینم نمی شه با فرمت jpg ذخیره کرد مرسی
فكر نكنم بشه يه همچين كاري . :roll:
من كه نتونستم . :roll:
حالا چرا مي خواي زمينه شفاف با پسوند jpg :shock: :shock: :shock:
خوب با همون gif درست كن![]()
قربانت : شاهين كينگ
عزيز جان چشم دارم مي نويسم به زودي مي زارم .شاهين جان حداقل ميشه اموزش ستاره هاي چشمك زن رو تو امضات بدي مرسي
اون امضاي قرمزت
قربانت : شاهين كينگ
ooje_asman, جان شما از پسوند PNG هم ميتوني استفاده كني !
شاهين جان تشكر ميسكنم از اينكه ايقدر سريع جواب دادي و مي خواهي اين اموزش رو بذاري
اقا مهدي باز هم از شما تشكر ميكنم براي اموزش جالبتون
راستي فتو شاپ سي اس 2 هم اومد من همين امروز خريدم
خيلي با حاله
Ronaldiniho, جان خواهش ميكنم !
-------------------
خوب حالا كه cs2 رو خريدي يه سايت آموزش به زبان انگليسي برات ميزارم كه تصويري هست و اگر هم زبانت خوب نباشه به راحتي ياد ميگيري - البته بايد QuickTime رو سيستمت نصب باشه - اگر سرعتتم پايينه ناراحت نباش هر آموزش حدود 10 دقيقه طول ميكشه تا لود شه - خيلي آموزش هاي خوبي داره پيشنهاد ميكنم حتما يه سر بزنيد -
*آموزش هاي تصويري در انتهاي صفحه ميباشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد - موفق باشيد .
اقا مهي سايت بسيار جالبي بود مرسي
فقط ميشه تفاوت هاي سي اس 2 را با نسخه هاي قبلي بگوييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)