آخه توی اون پوشه هم هیچ فایلی نیست؟!
حالا چیکار کنم؟
آخه توی اون پوشه هم هیچ فایلی نیست؟!
حالا چیکار کنم؟
برو بابا. من چه دليلي بيارم كه N72 بهتر از N70 است. خوب اولي سريعتره. تا 2G ساپورت مي كنه از Stablizer برخورداره كه هنگ نكنه عربي داره و راحت فارسي مي شه و ......................
خوب details حافظه گوشيت رو نگاه گن ببين كدم قسمتش جا گرفته؟
شايد حجم sms هات زياد شده؟
1. درست حرف بزن
2. مثل اینکه چشمای شما دوربین دوم و پشتیبانی از 3G رو تو N70 نمیبینه !
آخ جون دعوا
من که نمیخوام دعوا کنم ! نمیدونم خودش میدونه یا نمیدونه ! اگه پستشو ریپورت بدم دیگه نمیزارن بیاد تو سایت !
والا 2 روزه اومده اینجا 30 تا پست زده فکر کرده مدیره , میگه برو بابا ! ( مدیرا هم هیچ وقت نمیگن برو بابا ! )
هروقت فهمیدی اصلا" Nokia چی هست بد بیا بگو N72 بهتره ! !
یا علی
Last edited by Nokia_My_Life; 22-02-2007 at 21:34.
با تشکر از صفا، روی حافظه داخلی میاره:
memory in use:11mb
free memory:3052 kb
calender:3 kb
contacts:38 kb
images,soundfiles,video clips,applications : 0kb
documents:12 kb
تازه وقتی من این سوال را کردم حافظه داخلی 3400 kb خالی داشت ولی الان بازم کمتر شده و شده 3052 kb، با نرم افزار آنتی ویروس هم چک کردم ویروسی را تشخیص نداد؟
توروخدا چی کارکنم؟؟؟
اول با برنامه Nokia PC Suite وارد قسمت Phone memory شو . چک کن ببین فولدر یا فایلی با حجم غیر عادی وجود داره یا نه؟
بعد اگه نشد هرچی برنامه روی گوشیت و مموریت داری پاک کن و یکبار ریست کامل کن .
اگه درست نشد باید ببریش گارانتی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه!!!
در ضمن پیشنهاد میکنم اگه آنتی ویروس خوب روی کامپیوترت یه بارم با اون گوشیت چک کن
همگي خسته نباشين. راست ميگن ان93 با كيفيت دي وي دي فيلم ميگيره؟
فيلم برداريه ان 93 بهتره با ان73
كلا كودوم رو پيشنهاد ميكنين؟
نه اصلا اینجوری که میگی نیست. سیستم دوربینهای دیجیتال بدلیل تکنولوژیه خاص خودشون هیچ وقط نمیتونند به پای دوربین های فیلم برداری برسند.هالا از هرنوعی که میخوان باشن.
مشکل اساسی دوربینهای دیجیتال اینه که هر چه قدر هم کیفیت آنها زیاد شه بازم حالت اسلاید اسلاید شدن نو دارن.
فقط تنها پیشرفت اساسی صورت گرفته در سریهای n نوکیا ضبط کردن فیلمها با فرمت mp4 می باشد.
( من سی کردم تاجایی که میشه ساده توضیح داده باشم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)