سلام دوستان........... فريمور گوشي من خيلي قديميه ( دبليو 950) مي خوام بدونم با آپديت چقدر صداش افزايش پيدا مي كنه؟
سلام دوستان........... فريمور گوشي من خيلي قديميه ( دبليو 950) مي خوام بدونم با آپديت چقدر صداش افزايش پيدا مي كنه؟
عزیز جون تغییر چندانی نخواهد کرد احتمالا فقط کیفیت بالا میره. چون افزایش صدا به سخت افزار مربوط میشه نه به نرم افزار. پس اگه هم بالا بره که بعید میدونم در حد خیلی کم که قابل احساس نیست.
اتفاقا به نظر من بر عکس گفتی .
بیشتر کیفیت به سخت افزار بر میگرده
در وقع هر دو به سخت افزار بر میگرده ولی ببین قدرت خروجی صدای اسپیکر یه چیز تثبیت شده هستش و تغییر چندانی نخواهد کرد مگه اینکه هک بشه و از اینجور برنامه ها که من سر در نمیارم.
ولی گوشی موزیکال ان73 رو نگاه کن وقتی تبدیل به موزیکال میشه صداش به نظر یه کم بم تر میاد ولی بلندی اون تغییر خاصی نمیکنه
من خودم دمبال افزایش صدای دبلیو 950 خیلی بودم میتونی پست هام رو توی این تاپیک ببینی ولی موفق نشدم
به نظر شما w950 بگیرم یا motorola a1200 ؟
این که می گن کار با صفحه کلیدش مشکله درست میگن؟ من فردا می خوام گوشیمو عوض کنم یا با w950 یا a1200
من خودم يه جايي خوندم نوشته بود " دبليو 950 خريدم يه هفته اول همش ضد حال بود با اون صداي كمش ولي از وقتي آپديت كردم خيلي عالي شده "
اين عين جمله اون بود
بازم نمي دونم چقدر صحت داره
حتي ديدم پست هايي كه نوشته بودن پي 990 شون با آپديت در حد كا 750 شده
من تازه به اين فروم ملحق شدم![]()
ولي در جواب دوستمون كه در مورد كار كردن با كيبورد دبليو 950 سوال كرده بود اينو بگم كه من اول 6600 داشتم (حدودا 3 سال پيش ) بعدش 2600 گرفتم بعدش 6630 گرفتم بعدش دبليو 800 بعدش پي 990 گرفتم الانم كه دبليو 950 گرفتم خيلي ازش خوشم مياد .............. مخصوصا از تيريپش كه خيلي تكه![]()
كيبورد پي 990 رنگش خيلي تو ذوق مي زد مخصوصا كه اگه شب باشه ..............(در حالت فيلييپ باز ميگم)
من خودم تمام كارهامو با قلم انجام ميدم ....براي تاپپ مسيج هم كه هندرايتينگ گوشي خيلي عالي و با سرعت بالاست ...من فقط تنها كاري كه با دكمه هاي خود گوشي انجام ميدم شماره گيريه كه اونم چون چاره اي نيست![]()
اين نكته رو هم در مورد هندرايتينگ بگم كه ممكنه خيلي ها باهاش مشكل داشته باشن وميگن كه دست خط رو خوب تشخيص نميده :
1.براي نوشتن اعداد بايد از فلش سياه ( كه در موقع فعال كردن هندرايتنگ مياد ) يه كم بالاتر نوشت.
2.براي نوشتن حروف بزرگ بايد در راستاي فلش نوشت.
3.براي نوشتن حروف كوچك و عادي بايد در قسمت پايين صفحه نوشت.
اگه اين كار رو كنيد خواهيد ديد كه چقدر عالي و بدون حتي يك درصد اشتباه يك متن رو با سرعت عالي مي نويسيد.
بازم من كوچيك همه ي بچه هاي فروم هستم
من که اپدیت کردم صداش بلند تر شد و دوستام که p990 داشتن هم همینطور در مورد صفحه کلید هم باید بگوم که 950 دارای کیبورد مجازی هست و شما با قلم خیلی سریعتر میتونی تایپ کنی تا با کیبرد بعد از یه مدتی هم دستت میاد که چطوری با دکمه ها sms بزنی ولی کلا با قلم خیلی سرعتر میتونی بزنی تا اونجایی که من تحقیق کردم برای a1200 برنامه و نرم افزار خیلی نیست و دستت باز نیست و گارانتی درست حسابی هم متورولا رو گارانتی نکرده جدیدا پارس قائم که مال سامسونگ هست گارانتی کرده من گوشیم و برای اپدیت بردم نمایندگی سیتادل که پارس الرمس هست گوشیم و مجانی 1 روزه اپدیت کرد و برنامه های زیادی هم برای 950 میتونی پیدا کنی منم که الان دارم میفروشم فقط به خاطر اینه که میخوام 960 یا iphon بگیرم ولی تا الان هیچ گوشی اندازه i_mat از نظر سیستم عامل بهم حال نداده و هیچ گوشی اندازه W950 از لحاظ موسیقی زیبایی سبکی با کلاسی و خز نشدن و اینکه تا امروز هنوز کسایی هستن که وقتی گوشی یو تو دستم میگیرم با تعجب نگاه میکنن مخصوصا به خاطر دکمه های قشنگش بهم لذت نداده
Last edited by soshiance; 08-07-2007 at 13:21.
a1200 اصلا برا کاربرایی مثل ما خوب نیست.
اصلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)