میشه یه عکس از n90 بزارین
میشه یه عکس از n90 بزارین
از خود گوشی یا عکسی که با این گوشی گرفته شده .....
Salam
man n90 daste dovom kharidam.
phone codesho neydonam chiye?
12345 mizanam error mide
nemidonam chi kar konam
mikham goshi ro format konam vali nemitonam
age ye nafar rahnamaeim kone mamnon misham
*M & N*
سلام
دوستان با توجه به اینکه N90 نوکیا دیگه اصلش توی بازار نیست از پارسال تا حالا و این سری جدید ها رو شرکت هندی )Babay electronic) تولید میکنه همین ها همشون دست شماست اگر بجای نقطه قرمز رو دکمه زوم از خط قرمز استفاده شده گوشی شما تقلبی است
چند تا سوال دارم:
1- پخش موزیک اون با کدام یک از گوشی های سونی اریکسون توی بلندی صدا در هندز فری و اسپیکر برابری داره؟
2-این گوشی چند نوع فرمت فیلمبرداری دارد؟
Last edited by cdplayer; 18-07-2007 at 08:42.
این گوشی یه فرمت فیلم برداری داره mpeg 4
فیلمبرداریش بی نقصه.
صداشم خوبه تو هندسفری
دوست من...طبق قوانین فارسی تایپ کنید...
برنامه هایی برای پیدا کردن این کد هست که الان حضور ذهن ندارم ضمن اینکه می تونی ببریش خدمات موبایل برات پیداش می کنن.
این جریان خط و نقطه چیه؟!اگر بجای نقطه قرمز رو دکمه زوم از خط قرمز استفاده شده گوشی شما تقلبی است
من در اصل بودم گوشیم شک ندارم ولی طبق گفته شما خط نه نقطه!تا حالا هم در این مورد چیزی نشنیده بودم!
سلام!gps N95 چطور کار میکنه؟من سر در نیاوردم!هیچ نقشه ای هم تو گوشی من نیست!میشه راهنمایی کنید استادان عزیز!
اینجا کلوپ N90 هستش عزیز
تو کلو پ N95 پست بده
دوست عزیز الان من 2 سالی میشه که گوشیمو گرفتم. اون زمان 650 تومن خریدم و در اصل بودن گوشیم هم هیچ شکی ندارم. (سریال روی مانیتور - جعبه و زیرباطری هرسه یکین و در اینترنت چک شدن و اصل هستن)
اما روی دکمه زومش خط قرمزه. فکر نمی کنم این حرف شما ملاک درستی برای تشخیص اصل بودن یا نبودن باشه.
اگر ممکنه در رابطه با این مطلب بیشتر توضیح بدین.
ممنون
غیر مهم شد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)