تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 168 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

gilopa جان سلام
    خوبي؟
    بايد خدمت شما عرض كنم كه شما بهتره كه براي خودت تاسف بخوري چرا كه آدم بي منطقي هستي و بي جاي جواب دادن به سؤالهاي طرف مقابلت مغلطه مي كني.
    در مورد دخالت هم بايد بگم كه مگه اينجا چت خصوصي است كه 2 نفر با هم بحث كنند و بقيه چيزي نگويند؟ در ضمن شما به همه توهين كردي با اون طرز صحبت كردنت و طوري ادعا كردي كه فقط تو مي دوني و بس.
    در مورد لينك تو و لينك من هم بايد بگم كه تو كه هنوز فرق نسخه تريال كه از سايت eval دانلود مي شه با نسخه ادمين رو نمي دوني چطور در مورد آنتي ويروس Nod32 بحث مي كني؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين لينكي است كه شما دادي.
    لازم به ذكره كه اصلا بدون پسورد و يوزرنيم نمي شه از سايت nod32 نسخه هاي ادمين رو دانلود كرد. در ضمن آخر لينكي كه دادي نوشته شده st كه يعني استاندارد ولي نسخه من ادمين هست. در ضمن يه بار ديگه به كلمه eval در لينك خودت نگاه كن تا متوجه بشي چه فرقي داره با لينك من!!!! لينك من لينكي است كه نسخه ادمين رو در اونجا آپلود كرده اند يعني از خود سايت شركت نيست.
    در ضمن كسي نمي خواد نظر خودش رو تحميل كنه ما نظر خودمون رو مي گيم و منتظر نظر منطقي بقيه دوستان هم هستيم شايد نظر ما هم برگشت. تا به حال هم هر كسي اين رو دانلود كرده و استفاده كرده تشكر كرده حالا چه در اين تاپيك و چه در پيغام خصوصي!
    شما مي گي كه اگه وجدان دارم!!! من وجدان دارم اما دوست دارم ببينم شما هم وجدان داري؟
    من nod32 رو قبلا مي شناختم اما استفاده نمي كردم اما الان حدود يك ماه است كه با اين نسخه جديد به اين نتيجه رسيديم كه بهترين هست فعلا!!! اگه فردا يك آنتي ويروس بهتري هم بياد از اون استفاده مي كنم. اما شما هم اگه وجدان داري بگو كه از كي آنتي ويروس ها رو مي شناسي؟ اون موقع كه من از toolkit تحت داس استفاده مي كردم و اصلا ويندوزي نبود شما مي دونستي آنتي ويروس چيه؟ البته ببخشيد كه اينطور پرسيدم. گويا ادبيات شما روي من هم تاثير گذاشته!!! از دوستان ديگه معذرت مي خواهم.
    شما مي گي زشته!!! من مي خواهم بپرسم چرا زشته؟. چون حرف منطقي مي زنم؟ شما كه به همه توهين مي كني و فقط خودت رو با اطلاعات مي دوني و دائم حرف از وجدان و تاريخ خلقت و آفرينش آنتي ويروس ها مي زني توقع داري كسي جواب حرفهاي توهين آميزت رو نده؟ و اگه كسي جواب داد زشته؟ و آيا چون من همكار انجمن هستم بايد جوابي به حرفهاي بي منطق شما ندم؟ شما كه با مدير انجمن هم مشكل داري ديگه توقعي ازت نيست. در مورد اينكه به مدير پيغام خصوصي زدي هم بايد بگم كه ايشون 2-3 بار تذكر داد اما باز هم به گوش شما نرفت و در آخر ايشون گفتند كه حالا كه تو گوش نمي كني من ديگه نمي دونم چي بگم. هر كاري دلت مي خواد بكن!!!!

در مورد اينكه مي گي سودا با بقيه هم بد صحبت كرده بايد بگم كه اولا با شما كه خيلي خوب صحبت كرده بود!!! پس شما نبايد به قول خودت دخالت مي كردي به حرفهاي ايشون با بقيه!!!!
    پيش خودت گفتي چون قبلا يكي دو نفر با سودا مشكل داشته اند، آب گل آلوده و من هم الان اگه بگم سودا بد حرف مي زنه همه حق رو به من مي دن. در حالي كه بايد بگم كه دوستان عزيز همه منطقي هستند و اگه يك جا در يك مورد با مثلا من - سودا - شما يا هر كس ديگه اي مشكلي داشته اند اون رو به همه انجمن تعميم نمي دهند. چون اينجا همه با هم دوست هستيم و اينجا هم جايي است كه براي آموزش و گرفتن اطلاعات مفيد در كنار افزايش دوستي هاست نه جاي دشمني!
    همين الان اگه شما در يك تاپيك ديگه مشكلي داشته باشي كه من بتونم كمكت كنم مطمئن باش كه با بهترين لحن ممكن كمكت مي كنم همونطور كه من هم از شما همين توقع رو دارم و مي دونم كه شما هم جز اين نيت ديگه اي نداري.
    در مورد اينكه مي گي در جايي كه اطلاع نداري پست نمي دي بايد بگم كه من هم همينطور عمل مي كنم. يعني در انجمن هايي كه اطلاعات ندارم در موردشون اصلا پست نمي دم. اگه دقت كني مي بيني كه در خيلي از انجمن ها پست نداده ام.
    و در آخر اينكه اگه مي بيني جواب اون دوستمون رو ندادم به خاطر 2 مساله بود. يكي اينكه ايشون به جاي اينكه جواب سؤالهاي منطقي من رو بده همينطور براي خودش چيزهاي مختلف نوشته و از جواب دادن طفره رفته. مساله دوم هم كه جوابش رو هنوز ندادم به خاطر اينه كه اينقدر سرم شلوغ بود كه اصلا يادم رفته بود اما مطمئن باش به زودي جواب ايشون رو هم مي دم البته نه مثل خودش بي منطق بلكه با منطق!!!
    اميدوارم دوستي هامون با اين مسايل كمرنگ نشه. من همين جا از شما عذر خواهي مي كنم اگه ناراحت شده اي از دست من.

داره خودمونی میشه scream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من تا حالا هر چي لينك از دريافت كاسپر......... ديدم خراب بود لطف كنيد لينك اخرين ورژن اين آنتي ويروس و همچنين لينك كرك يا شماره سريالش رو براي من بزاريد
    راستي لطف كنيد لينكهايي كه از سالم بودنشون و همچنين كرك دار بودنشون مطمپن هستيد و خودتون امتحانش كرديد برام بزاريد
    ممنون :arrow:

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام بر همگي
    اول از همه جناب gilopa واقعا براتون متاسفم من اگه ميدونستم كه شما چنين ادم بي منطقي هستي اصلا جواب نمي دادم
    دوما مهدي بست جواب شهاب رو نداده اين ديگه چه جور حرف زدنيه آقاي با فرهنگ .خيلي بد حرف مي زني ها خودت قاضي مگه اينجا دادگاه هست كه وكيل مدافع شما چرا جواب فلان رو ندادي
    من اگه جاي مهدي بست بودم بخاطر اين حرف شما هم كه شده هرگز جواب حالا بي منطق يا با منطق خودم رو به شهاب جان نمي گفتم
    ما هر چي مي خوايم اينجا خوب پيش بره و دليل و استدلال حاكم باشه بعضي مثل اينكه برترند از ديگران و صلاح رو در اين نمي بينند شما كه نمي توني برا خودت تجزيه تحليل كني چرا آخه چيز مينويسي آخه دكتر پيتر نورتون اومده ضد ويروسش رو برا سيستمهاي قوي نوشته كه شما مياي ميگي اين ضد ويروس بدرد سيستمهاي ضعيف نمي خوره آخه آقاي محترم اين نشانه ضعف بزرگ يه ضد ويروس نيست كه رم و كلا سيستم خيلي بالا بخواد اونوقت شما از اين ضعف بسيار بزرگ همينجور ميگذري و اصلا نگاه نمي كني اما آپديت هاي نود كه اصلا پسورد هم نمي خواد به اون شكل برا شما يه ضعف خيلي بزرگ بشمار مي آد
    برا توضيح بيشتر بايد خدمت دوستان بگم كه نود از چند سال پيش با پسورد و يوز نيم beta25 آپديت ميشد كه از حدود 10 روز پيش به beta64 تغيير يافته همينو بس
    آقا نمي آد بگه كه آپديت هاي مك آفي به صورت معمولي ديگه كار نمي كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    نقل قول نوشته شده توسط sayedreza
    سلام
    مهدي جان اينه kav5.0.372_personalru
    همونيه كه واسش regkey گذاشتي فكر كنم از همين لينكي كه خودتون دادين دانلود كردم

لطفا اگه روسيه (احتمالا هست) انگليسيشو بم بدين.پرو هم باشه با آپديتاش
    ممنون
    رضا جان سلام. آخر اسمي كه نوشتي رو اگه دقت كني مي بيني كه نوشته ru يعني نسخه روسي است.
    اين لينك دانلود نسخه انگليسي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اين نسخه اي است كه بايد آپديت بشه. يعني اين حدود 6 مگ هست و حدود 6 مگ هم آپديت مي شه.

اين هم لينك نسخه به همراه آپديت كه حدود 12.5 مگابايت هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    مهدي جون نوكرتم دستت درد نكنه ولي كار نميكنه كه لامصب ميگه ليسنس كي ميخام هركدوم رو كه گذاشتي بهش ميدم ميگه من از اينا نميخام اينا قديمين اينا تو ليست سياهن

واسم يه كاريش بكن (ميدونم سرت شلوغه برو خودم دارمت)

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضا جان شما گفتي لينك خود برنامه رو مي خوام من هم لينكش رو دادم. اما اگه لينك كرك مي خواهي بايد صبر كني. چون تمام اين ليسنس كي ها كه تا حالا كار مي كرد رفته تو ليست سياه.
    در ضمن وقتي بعضي دوستان از اينكه أnod32 براي آپديتش پسورد مي خواد اين رو به عنوان يك نقطه ضعف براي اين آنتي ويروس به حساب مي آورند (در حالي كه با پسورد beta64 به راحتي آپديت مي شه) پس رجيستر نشدن كاسپرسكي هم يك نقطه ضعف بزرگ بايد به حساب بياد. چون اگه نشه رجيسترش كرد حتي اگه بهترين آنتي ويروس هم باشه به درد نمي خوره!

نقل قول نوشته شده توسط scream
    دوستان من تا حالا هر چي لينك از دريافت كاسپر......... ديدم خراب بود لطف كنيد لينك اخرين ورژن اين آنتي ويروس و همچنين لينك كرك يا شماره سريالش رو براي من بزاريد
    راستي لطف كنيد لينكهايي كه از سالم بودنشون و همچنين كرك دار بودنشون مطمپن هستيد و خودتون امتحانش كرديد برام بزاريد
    ممنون :arrow:
    دوست خوبم لينك سالم از كاسپرسكي رو كه من گذاشته ام. 3-4 پست قبل رو نگاه كن.
    در مورد كركش هم پست قبلي من كه خطاب به دوست خوبمون رضا نوشته ام رو بخون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من بیصبرانه منتظر جواب منطقی تو هستم.البته اگه معنی منطق رو خوب متوجه شده باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

لطفا مرا راهنمائی کنید امروز بعد از اخرین آپدیت آنتی ویروسم دیگر نمیتونم ازش استفاده کنم یعنی پیغام میده که مجوز استفاده شما لغو شده در صورتیکه تا روز بیست ودوم برج ششم سال 2006 فرصت داشتم لطفا راهنمائی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

بچه ها خداوكيلي با هم اينجوري حرف نزنين زشته .
    از لحظه اي كه ميخام وارد اين تاپيك بشم نگرانم كه اينبار به كاربراي مورد علاقم چه توهيني شده كه حالمو بگيره آخه فكر بينندگان تاپيك هم باشين من كه اخيرا هرچي دارم دنبال ميكنم چيز بدرد بخوري ياد نميگيرم .
    والله بالله هر كي كوتاه بياد از بزرگواريشه و خيلي كار مهمي رو انجام داده!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

بابا بس کنین . شما ها مثلا دوستین ( حالا خودم از همه بدترم ! ) این حرف ها چیه .

حالا برای اینکه از این حالت خارج بشین من یه نکته اینجا گیر آوردم که حتما باید پیگری بشه :

كار گروههاي كثيف و مافيايي گونه و تبليقات ميباشد.
    این یعنی چی ؟ مافیا راست می گه ؟ زود بیا شفاف سازی کن ببینیم قضیه چیه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه فربد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به کسی نگین مام اینجا عضویم!همین 2زار آبرومونم میره!
    من که هم خجالت کشیدم هم حالم بهم خورد
    از هیچ کدوم از اعضایی که بد حرف می زنن انتظار نداشتم
    "هر کس بیاید حرفی بزند و برود، تا اخر عمر او را می توان قضاوت کرد"
    انقدر حرفها شده دعوا و توهین و هدر کردن وقت همه که من با کمال بی ادبی(!) ، بی هیچ امیدی به تأثیر جملاتم ، به خاطر این حرفهای پوچ معذرتی نمی خواهم!
    اولین بار بود این تاپیکو می خوندم ، کاش اخرین بار باشه هر چی جلو تر اومدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •