تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 170 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ایول مایکروسافت
    هوراااااااااااااااااااااا ااااااااا
    حالا وقت شکسته شدن Playstation واون سونیه خائن خواهیم بود!
    مایکروسافت بنده خدا این همه از بازی هایه کنسولشو برایه PC پورت کرد اما این سونی فقط و فقط PS3 رو میبینی !! واقعا که!
    خوبه دیگه این بازی هم انحصاری بشه دیگه چیزی به رسیدن ما به PS3 نمیمونه!

2. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مایکروسافت بنده خدا این همه از بازی هایه کنسولشو برایه PC پورت کرد اما این سونی فقط و فقط PS3 رو میبینی !! واقعا که!
    انتظار ندارین که بازیهای اختصاصی PS3 حتما باید روی PC بیاد!
    این آلن ویک هم بازی برای PC تایید شده!!و طبیعی هست که بعد از انتشار نسخه X360 آن را روی PC با تاخیر عرضه کنن!به همین راحتی!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

در کل من خیلی از مایکروسافت ناراحت بودم به خاطر همین چیزاش که قبلا PC رو به XBOX 360 ترجیه میداد!
    الان یه مقداری عوض شده و حالا داره به کنسول ها اهمیت میده
    شاید اگه مایکروسافت بچسبه به همین XBOX 360 و بازی های PC کاری نداشته باشه تا گوگل کار خودشو بکنه خیلی بهتر باشه
    تا وقتی که مایکروسافت هم بخواد روی XBOX 360 نظارت داشته باشه هم PC نتیجش یا میشه GEARS OF WAR 1 که از اختصار XBOX 360 خارج شد یا اینکه نتیجش میشه همین ALAN WAKE
    و در کل من به خاطر کم لطفی هایی که مایکرو سافت به کنسول گیمر ها کرده بود ناراحت بودم و سونی رو بیشتر قبول داشتم ولی این روند می تونه به راحتی عوض بشه و همه ی طرفداران XBOX 360 رو کاملا راضی نگه داره
    اگه مایکروسافت همین راه رو ادامه بده

5. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسئله پوله، هرجا پول باشه این جور شرکت ها سرمایه گذاری میکنن هرجا پول نباشه میشه اوضاع مثل PC که همه Pirate استفاده میکنن اگر همه نسخه اورجینال میخریدن الان قضیه فرق میکرد.

7. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در کل من خیلی از مایکروسافت ناراحت بودم به خاطر همین چیزاش که قبلا PC رو به XBOX 360 ترجیه میداد!
    الان یه مقداری عوض شده و حالا داره به کنسول ها اهمیت میده
    ّبینید ماکروسافت ویندوز میسازه وظیفش هست که از چیزی که میسازه به هر نحوی پشتیبانی کنه!اینکه بازیهای X360 اونم چندتا انگشت شمار به pc پورت شد که دلیل نمیشه کنسول دارها از ماکروسافت نفرت داشته باشند!سونی هم داره از پلتفرمهای قدیمش به خوبی پشتیبانی میکنه!از PS3 از PSP,PS2 این یکی از خوبیهای سونی هست!ولی ماکروسافت ظاهرا داره فقط برای X360 کار میکنه و به PC به شدت بی مهری میشه در این وسط
    حالا هم PC چیزی نیست که با این کارها نابود بشه!Alan Wake هم کاملا مشخص بود که به طور همزمان نمیاد برای PC و X360 و نهایت 6 ماه بعد برای PC هم میاد اینم یک پورت افتضاح نخواهد بود!!
    و حالا تو ای دوست من لازم به ناراحتی نیست که ماکروسافت کنسول را مورد بی مهری قرار داده و طی این سالها به شدت X360 را مورد حمایت قرار داده و PC را فراموش کرده!
    شما اگه از 2 یا 3 تا بازی ناراحتی که برای PC بدبخت پورت شدند مسئله ای نیست چون PC احتیاجی نداره به اینا من خودم نه از Gears Of War خوشم میاد نه از Mass Effect و البته بگم منکر این نمیشم که بازیهای خوبی هستند و طرفدار دارند!!
    و اگه از x360 چندتا بازی پورت شده روی pc بد هست پس باید چی بگیم که طی این سالها سبکهای اختصاصی pc روی کنسولها منتقل شدند به طوری که حتی آن بازیها ساخته شده روی pc هم نیامدند!
    سبک RPG سبک استراتژیک ............

9. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز این آینده ای که میگی احتمالاً 10-15 سال دیگست چون فعلاً که تمام بازیهای PC بر مبنای Directx ساخته میشن و OpenGl هم که تقریباً از رده خارج شدست و Directx برای کی هست؟ ماکروسافت و سوئیچ کردن از Directx به پلتفرم دیگه کاری نیست که به این راحتی اتفاق بیفته.
    مطمئناٌ قرار نیست تا ابد شاهد این باشیم که بازی های PC از روی Direct X ساخته بشه و متخصصین بازیسازی و نرم افزار هم فقط در مایکروسافت جمع نشدن.من خوشبین تر از شما هستم و مطمئنم که این تغییر بزرگ بین 5 تا 10 سال آینده رخ خواهد داد نه 15 سال دیگه.در این شکی نیست که اعتبار مایکروسافت در بین PC بازها کاملاٌ خدشه دار شده و این در فروم های PC و PC Gaming کاملاٌ مشهوده.بخصوص این مطلب آخری در مورد Alan Wake بدجوری PC گیمرها رو عصبانی کرده.همه ی اونها منتظر روزی هستند که انتقامشون رو از مایکروسافت بگیرن و این همون موقعیتی هست که گوگل میتونه ازش نهایت استفاده رو ببره که من مطمئنم این استفاده رو خواهد کرد.
    در پاسخ به جناب 779.سونی هیچگونه تعهدی در برابر PC نداره(برخلاف مایکروسافت_که خودش حداقل در حرف همیشه این موضوع رو تأیید کرده) و اتفاقاٌ در سال های اخیر Sony Online Entertainment خیلی خیلی بهتر از Microsoft Game Studios عمل کرده و حداقل بازی های MMORPG خوب زیادی رو حتی به صورت انحصاری برای PC انتشار داده در حالیکه مایکروسافت استودیو های مخصوص بازی های پرطرفدار PCایش از جمله Ensemble و استودیویی که روی سری flight simulator کار می کرد رو تعطیل کرده.در مورد سونی خائن هم نمی دونم چه خیانتی مد نظر شما هست.حتماٌ سونی برای این خائنه که برای Xbox 360 بازی انحصاری تولید نمی کنه!!!
    سر آخر هم اینکه عرضه ی Alan Wake بر روی PC به هیچ وجه منتفی نشده،بلکه این عرضه با تأخیر نسبت به نسخه ی Xbox 360 انجام خواهد شد.Remedy شرکتی نیست که PC بازها رو تنها بزاره.چرا که اعتبارش رو مدیون اونهاست.

11. 5 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

البته مایکروسافت برای DX 11 داره کاری میکنه که انتقال بازی از 360 به PC کار بسیار راحت تری میشه ... با اومدن ویندوز 7 خیلی چیزا عوض میشه به نظرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مطمئناٌ قرار نیست تا ابد شاهد این باشیم که بازی های PC از روی Direct X ساخته بشه و متخصصین بازیسازی و نرم افزار هم فقط در مایکروسافت جمع نشدن.من خوشبین تر از شما هستم و مطمئنم که این تغییر بزرگ بین 5 تا 10 سال آینده رخ خواهد داد نه 15 سال دیگه.در این شکی نیست که اعتبار مایکروسافت در بین PC بازها کاملاٌ خدشه دار شده و این در فروم های PC و PC Gaming کاملاٌ مشهوده.بخصوص این مطلب آخری در مورد Alan Wake بدجوری PC گیمرها رو عصبانی کرده.همه ی اونها منتظر روزی هستند که انتقامشون رو از مایکروسافت بگیرن و این همون موقعیتی هست که گوگل میتونه ازش نهایت استفاده رو ببره که من مطمئنم این استفاده رو خواهد کرد.
    در پاسخ به جناب 779.سونی هیچگونه تعهدی در برابر PC نداره(برخلاف مایکروسافت_که خودش حداقل در حرف همیشه این موضوع رو تأیید کرده) و اتفاقاٌ در سال های اخیر Sony Online Entertainment خیلی خیلی بهتر از Microsoft Game Studios عمل کرده و حداقل بازی های MMORPG خوب زیادی رو حتی به صورت انحصاری برای PC انتشار داده در حالیکه مایکروسافت استودیو های مخصوص بازی های پرطرفدار PCایش از جمله Ensemble و استودیویی که روی سری flight simulator کار می کرد رو تعطیل کرده.در مورد سونی خائن هم نمی دونم چه خیانتی مد نظر شما هست.حتماٌ سونی برای این خائنه که برای Xbox 360 بازی انحصاری تولید نمی کنه!!!
    سر آخر هم اینکه عرضه ی Alan Wake بر روی PC به هیچ وجه منتفی نشده،بلکه این عرضه با تأخیر نسبت به نسخه ی Xbox 360 انجام خواهد شد.Remedy شرکتی نیست که PC بازها رو تنها بزاره.چرا که اعتبارش رو مدیون اونهاست.
    وقتی صحبت از Directx میکنی یعنی یک پلتفرم فوق العاده پیشرفته که 11 نسخه داره، و سال ها روش کار شده تا به اینجا رسیده، ساخت همچین پلتفرم و API عظیمی در زمان کوتاه تقریباً غیر ممکنه مگه اینکه مثلاً یک شرکت خیلی بزرگ تو مایه های IBM یا Google پیدا بشه مثلا یه برنامه ریزی چندین ساله ساله روی توسعه OpenGL بکنه، چون الان که OpenGl داره درجا میزنه.

این نکته رو هم البته اضافه کنم شاید بعضی از دوستان ندونن وقتی صحبت از Directx میشه یک API و یک پلتفرم خیلی کلی و بزرگه که فقط به PC مربوط نیست کنسول ها هم تقریباً همینطورن (البته PS3 مثل اینکه از نسخه OpenGL ارتقائ داده خودشون استفاده میکنه که همون PS3 dev platform هست) مثلا معماری Xbox در اصل بر پایه Directx هست و اون X اول اسمش هم بخاطره همینه، مثلا Xbox360 از نوع پیشرفته ای از Directx 9.0 پشتیبانی میکنه یا در اصل خصوصیاتش همون تکنولوژی های استفاده شده در Directx 9.0 هستن که البته میگن با تکنیکهایی میتونه بعضی از خصوصیات Directx 10 رو هم پشتیبانی کنه، ولی Directx 11 که بیاد اونوقت اوضاع فرق میکنه و باید ماکروسافت کنسول جدیدی بده چون بعید میدونم Xbox360 بتونه ویژگی های DX11 رو پشتیبانی کنه (دیگه داره قدیمی میشه و ضعیف). شرمنده من نمیخواستم اینجا وارد این بحثها بشم ولی کلاً این جور بحث ها زیاده.

Last edited by milky way; 11-07-2009 at 16:45.

14. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

آقا یکم هم فکر ما کنید.این همه پول دادیم pc رو تجهیز کردیم واسه تعطیلات. دیگه پولی واسه xbox نمونده کلا فکر کنم به خاطر ویندوز 7 حتما میدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ّبینید ماکروسافت ویندوز میسازه وظیفش هست که از چیزی که میسازه به هر نحوی پشتیبانی کنه!اینکه بازیهای X360 اونم چندتا انگشت شمار به pc پورت شد که دلیل نمیشه کنسول دارها از ماکروسافت نفرت داشته باشند!سونی هم داره از پلتفرمهای قدیمش به خوبی پشتیبانی میکنه!از PS3 از PSP,PS2 این یکی از خوبیهای سونی هست!ولی ماکروسافت ظاهرا داره فقط برای X360 کار میکنه و به PC به شدت بی مهری میشه در این وسط
    حالا هم PC چیزی نیست که با این کارها نابود بشه!Alan Wake هم کاملا مشخص بود که به طور همزمان نمیاد برای PC و X360 و نهایت 6 ماه بعد برای PC هم میاد اینم یک پورت افتضاح نخواهد بود!!
    و حالا تو ای دوست من لازم به ناراحتی نیست که ماکروسافت کنسول را مورد بی مهری قرار داده و طی این سالها به شدت X360 را مورد حمایت قرار داده و PC را فراموش کرده!
    شما اگه از 2 یا 3 تا بازی ناراحتی که برای PC بدبخت پورت شدند مسئله ای نیست چون PC احتیاجی نداره به اینا من خودم نه از Gears Of War خوشم میاد نه از Mass Effect و البته بگم منکر این نمیشم که بازیهای خوبی هستند و طرفدار دارند!!
    و اگه از x360 چندتا بازی پورت شده روی pc بد هست پس باید چی بگیم که طی این سالها سبکهای اختصاصی pc روی کنسولها منتقل شدند به طوری که حتی آن بازیها ساخته شده روی pc هم نیامدند!
    سبک RPG سبک استراتژیک ............
    ببینید دوست من
    شما درست میگید.مایکروسافت وظیفشه که این کارو بکنه و از pc پشتیبانی کنه.ولی شما به یک حرف من ایمان دارید؟! و اونم اینکه مایکرو سافت حقوق مشتری محصولاتش رو رعایت نمی کنه! این هم در مورد ایکس باکس 360 صدق کرده و الان هم که داره در مورد pc صدق میکنه.من حال شما رو تجربه کردم.و اصلا از این وضعیت خوشم نمیاد.هرچند که خوشحالم به خاطر اینکه بازی روی xbox 360 حداکثر کیفیت رو داره.ولی اگه از اول مایکرو سافت نمی خواست هم وارد عرصه ی کنسول بشه و هم pc الان فکر نمی کنید که هر دوطرف راضی بودند و بازی های اختصاصی pc هم خیلی بیشتر و بهتر بود؟من نمی دونم این یعنی چی که من شب بخوابم و صبح بیدار بشم و چون امروزمو خوب شروع نکردم بیام نظرمو عوض کنم.این وضعیت همین طور ادامه داره.الان سونی همین طوری که شما گفتید حقوق مشتری هاش رو به خوبی بهش احترام میذاره.اگه حتی امروز من به خاطر این اتفاقات خوشحال بشم.مطمئنا فردا یک همچین اتفاقی هم برای xbox 360 خواهد افتاد.اما من به ps3 مطمئنم!بعید می دونم این روتد پایان پیدا کنه تا وقتی که مایکروسافت این طوری همه چیزو بخواد.چون که بالاخره یا کنسول گیمر ها رو ناراضی نگه میداره یا pc گیمر هارو.و به نظر میاد که روسای مایکروسافت اصلا بلد نیستن که دو طرفو به خوبی راضی نگه دارن.در کل بهتر بود مایکروسافت از اول یه چیزو انتخاب میکرد.چون که الان اعتماد مشتریهاشو از دست داده

17. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •