مطمئناٌ قرار نیست تا ابد شاهد این باشیم که بازی های PC از روی Direct X ساخته بشه و متخصصین بازیسازی و نرم افزار هم فقط در مایکروسافت جمع نشدن.من خوشبین تر از شما هستم و مطمئنم که این تغییر بزرگ بین 5 تا 10 سال آینده رخ خواهد داد نه 15 سال دیگه.در این شکی نیست که اعتبار مایکروسافت در بین PC بازها کاملاٌ خدشه دار شده و این در فروم های PC و PC Gaming کاملاٌ مشهوده.بخصوص این مطلب آخری در مورد Alan Wake بدجوری PC گیمرها رو عصبانی کرده.همه ی اونها منتظر روزی هستند که انتقامشون رو از مایکروسافت بگیرن و این همون موقعیتی هست که گوگل میتونه ازش نهایت استفاده رو ببره که من مطمئنم این استفاده رو خواهد کرد.
در پاسخ به جناب 779.سونی هیچگونه تعهدی در برابر PC نداره(برخلاف مایکروسافت_که خودش حداقل در حرف همیشه این موضوع رو تأیید کرده) و اتفاقاٌ در سال های اخیر Sony Online Entertainment خیلی خیلی بهتر از Microsoft Game Studios عمل کرده و حداقل بازی های MMORPG خوب زیادی رو حتی به صورت انحصاری برای PC انتشار داده در حالیکه مایکروسافت استودیو های مخصوص بازی های پرطرفدار PCایش از جمله Ensemble و استودیویی که روی سری flight simulator کار می کرد رو تعطیل کرده.در مورد سونی خائن هم نمی دونم چه خیانتی مد نظر شما هست.حتماٌ سونی برای این خائنه که برای Xbox 360 بازی انحصاری تولید نمی کنه!!!
.gif)
سر آخر هم اینکه عرضه ی Alan Wake بر روی PC به هیچ وجه منتفی نشده،بلکه این عرضه با تأخیر نسبت به نسخه ی Xbox 360 انجام خواهد شد.Remedy شرکتی نیست که PC بازها رو تنها بزاره.چرا که اعتبارش رو مدیون اونهاست.