سلام
میخواستم بدونم کسی تا حالا تونسته گوشی w350 رو با کابل فلش کنه
اخه با برنامه setool2lt اگه بخوای فلش کنی باید دکمه C رو نگهداری و تو این گوشی دکمه C کار کلید پاور رو انجام میده و گوشی روشن میشه
چه راهی برای فلش وجود داره به غیر از باکس
سلام
میخواستم بدونم کسی تا حالا تونسته گوشی w350 رو با کابل فلش کنه
اخه با برنامه setool2lt اگه بخوای فلش کنی باید دکمه C رو نگهداری و تو این گوشی دکمه C کار کلید پاور رو انجام میده و گوشی روشن میشه
چه راهی برای فلش وجود داره به غیر از باکس
سلام من این 750 رو تبدیل به red کردم حالا چجوری با setool فلش بزنم باز ارور میده؟
OTP LOCKED:1 CID:36 PAF:1 IMEI:******** CERT:RED
DCU60 flashing only supported for RED CID49 phones !
Elapsed:25 secs.
با تشکر
بهنازي عزيز درســـته شما به Red تبديل كردين ولي CID ش رو كـــه تغيير ندادين همون 36 هستش و برنامه ستول هم اين سيد رو ساپورت نميكنه براي تغيير سيد هم با باكس ميتوني تغيير بدي![]()
آیا روشی وجود داره که بشه فایلهای سیستمی مثل phonebook رو از روی گوشی روی کامپیوتر کپی کرد؟
با توجه به این نکته که گوشی رو صفحه لودینگ هنگ میکنه؟؟؟
K800
CID52
DB2020
اگه گوشيت بالا ميومد كه ميتونستي با برنامه My Phone Explorer روي كامپيوتر ذخيره كني !
حالا كه بالا نمياد بايد حتما فلـــش بشـــــه و پاك ميشه![]()
آخه با یکی از پلاگینهای Far Manager که واسه CID52، DB2020 بود تونستم برم توی فایلهای گوشی و فایلهای مربوط به Phonebook رو پیدا کردم ولی هیچ پلاگینی پیدا نکردم که بتونه فایلها رو از روی موبایل بریزه رو کامپیوتر، فقط میتونن از رو کامپیوتر روی موبایل کپی کنن!!
یعنی هیچ راهی نیست؟
.
.
.
یعنی فلشش کنم؟![]()
من میخوام k550 به w610 تبدیل کنم . نمیدونم میشه یا نه؟ یکی بهم بگه میشه یانه اگه میشه آموزششو هم بگه. من setool2lite و far+jdflasher رو دارم. مشخصات گوشیمم اینه:
k550i - cid53 - red - r6bc002 - db2020 - cda102568/2 r8a - cxc1250671
فکر کنم دیگه کافیه. یکی جواب بده لطفا
ببين دوست من گوشيت CID53 هستش پس برنامه setool2lite اين CID رو نميشناســـه ؟
اين برنامه far+jdflasher ميشــــه ولي كار باهاش يكم دردسر داره به گوشيـــت و خرابي
نميدونم عزيـــز تو همون تايپك كه مهم شده براي فلش با Far Manager بپرس اونايي كه بلد هستن جواب ميدنآخه با یکی از پلاگینهای Far Manager که واسه CID52، DB2020 بود تونستم برم توی فایلهای گوشی و فایلهای مربوط به Phonebook رو پیدا کردم ولی هیچ پلاگینی پیدا نکردم که بتونه فایلها رو از روی موبایل بریزه رو کامپیوتر، فقط میتونن از رو کامپیوتر روی موبایل کپی کنن!!
یعنی هیچ راهی نیست؟![]()
لطفا اگه میشه عکس های پست اول رو دوباره قرار بدید
همش ظاهرا از رو سرور پاک شده
برای من که هیچی نشون نمیده![]()
سلام. من چطوری میتونم گوشی w200 رو به فار وصل کنم. اون پلاگین sefp رو از کجا گیربیارم؟. اصلا هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)