سلام
به به چه عجب دوست خوبمون sastwhc بازم دیدیم
واقعا که افتخار دادید
سلام
به به چه عجب دوست خوبمون sastwhc بازم دیدیم
واقعا که افتخار دادید
پارتيشن لينوكس چطور درست مي كنن؟ بعد از عمري كار با اينترنت و ويندوز دوباره تبديل شديم به مبتدي!!!بعد از نصب لينوكس چه پچي را بايد نصب كنم تا همه فرمت ها را ببينم؟
این سوالات شما بارها در انجمن مطرح شده. اگر جستجو کنید قطعا به جواب تمام سوالات خود میرسید![]()
خب تو قسمت مقالات، مقالات متعددی برای ساخت و ویرایش پارتیشن ها وجود داره، fdisk در لینوکس این کار رو به خوبی انجام می ده.
نرم افزار gparted هم که می تونه به صورت لایو اجرا شه، اون هم قابلیت مدیریت پارنیشن ها رو داره.
با پارتیشن مجیک تحت ویندوز هم می شه پارتیشن های لینوکس رو مرور کرد.
من اوبونتون نصب کردم، بدون هیچ برنامه ی خاصی درایو هام رو شناخت و اتفاقا موزیک رو از اونجا گوش می دم.
آقا ما او مدین واسه یکی از دوستامون که سیستمش خیلی شبیه به سیستم منه لینوکس نصب کنیم. همه ی سیدی ها و دی وی دی های لینوکس رو بردم ولی یه مشکل بود! لایو سیدی ها تا نزدیک های 80% لود می شد و بد می موند. بقیه هم که نصب نمی شدن، حتی فدورا 4.
توجه کردین چی شد؟ حتی لایو سیدی ها هم بالا نمی اومد. مشکل از کجاست؟ اگه اطلاعات اضافه می خواین تا بدم
دوست عزیز همونطور که بارها و بارها گفته شده این دست مشکلات بیشتر به دلیل عدم پشتیبانی BIOS است بهتره اول BIOS خودتون رو آپدیت کنید، اگر همچنان مشکل پا برجا بود(که به احتمال ۹۰٪ نخواهد بود)چک کنید سیستم ۶۴بیت هست یا خیر،اگر باز هم مشکل بود به صورت متنی لود کنید و بگید در کجا سیستم متوقف می شه.
نه، بایوس نیست! سیستم 32 بیتی هم هست. بابا مادر بوردش دقیقا مثل مادر بورد خودمه. 256 مگا رم + یه گرافیک شیر مموری. ولی من 512 مگا رم دارم و کارت گرافیک مجزا. گفتم شاید مورد از رم باشه، رم خودم رو بوردم که سر جم می شد 480 مگا رم و 32 تا گرافیک شر مموری...
ولی مشکل مرتفع نشد. تقریبا هموشون وقتی که لایو سی دی می خواد بالا بیاد پراگرس بارش تا 80% می ره و بعد می مونه... نه اروری نه پیغامی نه چیزی...
اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، جی او اس و سوزه همشون همین مشکل رو داشتن. حالت متنی هم بالا نمی آد.
البته هنوز نصب alternate رو آزمایش نکردم.
نمي دونم ورژن اوبونتو چنده فدورا رو هم 4 گفتن ...
احيانا مادربوردتون ساتا نيست؟
دوست عزیز از alternate استفاده کن اگر باز هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه می گید به حالت متنی هم سیستم لود نمیشه اگر ubuntu 6.06 یا حتی قبل اوون رو دارید سی دیش رو یک امتحان بکنید و بگید نتیجه رو، ضمنا مدل هارد ایشون با هارد شما یکی هست؟
بله، ما سیستم ها مون رو با هم خریدیم. من دنبال علم کامپیوتر رفتم و اتفاقا دانشجوی نرم افزارم، برای همین بیشتر به دسکتاپم رسیدم. یه رم براش گرفتم و یه کارت گرافیک و دیویدی رایتر. ولی اون چون خیلی از کامپیوترش استفاده نمی کنه همون سیستم 5-6 سال پیش رو نگه داشته. ولی خب من اوبونتو رو هم رو لپ تاپ دارم هم رو پی سیم و مشکلی باش نداشتم. ولی نمی دونم چرا رو پی سی اون نصب نمی شه. امشب هم دارم می رم alternate رو آزمایش کنم.
مدل هاردش هم با هارد من یکیه. مادر بوردمون هم یکیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)