تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 307 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    به به چه عجب دوست خوبمون sastwhc بازم دیدیم
    واقعا که افتخار دادید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز،لینوکس هم فرمت های خاص خودشو می شناسه مثلا در مورد فایل ها ، فرمت هارد...
    البته تا اونجایی که یادم میاد بیشتر لینوکس ها fat32 ntfs رو می شناسن و فقط کافیه اونا رو mount کنی(موقع استفاده از kde یا دسکتاپ های دیگه معمولا با کلیک راست گزینه مانت رومی بینی).
    اگر اصلا هارد رو نمی بینه از توضیع دیگه ای استفاده کن-گرچه تا اونجایی که یادم میاد یوبنتو می تونست NTFS ,FAT32 رو ببینه!
    لایو سی دی ها واسه شروع خیلی خوبن البته جایه تجربه با نسخه نصبی رو نمیگیرن
    من چند دفعه هما رو بوت کردم ولی یادم نیست ایا می تونست پارتیشن های غیر یونیکس رو ببینه یا نه،اگه یوبونتو میبنه ولی با هما دیده نمیشن یه پارتیشن لینوکس/یونیکس درست کن و قعلا با همون کار کن تا از نسخه نصبیش استفاده کنی،چون اون موقع با نصب یه پچ می تونی فرمت های مختلف رو ببینی یا بنویسی.
    موفق باشی
    پارتيشن لينوكس چطور درست مي كنن؟ بعد از عمري كار با اينترنت و ويندوز دوباره تبديل شديم به مبتدي!!!بعد از نصب لينوكس چه پچي را بايد نصب كنم تا همه فرمت ها را ببينم؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

پارتيشن لينوكس چطور درست مي كنن؟ بعد از عمري كار با اينترنت و ويندوز دوباره تبديل شديم به مبتدي!!!بعد از نصب لينوكس چه پچي را بايد نصب كنم تا همه فرمت ها را ببينم؟
    این سوالات شما بارها در انجمن مطرح شده. اگر جستجو کنید قطعا به جواب تمام سوالات خود میرسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خب تو قسمت مقالات، مقالات متعددی برای ساخت و ویرایش پارتیشن ها وجود داره، fdisk در لینوکس این کار رو به خوبی انجام می ده.
    نرم افزار gparted هم که می تونه به صورت لایو اجرا شه، اون هم قابلیت مدیریت پارنیشن ها رو داره.
    با پارتیشن مجیک تحت ویندوز هم می شه پارتیشن های لینوکس رو مرور کرد.
    من اوبونتون نصب کردم، بدون هیچ برنامه ی خاصی درایو هام رو شناخت و اتفاقا موزیک رو از اونجا گوش می دم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

آقا ما او مدین واسه یکی از دوستامون که سیستمش خیلی شبیه به سیستم منه لینوکس نصب کنیم. همه ی سیدی ها و دی وی دی های لینوکس رو بردم ولی یه مشکل بود! لایو سیدی ها تا نزدیک های 80% لود می شد و بد می موند. بقیه هم که نصب نمی شدن، حتی فدورا 4.
    توجه کردین چی شد؟ حتی لایو سیدی ها هم بالا نمی اومد. مشکل از کجاست؟ اگه اطلاعات اضافه می خواین تا بدم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

آقا ما او مدین واسه یکی از دوستامون که سیستمش خیلی شبیه به سیستم منه لینوکس نصب کنیم. همه ی سیدی ها و دی وی دی های لینوکس رو بردم ولی یه مشکل بود! لایو سیدی ها تا نزدیک های 80% لود می شد و بد می موند. بقیه هم که نصب نمی شدن، حتی فدورا 4.
    توجه کردین چی شد؟ حتی لایو سیدی ها هم بالا نمی اومد. مشکل از کجاست؟ اگه اطلاعات اضافه می خواین تا بدم
    دوست عزیز همونطور که بارها و بارها گفته شده این دست مشکلات بیشتر به دلیل عدم پشتیبانی BIOS است بهتره اول BIOS خودتون رو آپدیت کنید، اگر همچنان مشکل پا برجا بود(که به احتمال ۹۰٪ نخواهد بود)‌چک کنید سیستم ۶۴بیت هست یا خیر،‌اگر باز هم مشکل بود به صورت متنی لود کنید و بگید در کجا سیستم متوقف می شه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

نه، بایوس نیست! سیستم 32 بیتی هم هست. بابا مادر بوردش دقیقا مثل مادر بورد خودمه. 256 مگا رم + یه گرافیک شیر مموری. ولی من 512 مگا رم دارم و کارت گرافیک مجزا. گفتم شاید مورد از رم باشه، رم خودم رو بوردم که سر جم می شد 480 مگا رم و 32 تا گرافیک شر مموری...
    ولی مشکل مرتفع نشد. تقریبا هموشون وقتی که لایو سی دی می خواد بالا بیاد پراگرس بارش تا 80% می ره و بعد می مونه... نه اروری نه پیغامی نه چیزی...
    اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، جی او اس و سوزه همشون همین مشکل رو داشتن. حالت متنی هم بالا نمی آد.
    البته هنوز نصب alternate رو آزمایش نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمي دونم ورژن اوبونتو چنده فدورا رو هم 4 گفتن ...
    احيانا مادربوردتون ساتا نيست؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

نه، بایوس نیست! سیستم 32 بیتی هم هست. بابا مادر بوردش دقیقا مثل مادر بورد خودمه. 256 مگا رم + یه گرافیک شیر مموری. ولی من 512 مگا رم دارم و کارت گرافیک مجزا. گفتم شاید مورد از رم باشه، رم خودم رو بوردم که سر جم می شد 480 مگا رم و 32 تا گرافیک شر مموری...
    ولی مشکل مرتفع نشد. تقریبا هموشون وقتی که لایو سی دی می خواد بالا بیاد پراگرس بارش تا 80% می ره و بعد می مونه... نه اروری نه پیغامی نه چیزی...
    اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، جی او اس و سوزه همشون همین مشکل رو داشتن. حالت متنی هم بالا نمی آد.
    البته هنوز نصب alternate رو آزمایش نکردم.
    دوست عزیز از alternate استفاده کن اگر باز هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه می گید به حالت متنی هم سیستم لود نمیشه اگر ubuntu 6.06 یا حتی قبل اوون رو دارید سی دیش رو یک امتحان بکنید و بگید نتیجه رو، ضمنا مدل هارد ایشون با هارد شما یکی هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

بله، ما سیستم ها مون رو با هم خریدیم. من دنبال علم کامپیوتر رفتم و اتفاقا دانشجوی نرم افزارم، برای همین بیشتر به دسکتاپم رسیدم. یه رم براش گرفتم و یه کارت گرافیک و دیویدی رایتر. ولی اون چون خیلی از کامپیوترش استفاده نمی کنه همون سیستم 5-6 سال پیش رو نگه داشته. ولی خب من اوبونتو رو هم رو لپ تاپ دارم هم رو پی سیم و مشکلی باش نداشتم. ولی نمی دونم چرا رو پی سی اون نصب نمی شه. امشب هم دارم می رم alternate رو آزمایش کنم.
    مدل هاردش هم با هارد من یکیه. مادر بوردمون هم یکیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •