اصولاً نباید ایجاد مشکلی کنه و گوشی شما هم فعلاً رجیستر شده ست.نوشته شده توسط Metalzadeh
اصولاً نباید ایجاد مشکلی کنه و گوشی شما هم فعلاً رجیستر شده ست.نوشته شده توسط Metalzadeh
سلام
يه سوال اگر قراره آنهايي كه رجيستر نيستند كار نكنند چطور ميتونن پيدا كنند
در صورتي كه فرق گوشي رجيستر شده با چنج شده حدود 50 هزار تومانه
منضورتونو از اینکه چطور پیدا کنن متوجه نشدم!
اگه منظورتون اینکه از کجا گوشی رجیستر شده پیدا کنن، باید گوشی از نمایندگیهای معتبر خرید ولی اگه منظورتون اینکه چطور مخابرات پیداشون میکنه که نیازی به پیدا کردن نیست وقتی گوشی از پروایدر درخواست میکنه سرورها سریال گوشیو چک میکنین و اگه رجیستر بود شروع به ارائه خدمات میکنن و در غیر اینصورت جواب نمیدن.
سلام
خريد از نمايندگيها يعني ضرر 50 تا .....توماني
اما فرض را بزاريم گوشي من رجيستر شده مخابراتي هست و گوشي برادرم رجيستر نشده
وقتي سريالشو عوض كنم سريال خودم بزارم خوب اونم ديگه كار ميكنه حالا مخابرات چطوري ميتونه اينو
پيدا كنه كه كدوم اصلي هست كدوم فرعي (كاري كه الان دارن انجام ميدن و سريال گوشيهارو چنج ميكنند)
خوب ما فرض بر این میگیریم که شما با این کار کلاه سر مخابرات گذاشتی حالا اگه گوشیتون سرقت بشه اونوقت یا باید داداشتون بیخیال گوشیش بشه یا هم شما و یا هم باز باید مبلغی برای تغییر Imei گوشی داداشتون پرداخت کنی و بعد برای شکایت اقدام! و اگه گوشی داداشتون سرقت شد که کلاً باید بیخیالش بشین. حالا گذشته از اینها چه تظمینی هست که مخابرات باز با یه سیاست جدید دسترسی یک Imei رو در آن واحد فقط به یک دستگاه محدود نکنه؟!
[QUOTE=Mehdi_MaX]عضويت جديدت رو تبريك ميگم![]()
شما بايد فعلا صبر كني و منتظر خبر جديد مخابرات باشي تا ببيني بالاخره تكليف چي ميشه![]()
من ممنون از توجه شما
بنظرم تعداد كساني كه اين مشكلو دارن كم نيست مخابرات بايد سريع اين مشكلو حل كنه
دوست عزیز توی ایران مهم نیست که چه تعداد از مردم با مشکلی دست و پنجه نرم میکنند مهم اینه که مسؤولین چی بخوان! نمیخوام وارد بحث سیاسی بشم ولی این سیاست ایرانیهاست و با روی کار آمدن دولت جدید متاسفانه نه تنها کمتر نشده بلکه خیلی هم داره هادتر هم میشه :( امیدوارم مخابرات حداقل کمی دست از این سیاستهای غلطش برداره.
سلام
حرفتون كاملا درسته اما تمام گوشيهاي تو بازار بعد از قانون ت........... مخابرات هيچ كدوم اصل نيست و همگي چنج هست من خودم چون تو كاره موبايلم بيش از 1000 تا تو اين چند ماه اخير گوشي فروختم پس چه بهتر اينكه سريال گوشيتو با يك گوشى آشنايان يكي كني تا حداقل خيالت از بابت سريال راحت باشد
به جرات ميتونم بگم 50 درصد گوشيهاي دست مردم چنج شده است به نظر من مخابرات نميتونه قطع كنه اما اينم در نظر بگيريد كه در اين مملكت هر كاري ممكن است
منم حرف شما رو قبول دارم ولي شما فكر كن مخابرات گوشي هاي اينطوري رو قطع كنه مي دوني از چه مبلغ درآمدي بابت عدم ايجاد ارتباط يا مسيج ضرر مي كنه ؟نوشته شده توسط raeesi
سلام
من يه كا 750 خريدم حالا كه چك كردم شماره اي ام اي آي داخليه گوشي با كارتون يكي نيست !!!
بعد گوشيه من متاسفانه دوربينشم خرابه يعني متمانم تقلبيه
حالا ميتونم برم پسش بدم ؟ فروشنده به من زبونن تعهد داده كه اصليه !
اگه پس نگيره قانونا مجرمه يا نه ؟
لطفا راهنمايي كنيد .... متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)