تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 385

نام تاپيک: در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

یه سوالی رفته تو مخ من! اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
    در بسياري از موارد براي 360 بهتر هستش .

2. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام....دوستان.. اینقدر نگین 9 گیگه فقط... ما که نمیدونیم.. ماکروسافت از نظر نرم افزاری فوق العادست... من خودم یه سی دی دیدم 4 گیگ فایل روش بود!!! سی دی ها!!! نه دی وی دی.!
    با یه نرم افزار فوق العاده گرون میشد این کارو کرد که بعدا dvd اومد و این نرم افزار از بین رفت کاراییش...
    مطمئن باشین 9 گیگ ظاهر قضیه هستش... ماکروسافت واسه خودش غولیه! کم نمیاره... سونی ممکنه 20 گیگ بازیو بدون هیچ فشرده سازی ول کنه توی بلوری... اما ماکروسافت با فشرده سازی همین کارو کنه... جالبیش اینه که سرعت لود ایکس باکس سریع تر از ps3 ه

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه سوالی رفته تو مخ من! اینکه بازی های x360 الان رو دی وی دی 9 گیگ عرضه میشه و بازی های ps3 رو بلوری های 25 و 50 گیگ! خوب رزولوشن خروجی که میره برای تی وی برای جفت این کنسول ها برابر هم هستند؟! (برای بازی های که رو جفت کنسول ها عرضه میشند)
    Ps2 هم روی DVD 9 گیگی بود بازی هاش ، رزولوشن ربطی به حجم دیسک نداره ، به وضوح تکستچر ها و قدرت رندر دستگاه بستگی داره که 360 گویا قوی تره ، ولی چشم انسان قدرت تشخیص نداره .

5. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

Ps2 هم روی DVD 9 گیگی بود بازی هاش ، رزولوشن ربطی به حجم دیسک نداره ، به وضوح تکستچر ها و قدرت رندر دستگاه بستگی داره که 360 گویا قوی تره ، ولی چشم انسان قدرت تشخیص نداره .
    آره همينطوره شايد زياد روي چشم تاثير نذاره و قابل تشخيص نباشه، اما اگه با يك ال سي دي پر قدرت مشاهده كرد فرقش و ميتونيم درك كنيم

7. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آره همينطوره شايد زياد روي چشم تاثير نذاره و قابل تشخيص نباشه، اما اگه با يك ال سي دي پر قدرت مشاهده كرد فرقش و ميتونيم درك كنيم
    البته همیشه نه . یه بار یهمطلبی نوشتم توی انیم پارادایس در باره اینکه چشم انسان چه قدر قدرت تشخیص داره ، ولی در کل حرف شما درسته البته کماکان ربطی به حجم دیسک نداره

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

البته همیشه نه . یه بار یهمطلبی نوشتم توی انیم پارادایس در باره اینکه چشم انسان چه قدر قدرت تشخیص داره ، ولی در کل حرف شما درسته البته کماکان ربطی به حجم دیسک نداره
    آره درسته

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یکی نیست جواب مارو بده!سوال من اینه که دستگاه ایکس باکس 360 برای کپی خور شدن باید دستکاری سخت افزاری بشه؟؟؟من ایران نیستم و اینجا مجبورم با گارانتی بخرم !با این اوصاف به نظرتون ps3 slim 250 گیگ بردارم یا ایکس باکس 360 elite jasper?اصلا جدیترین مدل ایکس باکس چیه؟چرا هیچ جا هیچ توضیح مشخصی در مورد این دستگاه نیست؟؟که چطور کپی خور میشه یا چه مدلهایی داره نواقصش چیه؟هر جا رو چک کردم یک مشت تعریف متعصبانه در مورد این دستگاه دیدم در صورتی که وقتی این دستگاه رو از نزدیک دیدم به کیفیت ساختش شک کردم!یکی راهنمایی کنه مارو!!!

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام

ببخشید تاپیک رو آوردم بالا سوال بنده اینه که حالا کدوم بهتر هست؟

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام

ببخشید تاپیک رو آوردم بالا سوال بنده اینه که حالا کدوم بهتر هست؟
    يه عمر ـه داريم ميزنيم تو سر و كله همديگه هنوز كسي متوجه نشده كدوم بهتره و نميشه هم گفت كدوم بهتره چون من خودم هر 2 رو دارم ميگم به سليقه بستگي داره كه من خودم 360 رو ترجيح ميدم ! گيمرها اصولا بهتره فقط كنسول مورد نظر رو تهيه كرده و از بازي كردن با اون لذت ببرن !

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خب از چه لحاظ Xbox بهتره از چه لحاظ PS3 ؟

مزایاشون؟؟

بازیهای Xbox چنده؟

فرق مدلهای Xbox توی چیه؟

PS3 هم تنوع مدل داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •