من تست کردم ولی فکر نمیکنم مشکل شما از نصب اون باشه
دوستان هم که هرکی کارش راه بیفته دیگه اینورا پیداشون نمیشه![]()
من تست کردم ولی فکر نمیکنم مشکل شما از نصب اون باشه
دوستان هم که هرکی کارش راه بیفته دیگه اینورا پیداشون نمیشه![]()
سلام
ممنون
ضمنا دوستان جوانمردی کنید دیگه اگه تست کردید یه پست هم اینجا بدید ... تشکر
در مورد اون فایل قبلی , قطعا مشکل از همین هست و یه پنجره به شکل زیر باز می شه و می مونه
ضمن اینکه کار هم نمی کنه , چون نمی تونم ویندوز مدیا پلیر 11 رو نصب کنم و اولش می گه شما باید کپی ویندوزتون رو قانونی کنید تا مراحل نصب انجام شن![]()
من چند ساعت قبل دانلود و نصب كردم.متاسفانه تروجان داشت و با چند آنتي تروجان و ... چك كردم.چند ساعت گرفتار شدم.زودتر ميخواستم كه اعلام كنم ولي نشد كه نشد.مواظب باشيد.
Last edited by رايانه; 05-08-2007 at 23:38.
وای وای وای
نمی دونم تشکر کنم یا ابراز ناراحتی
ممنون که امتحان کردی و نزاشتی ما هم مورد حمله قرار بگیریم و سرگردان از اینکه مسئول این اتفاق کیه؟![]()
در اينجا يك كرك براي قانوني كردن ويندوز XP كه براي Windows Server 2003 نيز كاربرد داره همراه با توضيح مختصر كاركرد آن قرار ميدم.دانلود كرده و تست كنيد و نتيجه را براي اطلاع ساير دوستان بفرماييد.از نظر وجود تروجان و...چك شد كاملا سالمه.اما توضيح:
در راهنماي استفاده از اين كرك گفته كه شما بايد در سيستم خود بايد .NET Framework 2.0 را داشته باشيد و در صورتيكه در سيستم خود اين برنامه را نداريد ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد:
سپس يكي از فايلهاي كرك را اجرا كرده.صفحه داس مانند ظاهر ميشه و شما يك عدد بين 0 تا 4500 تايپ ميكنيد و اينتر را ميزنيد تا يك سريال به ويندوز شما اختصاص دهد.سپس دكمه Genuinize Button را زده تا ويندوز شما قانوني شود.تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين توضيح را هم خدمت دوستان عرض كنم كه چون ويندوز من Original است اين كرك را تست نكردم ولي از يك منبع معتبر دريافت كردم.
دانلود:
دوست عزیز هیچ مشکلی بوجود نمیاره تروجان کجا بود من رو 20 تا سیستم نصب کردم![]()
و آیا جواب هم داده؟
من همچنان قادر به نصب ویندوز مدیا پلیر 11 نیستم به خاطر همین ولیدیشن![]()
hamilton جان من از شما هزار بار متشکرم ...![]()
من تونستم بعد از اولین بار ویندوزم را آپدیت کنم بدون اینکه خراب کاری روی سیستمم انجام بده
اخرین کرک برای ویستا 32 بیت وهمچنین 64 بیت چیه(میگن کرک های 32 با 64 فرق میکنه راسته؟)
سلام
این کرک رو هم خودم و هم بیشتر دوستام امتحان کردیم روی تمامی نسخه ها کار میکنه و از نظر 32 یا 64 بیتی هم فکر نکنم فرقی داشه باشه امید وارن به کارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)