سلام خوبی
مال من الا 195 هستش ورژن جدید چی خوبه براش بزارم یا همین 195 خوبه ؟ چون 196 گیر نیوردم لینک اگر داری 196 برام بفرستی ممنونت میشم
سلام خوبی
مال من الا 195 هستش ورژن جدید چی خوبه براش بزارم یا همین 195 خوبه ؟ چون 196 گیر نیوردم لینک اگر داری 196 برام بفرستی ممنونت میشم
داش مودمت مال ایرانسله یا مبین نت یا وینکس یا بهارنت یا.......
مودمم ایرانسله
196 ایرانسل بزن و بزار اپدیت بشه به 198 و یه مدت استفاده کن ببین خوشت میاد یا نه ؟ نخواستی برگرد رو همون 195
ندارمش برام میفرستیش؟
فریمور 196 اوریجینال یا کاستدوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!!!
من یه مودم انلاک b612 مبین نت خریدم و فریمور ایرانسل با multicast بهش دادم تو سیم کارت ایرانسل دارم.اما دیروز متوجه شدم فریمورش اپدیت شده به این نسخه اما ورژن مبین نت.البته جایی ننوشته مبین نت اما مشخصات فریمور که سرچ کردم رسیدم به مبین نت.الانم نمیتونم برگردم به ایرانسل با multicast.راهی هست بتونم برگردم به فریمور ایرانسل حتی مود شده.؟؟احساس میکنم مودم انتن دهیش یکم قاطی داره.اینم بگم هنوز انلاک مونده و تمام سیم کارت ها میخونه
Last edited by mehrab93; 04-01-2020 at 08:57.
چجوری با سیم کارت ایرانسل به مبین نت آپدیت شده؟ اگه پنلت سبز هست و نوشته مبین نت یعنی دیگه آنلاک نمیشه.
نه سبز نیست.سیم کارت دیگه هم میخوره و پنلم آبی.
software version
81.198.13.01.234
webui
81.100.31.04.234
configuration file version
b612s-25dcust-b01c1475
فریمور ایرانسل زدم تا بتونم از mimo استفاده کنم .الان اپدیت شده به این نسخه و هنوزم سیم بقیه اپراتورها میخونه
شات بزار از پنلت
قبلا با سیم ایرانسل سرعتتون چند بود الان چند شده؟
درچه ساعتی اپدیت صورت گرفته؟
شما یبار مودم رو ریست فکتوری کن ببین اسم وایرلستون چی هست
و ضمنا با ریست فکتوری ممکنه سرعتتون به حالت قبل برگرده و بهتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)