واکنش نیمار به پیروزی بزرگ بارسلونا بر اتلتیکو مادرید
پست سوارز در اینستاگرام: به پیش، تیم بزرگ
کامنت نیمار زیر عکس: بزرگان، ایموجی قلب و تشویق
واکنش نیمار به پیروزی بزرگ بارسلونا بر اتلتیکو مادرید
پست سوارز در اینستاگرام: به پیش، تیم بزرگ
کامنت نیمار زیر عکس: بزرگان، ایموجی قلب و تشویق
توجیه عجیب دیگو کوستا پس از اخراج برابر بارسلونا: من به مادر خودم توهین کردم نه داور!
در دیدار تیم های بارسلونا و اتلتیکو مادرید که به برتری 2-0 آبی و اناری ها انجامید، دیگو کوستا، مهاجم اتلتیکو مادرید در دقیقه 28 مسابقه به دلیل درگیری لفظی به داور با کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد.
گیل مانزانو، داور مسابقه در گزارش خود، دلیل اخراج کوستا را فحاشی رکیک عنوان کرده است. در واقع، کوستا پاکدامنی مادرِ داور را زیر سوال برد اما دیگو کوستا مدعی شده که با گفتن جمله "لعنت به مادری که مرا به دنیا آورد" به خودش توهین کرده نه داور!
البته دوربین های تلویزیونی نشان داده اند که کوستا، به مادر داور توهین کرده است. انتظار می رود در صورت اثبات توهین کوستا، وی با محرومیتی سنگین روبرو شود. همچنین پس از این که کوستا به داور فحاشی می کرد، جرارد پیکه، مدافع بارسلونا به او گفت: "تمامش کن وگرنه چهار جلسه محروم خواهی شد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه های اسپانیا؛ یازده مرد اولدترافورد
فردا شب در اولدترافورد، منچستر یونایتد میزبان بارسا از دور رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان است.
اسپورت: یازده مرد اولدترافورد....از نگاه این نشریه، ارنستو والورده قصد دارد بارسا را با ترکیب تراشتگن، پیکه، لانگله، آلبا، سرجی روبرتو، آرتور ملو، راکیتیچ، بوسکتس، کوتینیو، مسی و سوارز به زمین بفرستد.
موندو دپورتیوو: یونایتد اینگونه بازی می کند... موندو نوشته است که سولسشر پس از ورود به یونایتد این تیم را از لحاظ ذهنی و نیز فنی کاملا رو به بالا جهش داده و با دادن آزادی عمل بیشتر به پوگبا و نیز استفاده از راشفورد در پیشانی حمله، سطح کیفی تیمش را بالاتر برده است. یونایتد او با روش 2-4-4 بازی می کند.
ادامه
کریم بنزما این فصل 26 گل زده
بیشتر از
هری کین
کریستیانو رونالدو
ادینسون کاوانی
پیر امریک اوبامیانگ
و
لوییس سوارز
لوکاس وازکز: بهترین بازیکنان باید به مادرید بیایند و هازارد یکی از آنها است
فصل جاری برای رئال مادرید اصلا قابل قبول نبود و به همین دلیل شایعات زیادی در مورد نقل و انتقالات تابستانی این تیم منتشر می شود.
هر سال شایعاتی منتشر می شود که این بازیکن به رئال مادرید می آید یا دیگری. طبیعی است. بهترین بازیکنان باید به مادرید بیایند و هازارد یکی از آنهاست. فکر می کنم پل پوگبا خرید جذابی خواهد بود.
فصل دشواری بود. شاید در لحظات تعیین کننده، ما مانند فصول دیگر خوش شانس نبودیم.
خودشون هم قبول دارن شانسی قهرمان شدن. البته از ورود VAR هم نمیشه گذشت که پوست تیم داوریو کند![]()
رمزگشایی فیگو از جدایی جنجالیاش از بارسلونا
لوئیس فیگو، اسطوره فوتبال پرتغال با شرکت در یک برنامه تلویزیونی اسپانیایی درباره جدایی جنجالیاش از بارسا و پیوستن به رئال، جدایی از رئال مادرید و موضوعات دیگر به گفتگو پرداخت.
لوئیس فیگو در بخشی از این مصاحبه گفت که حتی قبل از پیوستن به بارسلونا این امکان را داشته که بازیکن رئال مادرید شود. فیگو در این باره گفت:
من از پارما و یوونتوس پیشنهاد داشتم ولی به مدیر برنامههایم گفته بودند که رئال مادرید هم لوئیس را میخواهد. اگر بله گفته بودم از اول بازیکن رئال شده بودم ولی بارسا را انتخاب کردم.
فیگو درباره ترک کردن باشگاه بارسلونا گفت:
من در بارسا پنج سال فوقالعاده را سپری کرده بودم. چه از نظر ورزشی و چه از بعد شخصی. ولی در تابستان سال 2000 گاسپارت نامزد ریاست بارسلونا بود و مشخص بود که در انتخابات برنده میشود. او کسی بود که من را نمیخواست و من به او اعتماد نداشتم.
فیگو درباره توافقش با رئال مادرید گفت:
کم کم ماجرای گفتگوهای مدیر برنامههای من با نمایندگان رئال جدی و جدیتر شد تا کار به جایی رسید که یکی از مدیر برنامههای من با فلورنتینو پرز که یکی از نامزدهای انتخابات ریاست رئال بود به توافق رسید. من آن قرارداد را ندیدم ولی به من گفتند مدیر برنامههایم قراردادی امضا کرده که بر اساس آن اگر به مادرید نروم باید پول بلیط یک سال کامل تمام صندلیهای برنابئو را به آن باشگاه بپردازم. من فلورنتینو پرز را نمیشناختم ولی به دلیل این قرارداد که توسط مدیر برنامههایم امضا شده بود احساس مسئولیت میکردم.
ادامه
کسی دیگه حرف این آقا رو باور می کنه؟ چه بارسایی چه رئالیمن آن قرارداد را ندیدم ولی به من گفتند مدیر برنامههایم قراردادی امضا کرده که بر اساس آن اگر به مادرید نروم باید پول بلیط یک سال کامل تمام صندلیهای برنابئو را به آن باشگاه بپردازم.![]()
از این حرفای مفت بازیکن های بازنشسته زیاد میزنن. "من به فلان مدیر اعتماد نداشتم" "احساس میکردم من را نمیخواهند" و ...
رونالدو هم درباره رفتنش از بارسلونا به اینتر همین چیزا رو بعدا میگفت. بعد از یه فصل عالی و پرگل بارسا رو ول کرد و رفت که تو لیگ ایتالیا (بهترین لیگ اون زمان) بازی کنه بعدها تو مصاحبه اش میگفت دلم نمیخواست برم ولی احساس کردم ...
لگانس 1-1 رئال مادرید
خلاصه بازی
تلاش ها برای کسب سهمیه در دوران VAR ادامه دارد![]()
روزنامه های اسپانیایی؛ نیمه نهایی با مسی
تیتر اصلی روزنامه های امروز اسپانیا به صعود بارسا به نیمه نهایی لیگ قهرمانان با درخشش لیونل مسی اختصاص دارد.
نشریه مارکا تیتر زده:" مسی به واندا باز می گردد" که به برگزاری دیدار فینال در ورزشگاه خانگی اتلتیکو و شانس زیاد بارسا برای رسیدن به آن دیدار اشاره دارد
"مسی فینالِس" تیتر اصلی نشریه کاتالانی موندو دپورتیوو است که به درخشش ستاره آرژانتینی و نقش پررنگ او در رسیدن بارسا به نیمه نهایی چمپیونز لیگ اشاره دارد.
ادامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)