من خودم تازه سرویس گرفتم قبلا پارس انلاین بودم بخاطر حجم رفتم این شرکت اینم دانلود تک کانکشنش 3 مگ گرفتم برای کسی که دانلود میکنه خوبه سرعت شبانه با روزانه یکیه واسه من که ایتجوری بوده درسته بعضی موقه ها افت تک کانکشن داره این حل کنه عالیه
من خودم تازه سرویس گرفتم قبلا پارس انلاین بودم بخاطر حجم رفتم این شرکت اینم دانلود تک کانکشنش 3 مگ گرفتم برای کسی که دانلود میکنه خوبه سرعت شبانه با روزانه یکیه واسه من که ایتجوری بوده درسته بعضی موقه ها افت تک کانکشن داره این حل کنه عالیه
آخه کی با adsl دانلود میکنه..
همه جا LTE سرعتش بالا نیست!
والا دوس گرامی دیده بان نت کارشو از همین کلانشهر ما شروع کرد و اولش نماینده پیش گامان بود. به جرات میتونم بگم مالی نیست. LTE ایرانسل اگه جواب نده LTE همراه اول هست که تا تو دارقوز آباد راه اندازی شده
کلانشهر شما اسمش چیه؟ چون اگه منظور کرمانه که کلانشهر نیست
در واقع در مناطق با پوشش جمعیتی متمرکز که ناشی از برجها و آسمانخراشهای مسکونی در مناطق خاص شهرهای بزرگه، دلبستن به LTE جهت دانلود شوخیه.
حالا اصلا کلانشهر نه روستا و دهات.. دیده بان نت من خودم اولین مشتری ش بودم، خیلی مالی نیست یک، و دو اینکه با وجود LTE پلاس دانلود با دکل موبایل از adsl بهتره. من خودم یه جایی هستم که نه ایرانسل درست آنتن میده نه همراه اول با این حال یه گوشی cat16 دارم میزارم تو بالکن با کابل یو اس بی میارم تا کامپیوتر 120تا 150مگ یه ضرب داره..
تو تهران هم رفتن تو جردن یه دفتر زدن که ابراز وجود کنن آخه کی اسم سایتشو میزاره didi..
طبیعتا یک برج مسکونی با 800 واحد مسکونی در روستا یا شهر کوچک وجود نداره... حتی اگه اپراتورهای همراه (چه ایرانسل و چه همراه اول) دکلهاشون رو در اون اطراف چند برابر کنند باز پهنای باند کم میشه و این بخاطر استفاده حجم بسیار بالای مشترکین در یک محدوده خاصه که بهش میگن connection density.
وقتی چگالی ارتباط (connection density) بخاطر تمرکز جمعیت در شهرهای بزرگ زیاد میشه عملا کارایی فرستنده های LTE در هر نسلی که باشه در حد زیادی کاهش پیدا میکنه. یعنی حتی اگه 300 مگ پهنای باند به یک دکل اختصاص بدن باز انلاین شدن و دانلود همزمان 50 نفر از همون مجتمع چندصد واحدی کافیه تا سرعت هر کدوم از افراد انلاین تا 6 مگابیت کاهش پیدا کنه که اصلا ارزش دانلود نداره. این مشکل 4G از ماهیتش نشات میگیره که در هر لحظه پهنای باند حمل شده توسط کل امواج رادیویی ارسال شده، بین مشترکین انلاین در اون لحظه تقسیم میشه و اشتراکی هست.
اما همین 800 واحد مسکونی اگه سرویس 16 مگ شاتل بگیرن و از شاتل لند استفاده کنند همشون میتونند ماهی5000 گیگ پهنای باند مصرف کنند بدون اینکه به دیگری اسیب برسونند!!!
پس ADSL هنوز کارایی خودش رو داره و هر گردی گردو نیست
دوستان سعی کنید روی کیفیت سرویسی که ارائه می ده تمرکز کنید و مزیت ها و عیب هاشو بگید.
من با شاتل تماس گرفتم و کارمند فروششون به من گفت که سرویس ها اشتراک 1 به 8 هستند و شما با خرید 8 مگابیت در واقع 1 مگابیت می خرید.
تصمیم گیری برای گزینش شرکت جدید برای من خیلی سخت شده است. کلاً معلوم نیست کاربرا چی می گن.
اشتباه متوجه شدید احتمالا
کارمند مربوط خواسته فرق بیت و بایت رو توضیح بده و گفته سرویس 8 مگ بگیرید سرعت دانلودتون 1 مگابایته! وگرنه همین سرویس رو دوستای خودم دارن و سرعتشون از سرعت قرارداد در اکثر ساعاتی که میپرسم کمتر نیست.
دیده بان نت کیفیتش افتضاح شده و این خیلی جای شک نداره چون مجبور شدن در خیلی از مراکز سرعتهای بالا نفروشن که احتمالا ناشی از شکایت مشترک به سازمان تنظیم و پیگیری این سازمانه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)