تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 27 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 263

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 18-2017

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
    یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
    یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
    همچنان منچستر عشق

2. 4 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
    یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
    یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
    همچنان منچستر عشق
    مشکل همینجاست که خیلی‌ها مثل خودت فقط یه سری میزنن، اگه همه مثل گذشته فعالیت می‌کردند، اونوقت میشد مصاحبه و کارهای دیگه رو مثل گذشته انجام داد.

4. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازی قبل که فوق العاده بود. یه چیزی که خیلی تو چشم میزد ایجاد تغییرات سریع بود. تو وسط نیمه راشفورد اومد تو و فکر کنم دقیقه 70 سه تا تعویض انجام شده بود. اگه یکم محتاط کار میکرد قطعا برنده نمیشدیم. البته خودشم گفته بود که بین دو نیمه سشوار رفته
    دو بازی فوق العاده حساس دارید. شنبه با لیورپول، سه شنبه با سویا. ما با اختلاف امتیازی که با تیم 5ام داریم قطعا سهمیه رو میگیریم ولی مطمئنا جایگاه تو جدول حیثیتی خواهد بود. بازی سویا هم دو کار باید انجام بدیم. یکی اینکه صعود کنیم و یکی اینکه آبرو داری کنیم و بازی رفت رو جبران کنیم.

6. 4 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

قبل بازی خبر مصدومیت ناگهانی پوگبا همه رو نگران کرد، ولی جلو لیورپول هم مثل دو بازی قبلی پر انگیزه و با اعتماد به نفس ظاهر شدیم، چیزی که خیلی وقت بود در تیم نمیدیدم و بازیکنا به خودشون باور نداشتن.
    برد جلو لیورپول همیشه دلچسب بوده ولی بازی خوبمون و نمایش قابل دفاع و منطقیمون در کنار اینکه یه لیورپول آماده که تمچید های زیادی ازش میشه برخلاف تیم ما که واقعا لیاقت بیشتری نسبت به لیورپول داره طعم برد چند برابر کر.

امیدوارم تیم افت نکنه و به روند فعلیمون ادامه بدیم و به مرحله بعد CL هم صعود کنیم.
    ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
    البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.

8. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
    البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.
    مشکل از سانچز نیست ، تا حالا هر بازیکن ستاره ای که وارد تیم شده همین بلا سرش اومده ، یه وقت هایی احساس میکن یونایتد رو سحر کردن.

10. 3 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مشکل از سانچز نیست ، تا حالا هر بازیکن ستاره ای که وارد تیم شده همین بلا سرش اومده ، یه وقت هایی احساس میکن یونایتد رو سحر کردن.
    آره درسته. انتظار زیادی از پوگبا و سانچز میرفت. لیندلوف و میخیتاریان هم که محو شدن. مورینیو علی رقم اینکه دو سه تا جوون خوب پرورش داده ولی نتونسته جایگاه خوبی واسه ستاره ها درست کنه.
    من هنوزم فکر میکنم توازن تو تیم ما وجود نداره. یه وینگ راست تخصصی نداریم. در عوض سمت چپ چهارتا بازیکن میتونن بازی کنن. تنها اتفاقی که این مدت افتاده این بوده که با پیشرفت مک تومینای و قرار گرفتن تو ترکیب، پوگبا به پست اصلیش برگشته

12. 4 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آره درسته. انتظار زیادی از پوگبا و سانچز میرفت. لیندلوف و میخیتاریان هم که محو شدن. مورینیو علی رقم اینکه دو سه تا جوون خوب پرورش داده ولی نتونسته جایگاه خوبی واسه ستاره ها درست کنه.
    من هنوزم فکر میکنم توازن تو تیم ما وجود نداره. یه وینگ راست تخصصی نداریم. در عوض سمت چپ چهارتا بازیکن میتونن بازی کنن. تنها اتفاقی که این مدت افتاده این بوده که با پیشرفت مک تومینای و قرار گرفتن تو ترکیب، پوگبا به پست اصلیش برگشته
    دقیقا نظرت تائید میشه ، تیم هنوز با هم مچ نشده با گذشت دو فصل ، هنوزم جای خالی کریک ، اسکولز احساس میشه ، و رفتن رونی به نظر من کمبود یه رهبر مقتدر رو تو زمین ایجاد کرده.

14. 3 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

خدایا هرچی زودتر ما رو از شر فلینی و مورینیو راحت کن...

مورینیو هیچ تاکتیکی جز دفاع و سانتر نداره.

16. 3 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اینقد اعصابم خورده دارم هرچی فهشه به مورینیو میدم

من نمیدونم چرا 2سال دیگه با این احمق تمدید کردن!!!

اعتماد به نفس ابهت جنگدندگی همه رو از تیم گرفته این بی شعور .
    از همون اول بازی میدونستم حذف میشیم آخه مردک بی شعور بازی رفت دفاع کردی گند زدی به نتیجه بازی برگشت تو زمین خودمون چه لزومی به دفاع یا سانتر های مسخرت هست !!!یا چرا به فلینی که همه پاساش اشتباهه بود همه توپا رو لو داد بازی میدی اون همه پول واسه پوگبا دادیم خب تو پست درست خودش بهش بازی بده یعنی فلینی درخت از پوگبا بهتره بهش بازی میدی تو همچین بازی مهمی!!!گند زده به تیم تاکتیکای مضخرفش چیزی جز دفاع و سانتر و بی اعتماد به نفسی نیست اصن درک نمیکنم چرا باید تیم اینقد ترسو باشه!!!!

کاش زودتر گورشو گم کنه از تیم بره مضخرف.

18. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فقط نمیدونم چرا با مورینیو تمدید زودهنگام انجام دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تیم کاملا بدون تاکتیک و برنامست و از اون بدتر باید ترکیب مزخرف مورینیو هم تحمل کرد

20. 4 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •