سلام دوستان
خسته نباشید
یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
همچنان منچستر عشق
سلام دوستان
خسته نباشید
یادش بخیر چقد قدیم ها در مورد منچستر اینجا بحث میکردیم
یه چیز خوبی که دادم میاد قبل از بازی بین دو تا طرف دارهای تیم یه مصاحبه ای هم برگذار می شد
یه دفعه یادم افتاد گفتم یه سر ی به دوستان بزنم
همچنان منچستر عشق
مشکل همینجاست که خیلیها مثل خودت فقط یه سری میزنن، اگه همه مثل گذشته فعالیت میکردند، اونوقت میشد مصاحبه و کارهای دیگه رو مثل گذشته انجام داد.
بازی قبل که فوق العاده بود. یه چیزی که خیلی تو چشم میزد ایجاد تغییرات سریع بود. تو وسط نیمه راشفورد اومد تو و فکر کنم دقیقه 70 سه تا تعویض انجام شده بود. اگه یکم محتاط کار میکرد قطعا برنده نمیشدیم. البته خودشم گفته بود که بین دو نیمه سشوار رفته
دو بازی فوق العاده حساس دارید. شنبه با لیورپول، سه شنبه با سویا. ما با اختلاف امتیازی که با تیم 5ام داریم قطعا سهمیه رو میگیریم ولی مطمئنا جایگاه تو جدول حیثیتی خواهد بود. بازی سویا هم دو کار باید انجام بدیم. یکی اینکه صعود کنیم و یکی اینکه آبرو داری کنیم و بازی رفت رو جبران کنیم.
قبل بازی خبر مصدومیت ناگهانی پوگبا همه رو نگران کرد، ولی جلو لیورپول هم مثل دو بازی قبلی پر انگیزه و با اعتماد به نفس ظاهر شدیم، چیزی که خیلی وقت بود در تیم نمیدیدم و بازیکنا به خودشون باور نداشتن.
برد جلو لیورپول همیشه دلچسب بوده ولی بازی خوبمون و نمایش قابل دفاع و منطقیمون در کنار اینکه یه لیورپول آماده که تمچید های زیادی ازش میشه برخلاف تیم ما که واقعا لیاقت بیشتری نسبت به لیورپول داره طعم برد چند برابر کر.
امیدوارم تیم افت نکنه و به روند فعلیمون ادامه بدیم و به مرحله بعد CL هم صعود کنیم.
ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.
مشکل از سانچز نیست ، تا حالا هر بازیکن ستاره ای که وارد تیم شده همین بلا سرش اومده ، یه وقت هایی احساس میکن یونایتد رو سحر کردن.ولی سانچز به شدت افت کرده، چه از نظر بدنی چه از نظر شرکت در درگیری ها و چه از نظر جا پیروز شدن در یک به یک ها و کورس ها. امیدوارم واسه فصل بعد حداقل به سانچز آماده ببینیم نه سایه ای ازش رو.
البته یکم حس میکنم تو تیم خوشحال نیس و با بقیه بازیکنان زیاد هم ارتباط برقرار نکرده. ضمن اینکه به اندازه اعتباری که بهش در ارسنال میدادن سایر بازیکنان در منچستر داده نمیشه.
آره درسته. انتظار زیادی از پوگبا و سانچز میرفت. لیندلوف و میخیتاریان هم که محو شدن. مورینیو علی رقم اینکه دو سه تا جوون خوب پرورش داده ولی نتونسته جایگاه خوبی واسه ستاره ها درست کنه.
من هنوزم فکر میکنم توازن تو تیم ما وجود نداره. یه وینگ راست تخصصی نداریم. در عوض سمت چپ چهارتا بازیکن میتونن بازی کنن. تنها اتفاقی که این مدت افتاده این بوده که با پیشرفت مک تومینای و قرار گرفتن تو ترکیب، پوگبا به پست اصلیش برگشته
دقیقا نظرت تائید میشه ، تیم هنوز با هم مچ نشده با گذشت دو فصل ، هنوزم جای خالی کریک ، اسکولز احساس میشه ، و رفتن رونی به نظر من کمبود یه رهبر مقتدر رو تو زمین ایجاد کرده.
خدایا هرچی زودتر ما رو از شر فلینی و مورینیو راحت کن...
مورینیو هیچ تاکتیکی جز دفاع و سانتر نداره.
اینقد اعصابم خورده دارم هرچی فهشه به مورینیو میدم
من نمیدونم چرا 2سال دیگه با این احمق تمدید کردن!!!
اعتماد به نفس ابهت جنگدندگی همه رو از تیم گرفته این بی شعور .
از همون اول بازی میدونستم حذف میشیم آخه مردک بی شعور بازی رفت دفاع کردی گند زدی به نتیجه بازی برگشت تو زمین خودمون چه لزومی به دفاع یا سانتر های مسخرت هست !!!یا چرا به فلینی که همه پاساش اشتباهه بود همه توپا رو لو داد بازی میدی اون همه پول واسه پوگبا دادیم خب تو پست درست خودش بهش بازی بده یعنی فلینی درخت از پوگبا بهتره بهش بازی میدی تو همچین بازی مهمی!!!گند زده به تیم تاکتیکای مضخرفش چیزی جز دفاع و سانتر و بی اعتماد به نفسی نیست اصن درک نمیکنم چرا باید تیم اینقد ترسو باشه!!!!
کاش زودتر گورشو گم کنه از تیم بره مضخرف.
فقط نمیدونم چرا با مورینیو تمدید زودهنگام انجام دادن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تیم کاملا بدون تاکتیک و برنامست و از اون بدتر باید ترکیب مزخرف مورینیو هم تحمل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)