تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 91 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک نمی کردم موراتا صبح خبراش اومد دیگه نهایی بشه
    از اینا بعید بود

دیگه سایت خود باشگاه تایید کرد تمومه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

خب به نظر میاد انتقال موراتا در حال تکمیله . حد اقلش دو باشگاه به توافق رسیدن . فقط جون جدتون دست دست نکنید که توی هایجک شدنمون ، هتریک نشه
    حقیقتا زیاد بازیهاشو ندیدم اما الان یه کلیپ توی یوتیوب ازش دیدم و تا اینجا میتونم بگم نسبت به کاستا خیلی تکنیکی تره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم توی پرمیرلیگ خوب جواب بده و با هازارد زوج تکنیکی و خلاق تشکیل بدن .
    تکنیک خوبی داره . قد خوبی هم داره و قدرت سر زنیش خوبه . اینم در نظر بگیریم که گزینه اول مورینیو برای خط حمله موراتا بود .

، موزس به هیچ وجه نباید فیکس باشه
    کاملا موافقم . موزس در طول فصل به شدت افت میکنه . فصل قبل شانس آوردیم مصدوم نشد وگرنه هیچ جایگزینی نداشت .

هرچند نقل انتقالات راضی کننده نبوده اما باشگاه توی جو ِ هفته های دیوانه کننده نقل و انتقالات قرار نگرفت و تقریبا الان میتونه با آرامش بیشتری برای خرید بازیکن اقدام کنه . درسته بازیکن های تاپ رو از دست دادیم اما خب باشگاه تا حدودی نشون داد حاضر نیست به هر قیمتی بازیکن بگیره .

4. 3 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آلواریتو به زودی شاگرد کونته خواهد شد.

طرفداری - باشگاه رئال مادرید لحظاتی پیش رسما اعلام کرد که با باشگاه چلسی بر سر انتقال مهاجم اسپانیایی و ملی‌پوش خود، آلوارو موراتا به توافق رسیده و این بازیکن به زودی راهی لندن می‌شود تا در تست‌های پزشکی آبی‌های لندن شرکت کند. موراتا که برای چندین هفته به منچستریونایتد لینک می‌شد، نهایتا با انصراف شیاطین سرخ و اقدام آنها برای جذب روملو لوکاکو، به جدی‌ترین گزینه چلسی تبدیل شد. کونته خواهان به خدمت گرفتن موراتا بود و حالا همان طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به خواسته‌اش خواهد رسید. رئال مادرید در سایت رسمی خود از حرفه‌ای‌گری و تلاش‌های موراتا در طول سال‌هایی که در این باشگاه توپ می‌زد، قدردانی و برای او در تیم جدیدش، بهترین‌ها را آرزو کرد.

ستاره اسپانیایی راهی لندن شد

رسمی؛ آلوارو موراتا به چلسی پیوست

آلوارو موراتا ستاره گلزن و 24 ساله رئال مادرید رسما به باشگاه چلسی ملحق شد.
    به گزارش "ورزش سه"، لحظاتی پیش سایت باشگاه چلسی از توافق بین دو باشگاه رئال مادرید و چلسی برای انتقال آلوارو موراتا، گلزن اسپانیایی کهکشانی ها به لندن خبر داد و قرار است به زودی تست های پزشکی این بازیکن برای انتقال به لندن انجام شود. قرار است آلوارو موراتا به زودی اردوی رئال مادرید در لس آنجلس را ترک کرده و برای انجام مراحل این انتقال و معارفه رسمی راهی لندن شود.
    اگرچه هنوز باشگاه چلسی موضع رسمی در مورد رقم این انتقال نداشته، اما نشریات معتبری از جمله مارکا مبلغ 80 میلیون یورو و وبسایت کالچو مرکاتو مبلغ 85 میلیون یورو را برای حضور موراتا در چلسی پیش بینی کرده اند. به نظر می رسد این بازیکن با قراردادی 5 ساله و دستمزد سالانه 9 میلیون یورو به چلسی ملحق شده است. بدین ترتیب و بالاتر از فرناندو تورس، موراتا تبدیل به گرانترین بازیکن تاریخ اسپانیا شده و جانشین دیگو کاستا، مهاجم گلزن و هموطن خود در پیشانی خط حمله مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر خواهد شد.
    Last edited by vahidreza2007; 19-07-2017 at 22:02.

6. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مقصد بعدی ستاره چلسی مشخص شد

علیرغم شایعات فراوان مبنی بر حضور ماتیچ در یونایتد، این بازیکن به زودی به یوونتوس ملحق خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به خط خوردن نام ماتیچ از فهرست تور تابستانی چلسی و پیوستن تیمو باکایوکو به این تیم، به نظر می رسد جدایی نمانیا ماتیچ در تابستان امسال از این تیم قطعی باشد.
    در هفته های اخیر اخبار زیادی در مورد آینده این هافبک 28 ساله منتشر شد و اگرچه با توجه به رابطه خوب او و مورینیو بسیاری مقصد وی را یونایتد می دانستند اما نشریه ایتالیایی کوریره دلوا اسپورت فاش کرد که توافق میان ماتیچ و یوونتوس انجام شده و این هافبک به زودی راهی تورین خواهد شد. با توجه به اینکه فصل بعد یونایتد یکی از رقبای اصلی چلسی برای دفاع از عنوان قهرمانی به شمار می آید، سران این تیم علاقه ای به فروش ماتیچ به رقیب خود نداشتند و این بازیکن احتمالا با رقمی در حدود 40 میلیون یورو راهی یووه خواهد شد.

پ. ن : يعني اگر بدون معاوضه بدن به يوونتوس بايد تف انداخت تو صورت امانلو ! وقتي از يووه بازيكن ميخوايم يه ورشون هم حساب نميكنند ولي وقتي اونا ميخوان درجا بهشون ميفروشيم يعني خاك ! اين معامله بايد فقط با دخيل كردن ساندرو باشه !

8. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تلگراف ، اسکای ، استاندارد ، مارکا ، گاردین ، ESPN ، دی مارتزیو ، سان و .... همگی از نهایی شدن انتقال آلوارو موراتا به چلسی خبر می دهند .

ماركا و اسكاي | آلوارو موراتا در چلسي مقابل ٨٠ ميليون يورو + متغييرات ، اعلام رسمي در ساعات آينده !!

کونته مربی است که بیشترین شرط را روی من بست، بدون این که تا به حال مرا در تیمش داشته باشد. من خیلی در این مورد کنجکاوم، وقتی در یوونتوس بود روی من قمار کرد ولی قبل از این که من بیایم او تیم را ترک کرد و سپس مرا در چلسی به هر قیمتی می خواست. بیش از آنچه فکر را می کردم مرا می شناسد، مطمئنم،‌ این مهم است، این باعث می شود که شما به سختی و خوب تمرین کنید."

موراتا ادامه داد: "حس می کنم به او بدهکارم چون او مربی است که بیشترین اعتماد را به من داشته است، بیشتر از هر کسی مرا می خواسته، کسی است که باعث شده فکر کنم بتوانم در بالاترین سطح فوتبال موفق باشم و این در حالیست که هنوز شانس کار کردن با او را نداشته ام. مطمئنم دیر یا زود این اتفاق می افتد."

صحبت های آلوارو موراتا در سال 2016

ايدو پيدال (اوندا سر) :" اخراج موراتا از اردوي رئال مادريد !!
    ؛
    با توجه به گزارشي كه #پينتوس بدنساز باشگاه نوشته است موراتا را متهم كرده است كه وي تو كارش دخالت ميكند انضباط اصلا ندارد و احترام نميذاره"
    -
    قضيه موراتا و پينتوس مربوط به تمرينات ديروز است
    :
    موراتا :" گرم كردن رو شروع كن ديگه اه"
    پيتنوس :" تو امروز با من تمرين نميكني"
    موراتا :" چرا !؟
    پينتوس :" من شرايط فيزيكيت رو ميدونم تمرينات ويژه اي رو بهت ميدم"
    موراتا :" من اونجا تنهام.... نه تو نه هيچ كس ديگه اي نميتونه اينو به من بگه ، زماني به شما احترام ميذارم كه احترام بذاري"!!

مبلغ انتقال موراتا به چلسي ٨٠ تا ٨٥ ميليون يورو و با قراردادي ٥ ساله. وي ساليانه ٩ ميليون يورو دستمزد از چلسي خواهد گرفت.

[اسكاي اسپورت]

مت لاو، تلگراف "با توافق منچسترسیتی با دنیلو چلسی باز هم برای ساندرو با یوونتوس مذاکره خواهد کرد. با اینکه چلسی حاضر به پرداخت مبلغ 60 میلیون پوند شده است مذاکرات سرعت کمی دارد . منابع ایتالیایی گفته اند که انتقال بونوچی به میلان به معنی این است که یوونتوس ساندرو را نخواهد فروخت ولی چلسی و کونته هنوز کنار نکشیده اند"

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سال قبل تو رئال زیدان یکی از بزرگترین ظلمهای تاریخ رو در حق موراتا کرد حداقل یه سر و‌گردن از بنزما سرتر بود ولی دائما روی نیمکت.هر بار هم که اومد زمین ارزشهاشو نشون داد.این نظر کاملا شخصیه ولی شاید باورتون نشه اگه از همون اول هم قرار بود بین نوراتا و لوکاکو یکی رو انتخاب کنم صد در صد موراتا گزینه مورد نظر من بود.قبلا هم بارها گفتم هیچ علاقه ای به بازی لوکاکو نداشتم و باید بگم که تو این داستان عدو شود سبب خیر برامون پیش اومد.
    واقعا از اومدن موراتا استقبال میکنم و‌خوشحالم و مطمعن باشید از این کاستای بی همه چیز برامون بهتر کار خواهد کرد.
    اوضاع داره خوب میشه اگه میشد یه جورایی ماتیچ رو با ساندرو تاق زد ک نور علا نور میشد.درباره مورز هم بارها گفتم سطحش یه سرو گردن از بقیه تیم پابینتره.وینگری که نتونه سانتر کنه باید بره قاز بچرونه.یه جایگزین لازمه این بازیکن

12. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من صرف نظر از اینکه مهاجم موردنظر کونته خریداری شد، از این خوشحالم که بالاخره چلسی هم یه خرید هفتاد میلیون پوندی کرد، خیلی خجالت آور بود که خرید چهل میلیون پوندی باکایوکو شده بود دومین خرید گرون قیمت تاریخ چلسی! در حالی که یونایتد و سیتی هر فصل حداقل یه خرید پنجاه شصت میلیون پوندی دارن.
    البته الان خبرش اومد که مبلغ قرارداد، حدود 58 میلیون پوند هستش که گویا چونه زنی های بی پایان امنالو و گرانفسکایا یه جا جواب داده و تونستن ده میلیون پوند از رئال تخفیف بگیرن !
    Last edited by Barry Allen; 19-07-2017 at 22:56.

14. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مت لاو : هزینه انتقال موراتا فقط 58 میلیون پوند بوده است!

بی بی سی (BBC) هم خبر مت لاو را تایید کرد!

هزینه انتقال موراتا کمتر از 60 میلیون پوند بوده است!

بر خلاف شایعات منتشر شده مبلغ انتقال آلوارو موراتا به چلسی 58 میلیون پوند (68 میلیون یورو) می باشد . [تلگراف]

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سال قبل تو رئال زیدان یکی از بزرگترین ظلمهای تاریخ رو در حق موراتا کرد حداقل یه سر و‌گردن از بنزما سرتر بود ولی دائما روی نیمکت.هر بار هم که اومد زمین ارزشهاشو نشون داد.این نظر کاملا شخصیه ولی شاید باورتون نشه اگه از همون اول هم قرار بود بین نوراتا و لوکاکو یکی رو انتخاب کنم صد در صد موراتا گزینه مورد نظر من بود.قبلا هم بارها گفتم هیچ علاقه ای به بازی لوکاکو نداشتم و باید بگم که تو این داستان عدو شود سبب خیر برامون پیش اومد.
    واقعا از اومدن موراتا استقبال میکنم و‌خوشحالم و مطمعن باشید از این کاستای بی همه چیز برامون بهتر کار خواهد کرد.
    اوضاع داره خوب میشه اگه میشد یه جورایی ماتیچ رو با ساندرو تاق زد ک نور علا نور میشد.درباره مورز هم بارها گفتم سطحش یه سرو گردن از بقیه تیم پابینتره.وینگری که نتونه سانتر کنه باید بره قاز بچرونه.یه جایگزین لازمه این بازیکن
    آخ گفتي ! يعني اين بشر كلا سانتر بلد نيست ! باور كنيد سانتر هاي رامين رضاييان از اين در عالم واقع تقريبا 80 تا 90 درصد بهتر هستش !و حداقل ميدونه سانتر رو براي كي ميفرسته ولي موزسس كلا كاري به هدف نداره الكي ميكشه زير توپ به اسم سانتر ! فقط يه دونه سرعت خوبي داره و كمي قدرت دريبلينگ وسلام ! نياز به وينگر راست و چپ بسيار احساس ميشه !

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ژورنالیست BBC Radio 5 مینا رزوکی" اگه شما به من یکی از بین لوکاکو و موراتا را پیشنهاد بدین من حتی دربارش فکر هم نمیکنم. من میتونم 20 یا 30 میلیون پوند بیشتر برای آوردن موراتا به تیمم خرج کنم و این به خاطر اینه که من همیشه بازیکن های باهوش رو در تیمم ترجیح میدم حتی اگه او گل های زیادی رو به ثمر نرسونه حتی اگه کاری که نیازه انجام نده. اگه اون هوش بیشتره داشته باشه میتونه سریع تر باشه او میتونه کاری که باید رو انجام بده و موراتا تجربه لیگ قهرمانان رو داره او دومین گلزن رئال بود حتی با اینکه زیاد از اول بازی به میدان نمیرفت او هر کاری که لازم بوده رو در یوونتوس و بعد در رئال مادرید انجام داده. او میدونه که سرعت داره، او باهوشه، او میتونه کارهای ترکیبی و ضدحمله انجام بده"

پ . ن : منم با مينا جون موافقم

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •