تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 121 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منون تو زحمت انداختمت من منتظرم عکس اپلود کنی پس سه بعدیش تنظیم خاصی داره شاید من وقتی سه بعدی رو دیدم دقیق سیتینگ تنظیم نکردم امشب سعی کن تنظیم برام بفرستی
    این گزینه تو تنظیمات بخش سه بعدی حتما باید رو گزینه اول باشه اگه رو دومی قرار بگیره باعث تداخل و تاری تصویر میشه البته بنظرم بصورت دیفالت خودش روی اولیه ولی گفتم بگم تست کنید بهتره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DIGITAL3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

این گزینه تو تنظیمات بخش سه بعدی حتما باید رو گزینه اول باشه اگه رو دومی قرار بگیره باعث تداخل و تاری تصویر میشه البته بنظرم بصورت دیفالت خودش روی اولیه ولی گفتم بگم تست کنید بهتره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این منو رو بلدم انجام دادم ولی بازم نشد سه بعدیش بد بود

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بنظرم دیگه تلویزیون شما یه مشکل فنی داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
    منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
    ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
    الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
    فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
    1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
    البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
    2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟
    Last edited by masuods70; 15-11-2016 at 19:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان کسی آپدیت کرده چه تغییراتی میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان کسی آپدیت کرده چه تغییراتی میکنه
    سلام
    من اپ کردم مواردی که من متوجه شدم اینه که تغییر بزرگی انجام نمیشه یه مقدار نامحسوس سرعت کار با منو و سیستم عامل روون تر میشه و
    بعضی انیمیشن های گرافیکی تغییر میکنه مثل انیمیشن ولوم که اول مثل سری های قدیم الجی وسط صفحه بصورت دایره هست اما بعد اپ میره سمت راست بصورت ستون درمیاد
    همچنین برخی کلمه ها هم تغییر کردن تو منو تنظیمات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فارسی شده ----- داخلی کار میکنه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

فارسی شده ----- داخلی کار میکنه یا نه
    خیر نداره فارسی
    برای گیرنده داخلی هم خداروشکر مشکلی پیش نیومد

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یکی از محاسن و امکانات خوب این مدل داشتن بلوتوث و ارتباط راحت و بی دردسر با هدفونها و هدستهای بلوتوثه ، با این امکان دیگه براحتی و در سکوت شب میشه بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران به تماشای تلویزیون پرداخت ، خیلی از تلویزیونها حتی با داشتن بلوتوث این امکان رو نمیده بطور مثال سونی W800C

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کسی نبود جواب بده؟؟:
    .................................................. ....
    سلام به دوستان من این مدل رو امروز از تهران گرفتم. طراحیش عالی و فعلا مشکل خاصی ندیدم توش کیفیتش هم خوبه رو کانالای اچ دی مخصوصا
    منو فارسی نداره متاسفانه که فروشنده گفت امکان اینکه با اپدیت های بعدی اضافه بشه هم هست. امیدوارم که بشه.
    ضمنا اون مشکل نشت نور رو هم منم دارم البته با تنظیم local dimming روی high مورد برطرف میشه در صفحه های مشکی رنگ و فکر نکنم مورد ازار دهنده ای هم باشه هرچی هست بنظرم مربوط به همون قابلیت local dimming هست و طرز چیدمان ال ای دی که بصورت لبه ای هست نه مستقیم.
    الانم زدم برای اپدیت تا به روز شه
    فقط دوتا سوال از اونا که این مدل رو دارن
    1-کلا حافظه داخلی برای ضبط کانالای دیجیتال نداره ؟ چون به محض ضبط میزنه فلش یا هارد نصب کنید تا نصب هم نکنی ضبط نمیکنه یعنی حافظه نداره؟
    البته باز خوبیش اینه رو فلش 8 هم ضبط میکنه نیاز به هارد با ظرفیت بالا نداره مثل بعضی مدلا ولی اینکه چرا حافظه نداره جای سوال برام
    2- چرا موقع سرچ کانالای داخلی دیجیتال 25 کانال یافت شده میزنه اما بعد اتمام و گشتن تو لیست کانال ها فقط 21 کانال موجوده؟ دلیل خاصی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •