من فقط قیمت بازار رو دادم. خودم ندارم.
من فقط قیمت بازار رو دادم. خودم ندارم.
این عکس جای اتصال آنتنه
من بعید میدونم آنتن با این کانکتور پیدا بشه تو بازار یا اصلا خود کانکتور جداگانه. حالا باقی دوستان اگر اطلاعی دارند خبر بدن لطفا. شما اگه تهران هستید پیشنهاد میکنم یه سر به پاساژ امجد(خیابان جمهوری کنار پاساژ چارسو) بزنید. طبقه پایینش یه فروشگاه به اسم سام ارتباط هست که تجهیزات مخابراتی داره. مودم رو ببرید نشون بدید شاید کانکتور یا حتی آنتن داشته باشه
سام ارتباط جز بدترین فروشگاه هایی هست که دیدم!
یه بار یه کانکتور بردم پیشش واسه مونتاژ گفت چون از خودم نخریدی انجام نمیدم!حتی یکی از همکاراش اونجا بود کلی شاکی شد که این چه وضع کاسبیه و چرا کار مردم رو راه نمیندازی و ...
قبول دارم. این بازی رو سر خودم هم در آورد و خیلی بچه گانه است این کارش. متاسفانه من فروشگاه دیگه ای رو پیدا نکردم برای کانکتور و خیلی هاشون اصلا نمیفهمیدن من چی میگم و اکثرا ارجاع میدادند به همین فروشگاه. البته صاحب فروشگاه که یه خانم و آقایی هستن اگر اشتباه نکنم خیلی با شخصیت بودند. من با جوونی که پشت دخل بود حال نکردم. شما اگه جای بهتری سراغ دارید معرفی کنید که دفعه بعد گیر اینا نباشیم. ممنون
سام ارتباط هم من رفتم . گرون فروش هم هست . یه کانکتور SMA رو 9 تومن میداد ، رفتم از جای دیگه خریدم 5 تومن .
دقیقا,پاساژ توکل کانکتور SMA به وفور با قیمت 5 تومان قابل خریدن هست
واسه مونتاژ هم توی پاساژ توکل هستن افرادی که انجام میدن و هم توی پاساژ امجد وارد پاساژ که شدین اولین مغازه سمت راست نوشته مونتاژ و...(اسم فروشگاه یادم نیست)
تو همون راسته انتهای پاساژ سمت راست فروشگاه صدف هم انجام میده
در کل کار خیلی شاقی نیست که اون یارو سام الکتریک اونطوری کلاس میزاره!تازه با اون قیمتای نجومیش!
حتی اگر انبر مخصوص اش رو داشته باشید خودتون به راحتی تو خونه میتونید انجام بدید ولی خب فکر نکنم اون انبر وسیله ای باشه بعد ها تو خونه لازم بشه واسه همین خریدنش واسه کسی که فقط یه بار اسفاده داره خیلی منطقی نیست
بله دقیقا SMA تو پاساژ توکل 5 تومن موجوده ولی من TS-5 میخواستم که هیچکس غیر همین سام ارتباط نداشت. دونه ای 12 هزار تومن هم ازم گرفت!. البته آخر سر یه مقدار از خانومی که اونجا بود تخفیف گرفتم وگرنه از اون جوونه آبی گرم نمیشد
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
تو پاساژ توکل و امجد کسی TS5 نمیشناسه باید بگید CRC9
انتهای پاساژ توکل چند تا مغازه کانکتور فروشی هست یکیشون CRC9 داره ( تازه همون هم بهش گفتم TS5 گفت ندارم و چشم خودم خورد به جعبه کانکتورهاش CRC9 دیدم )
دونه ای 10 تومن هست که باید باهاش SMA هم بگیرید
سلام
دوستان یه کمک فوری،ساخت انتن biquad سخت نیست،اما من این کانکتوراشو از کجا پیدا کنم؟؟کجا میفروشن؟بنده تهران نیستم اهوازم،دقیقا چه جور مغازه هایی میفروشن؟سیم مسشو که بگیم میرم کابل میخرم پوستشو میکنم،اون ورق فلزی هم که گیر میاد به هرحال ،من موندم اون وسطش که سیم ها بش وصل میشن و کانکتور ها،پستا رو خوندم اما خب همه اینجا تهرانین،ادرس پاساژ تهران دادن
کمک کنید ممنون
میخام درستش کنم وصل کنم به e3372
Last edited by silvermanhhh; 02-11-2016 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)