تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 61 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

برد خوبی بود . حریف رو کاملا خنثی کرده بودیم . این سیستم 3 دفاعه خیلی خوب جواب داده . تیم های حریف رو سر در گم کرده . به قول دوستمون کنته از 2/3 تا دفاع که خدای سوتی بودن ، یه همچین خط دفاعی ساخته که الان 4 بازیه گل نخوردن .

افسوس که توی شرایط بدی به لیورپول و آرسنال خوردیم . وگرنه با این تیم آرسنالو که مطمئنا زمین گیر میکردیم . برد منچستر در بهترین زمان ممکن بود .
    موسز فوق العادست . توی دفاعی عالیه . فقط خدا کنه کنته تغییرش نده . عالیه این بشر . کاملا در خدمت تیم

آلونسو بد نیست . نباید به این راحتیا دریبل بخوره .
    کانته جواهره . هرچی بگم کم گفتم . یه لحظه مقایسش کنید با رامیرز !! نه نه قابل مقایسه نیست . ماتیچ عالیه . به قول خوزه مثل مرد عنکبوتیه . اصلا نمیشه از این بشر توپ گرفت .

فقط به یه دفاع مطمئن نیاز داریم که کیهیل رو هدایت کنیم روی نیمکت . که اینم با برگشتن زوما حل میشه . لوییز داره خوب جواب میده .
    در مورد خط حمله دلم نمیاد کسی جای کوستا بازی کنه اما کوستا توی حرکات پا به توپ زیاد جالب نیست . معمولا نصف توپایی که وسط زمین میگیره رو از دست میده . پشت محوطه جریمه و کناره ها معمولا توی نبرد های 1 به 1 یا 1 به 2 میبازه . توی تک به تکا زیاد مطمئن نیست . اما دقیقا زمانی که فکرشو نمیکنه گل میزنه . در کل اگه این نواقص رو رفع کنه به راحتی آقای گل میشه . نسبت به اوایل فصل و فصبل قبل خیلی بهتر شده . الکی جنگ و دعوا راه نمیندازه . فوق العاده دوست داشتنی شده . اما در کل دوس دارم برای فصل بعد یه فوروراد تاپ در کنار کوستا داشته باشیم .

پست بعدی که بازیکن نیاز داریم ، پست ویلیان و پدرو هست . به نظرم میشه با فروش ویلیان یه وینگر تاپ گرفت برای اونجا . بازی ویلیان رو اصلا دوس ندارم . حرکات کاملا پیشبینی شده و بی هدف . فکر نمیکنم بازیکنی باشه که بتونه زیاد روی نیمکت طاقت بیاره . پدرو میشه نگه داشت .

کنته استاد بازی گرفتن از بازیکناست . به شخصه الان پدرو رو ترجیح میدم به ویلیان .
    میشه با کمی دقت با نتایج پر گل برنده شیم . نباید این موقعیت ها رو از دست بدیم . توی محوطه جریمه به هماهنگی بیشتری نیاز داریم . الان 90 درصد گل هامون روی حرکات فردی زده میشه .

الان به راحتی میشه گفت که به فابرگاس - ویلیان - ایوانوویچ - میکل - اسکار نیازی نداریم و میتونیم با فروششون ترکیب وحشتناکی درست کنیم .
    خوب دوستان زحمت كشيدن خيلي خوب به جاي من نقد بازي ديروز رو گفتند و همش مورد قبوله

اين روزا بي حوصله شدم حال تايپ كردن نبود بعد بازي

خوشحالم كه تيم داره تاكتيك مورد نظر كونته رو به بهترين نحو اجرا ميكنه

در مورد قميت كه بولد كردم بهترين نفر و در دسترس ترين نفر براي اين پست رياض محرز هستش و كاملا به تيم ميخوره و ميتونه تو فاز هجومي و از سمت راست فوقالعاده كمك كنه به تيم

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان به این لینک برین و به هازارد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این لینک به کنته رای بدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه بازیکن و مربی ماه، هازارد شانسش بیشتر از کوستا و کانتست به هازارد بدیم همگی فکر میکنم بهتره

نشر هم بدین دوستاتونم رای بدن
    Last edited by jb.NY; 05-11-2016 at 09:09.

4. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اورتون هم له شد فوق العاده بود بازی چلسی اونم جلوی اورتونی که کم مهره معروف نداره، بهترین بازی بود که از چلسی بعد از رفتن آنجلوتی دیدم، کونته چیکار کرده که لوییز به یکی از بهترین مدافعین جهان تبدیل شده، ماتیچ یه هافبک فوق العاده شده، پدرو که فصل پیش فاجعه بود عالی شده، آزارد و کاستا هم غیر قابل توصیفن. امیدوارم آبرامویچ قدر کونته رو بدونه، بدون شک بهترین مربی تاریخ چلسی میتونه بشه.

6. 8 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شب واقعا شیرینی بود، منم دقیقا میخواستم بگم آخرین باری که یه چنین بازی سطح بالایی مثل این از چلسی دیدم رو یادم نیست، واقعا فوق العاده بود، پاس های اشتباه خیلی خیلی کم، ضربه های خطرناک، عقب نکشیدن تیم بعد از زدن گل اول(!) همکاری تیمی فوق العاده
    این شب از هر لحاظ عالی بود، بازیکنا از کورتوای بیکار گرفته تا هازاد پرکار همگی خوب و عالی... فقط دلم واسه کوستا سوخت که داشت خودشو به آب و آتیش میزد که تو جدول گلزنا عقب نیوفته، و تو شبی مثل این فقط یدونه به نامش شد!
    با این حال فداکاری و رد کردن توپ به بازیکن با شانس بالاتر رو فراموش نکرد! واقعا داره یه بازیکن تمام عیار میشه این بشر، با اینکه پاشو خون آوردن ولی بازم گل زد! دمش گرم، دم همه بچه ها گرم

8. 8 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان تبريك ميگم عجب بازي بود چه بازي بي نقصي كرد چلسي حتي يه موقعيت هم نداد به اورتون كثيف كه هميشه ضد چلسي بودن !

همه بازيكن ها بي نقص بودن ! يه جورايي انگار دارين نسخه دوم بعضي از بازيكن ها مثل ماتيچ و پدرو و كيهيل و ... رو ميبينيم خدا رو شكر اون نسخه اول اينا با رفتن مورينيو از بين رفت و ورژن جديد بازيكن ها تبديل شده به جنگجو هايي بي رحمي كه قشنگ 90 دقيقه ميجنگنند دقيقا شك بازي اتلتيكو !

اگر موزسس كمي رو سانتر هاش دقت كنه و هدف دار توپ ها رو بفرسته از ايني هم كه هست بهتر ميشه يعني كاملتر ميشه امروز كه بازم فوقالعاده بود

الونسو هم فقط تو بحث دفاعي كمي كنده اين نقصش رو بهتر كنه بازيكن خوبيه خدايي

قشنگ مشخصه تيم به بلوغ تاكتيكي رسيده و چشم بسته فرامين كونته رو اجرا ميكنند تو زمين

چه جواهريه كانته ! چه توپگيري هايي ميكرد اين بشر !

بزنيم به تخته تا تيم چشم نخوره همين روند رو ادامه بديم انشالله كه ميتونيم قهرمان بشيم چرا كه نه !

اميدوارم نياز هاي كونته تو نقل انتقالات هم كامل خريداري بشه تا تيم از اينم بهتر بشه

ليگ قهرمانان فصل بعد آماده باش ما داريم ميايم

10. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ادن بازیکن بی نظیری است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی چلسی از پیروزی قاطع تیمش در خانه خوشحال است.

طرفداری- تیم فوتبال چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در هم کوبید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). چلسی با این پیروزی به صدر جدول لیگ برتر انگلیس رفت.
    به نقل از استاندارد، آنتونیو کونته پس از این پیروزی از بازیکنانش ستایش کرده است و البته در مورد درخشش های اخیر ادن هازارد صحبت کرده است.
    نمایش فوق العاده ای داشتیم و من خوشحالم. به نظرم فوتبال خوبی ارائه کردیم. ما موقعیت های گلزنی ایجاد کردیم و برای پنجمین بازی پیاپی دروازه خودمان را بسته نگه داشتیم. من برای بازیکنان خوشحالم. آن ها خارق العاده بودند. باید به این روند سخت تلاش کردن ادامه دهیم. وقتی 5 بازی پشت سرهم را بدون خوردن گل می برید، می توانید خوشحال باشید. امروز هوادارانمان جو فوق العاده ای ساختند و ما باید در کنار هم به بردن ادامه دهیم.
    فکر می کنم حالا ادن نزدیک تر به دروازه بازی می کند. او بیشتر در فاز هجومی شرکت می کند. فکر می کنم این پست برای او بهتر باشد. من می خواهم ادن به همین روند ادامه دهد. ما از استعداد های او آگاهیم. او بازیکن فوق العاده ای است.
    چه کسی می داند شاید او بتواند به سطح مسی و رونالدو برسد. من استغداد های او را می شناسم او باید تلاشش ادامه دهد و سطحش را بالا ببرد. در حال حاضر اما او خودش و استعدادش را در قالب تیم قرار داده است. از این که او را هر روز می بینم و از آن بالاتر از اینکه او را در تیمم دارم، خوشحالم.
    برای مارکوس آلونسو آمدن به انگلیس و عوض کردن لیگ آسان نبوده است. من بسیار برای او خوشحالم. بودن در صدر جدول فوق العاده است. بردن بازی امروز مهم بود.

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در آغوش گرفتن صدر جدول با ۱۶ گل زده، بدون گل خورده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چلسی به کاری که این هفته ها انجام می دهد، ادامه داد. این بار نوبت تیم ششم جدول بود.

طرفداری- چلسی و اورتون در حالی به مصاف هم رفتند که شاگردان کومان، تخصص قابل توجهی در اذیت کردن تیم لندنی از خود نشان داده بودند. بازی متعادل آغاز شد و اورتون نشان داد می خواهد در دقایق ابتدایی به گل برسد.

پس از یک ربعِ درگیرانه، این ادن هازارد بود که با حرکتی که در آن مهارت زیادی دارد، گره این دیدار را باز کرد. پاس دیگو کوستا و حرکت ادن به سمتی که با شوت مورب همراه شد، دروازه استکلنبرگ را باز کرد. چلسی عقب ننشست و خیلی زود گل دوم را هم به ثمر رساند.
    این بار پاس پدرو را دیگو کوستا رها کرد تا مارکوس آلونسو به زیبایی از میان پاهای دروازه بان هلندی رد کرد. چلسی خیلی سریع از حریف پیش افتاد. حملات ادامه داشت و این بار ویکتور موزس در آستانه به ثمر رساندن گل سوم بود که شوتش به تیرک دروازه برخورد کرد. بازی با این نتیجه ادامه داشت که در دقیقه ۴۱، سانتر ارسالی را نمانیا ماتیچ با ضربه سر به سمت دیگر محوطه جریمه فرستاد تا دیگو کوستا، نهمین گل فصلش را در لیگ بزند.

نیمه دوم هم با حالتی شبیه نیمه اول آغاز شد اما شاگردان کونته خیلی زود گل چهارم را هم زدند. فرار پدرو و پاس زیبای وی به ادن هازارد باعث شد ستاره بلژیکی با زدن به داخل محوطه و شوتی هدفمند، به گل دومش برسد. میزبان قصد نداشت عقب بکشد. در دقیقه ۶۴، پاس عمقی کوستا به هازارد رسید و شوت این بازیکن در آستانه ورود به دروازه، توسط استکلنبرگ به بیرون هدایت شد اما در ریباند، پدرو، گل پنجم چلسی را به ثمر رساند.
    در دقیقه ۷۰، سانتر ارسالی را میرالاس با ضربه سر به بیرون زد. چلسی هرگز عقب نکشید. در دقیقه ۷۸، حرکت تیمی بازیکنان اگر با ضربه نهایی هازارد همراه می شد، احتمالا یکی از بهترین گل های فصل به ثمر می رسید. در دقیقه ۸۰، از روی کرنر ارسالی، داوید لوییز به صورت قیچی شوت زیبایی را به سمت دروازه اورتون فرستاد اما دروازه بان با واکنشی استثنایی، مانع خوردن ششمین گل شد.

چلسی در اواخر بازی موقعیت های مهمی را هدر داد. موزس فرصت به ثمر رساندن گل ششم را هم داشت اما در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید. اورتون هرگز نتوانست ضربه ای در طول نود دقیقه به دروازه چلسی وارد کند.

ترکیب دو تیم:

14. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان يه نكته ظريفي اين وسط هست كه مطمئنم شما هم باهام هم عقيده باشيد در اين مورد

خيلي وقت بود از تماشاي باز يهاي چلسي لذت نميبرديم حتي اون باز يهايي كه به رغم بازي تدافعي و سيستم آشغال 4-2-3-1 ( پارك اتوبوس ) بدست مياورديم ولي الان دقيقا 5-6 هفته است از تماشاي باز يهاي چلسي جدا از نتيجه دارم لذت ميبرم چون ميبينم تيمم داره 90 دقيقه تلاش ميكنه براي برنده شدن و نشون دادن شخصيت برتر خودش و اين طور نيست كه با يه گل خوردن يا يه گل زدن تيم از هم بپاشه و در همه حال دارن تلاش ميكنند نمونه واضحش اين بازي با اورتون و بعد اينكه 5 گل زده بوديم و جان تري و نفوذي كه از سمت چپ كرد و كم مونده بود اگر افسايد نشده بود گل بزنيم باز !

من بشخصه راضيم تيم ببازه ولي زيبا و هجومي بازي كنه تا هدادار از تماشاكردن بازي تيمش لذت ببره حالا چه بهتر كه اين بازي زيبا مساوي بشه با برد هاي قاطع و قهرماني هاي پي در پي

به شخصه آينده چلسي رو با اين كربي و اون 38 بازيكن قرضي كه هر كدومشون جواهر يهستند براي خودشون بسيار درخشان ميبينم !

ببنيد بازكين هايي مثل كريستين سن - ترائوره - ابراهام - بيكر - فن خينكل ( اگر به دوران اوجش برسه يكي از بهترين هافبك هاي دنيا ميشه بي شك ) - تورگان هازارد و ....

ميتونند با اراده چلسي برگردن به تيم اينا هر كدوم الان ستار هاي تيم هاي خودشون هستند و ب اضافه شدنشون و چند تا خريد تاپ چلسي دست نيافتني تر ميشه شك نكنيد

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هازارد: می‌توانستیم گل‌های بیشتری به اورتون بزنیم

ادن هازارد، ستاره چلسی، پس از پیروزی 5-0 تیمش مقابل اورتون، تاکید کرد که هم تیمی هایش می توانستند در این دیدار گل های بیشتری به ثمر برسانند.

به گزارش "ورزش سه"، هازارد در این دیدار با زدن دو گل، نقش مهمی در پیروزی پرگل تیمش ایفا کرد. مارکوس آلونسو، دیگو کاستا و پدرو هم دیگر گل های آبی ها در این دیدار را به ثمر رساندند. همین پیروزی برای صعود آبی ها به صدر جدول لیگ برتر کافی بود اما هازارد معتقد است که تیمش می توانست گل های بیشتری هم وارد دروازه حریف کند. او به خبرنگاران گفت:" ما 5 گل زیبا به ثمر رسانیدم اما می توانستیم گل های بیشتری بزنیم. من از فوتبالی که ارائه دادیم، لذت بردم. هفته گذشته بعد از دیدار مقابل ساوتهمپتون گفتم که از فوتبالی که بازی می کنم، لذت می برم.
    ما خوب بازی می کنیم. ما موقعیت های زیادی ایجاد می کنیم و گل های زیادی می زنیم. فکر می کنم همه ما از بازی مان لذت می بریم. ما در شرایط خوبی هستیم. در جایگاه خوبی قرار داریم و می خواهیم تا پایان در این جایگاه بمانیم و تا پایان برای ماندن در این جایگاه می جنگیم." هازارد همچنین در مورد شریک شدن خوشحالی بعد از گل اش با میچی باتشوایی، گفت:" او دوست من است و هر دو از یک کشور هستیم. این گل برای او بود. من گل های دیگری هم خواهم زد؛ شاید هفته بعد و آن برای یک بازیکن دیگر باشد."

18. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پیروزی درخشان چلسی مقابل اورتون

چلسی در دیداری خانگی از هفته یازدهم لیگ برتر موفق شد با نتیجه 5-0 اورتون را از پیش رو بردارد و بالاتر از منچسترسیتی، در صدر جدول قرار بگیرد.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته در این دیدار نمایش بی نقصی ارائه دادند و توانستند با کسب سه امتیاز این دیدار، به صدر جدول رقابت های لیگ برتر صعود کنند. آبی ها بازی را بهتر آغاز کردند و در دقایق ابتدایی کاملا توپ و میدان را در اختیار داشتند اما دفاع فشرده اورتون، مانع از نزدیک شدن آنها به دروازه استکلنبرگ می شد. اما سرانجام در دقیقه 19، قفل دروازه میهمان شکست. ادن هازارد که روی پاس دیگو کاستا در سمت راست محوطه جریمه اورتون صاحب توپ شده بود، بعد از یک حرکت عرضی، با ضربه ای دقیق، توپ را به گوشه دروازه حریف فرستاد.
    اورتون هنوز از شوک این گل خارج نشده بود که در دقیقه 21 گل دوم را دریافت کرد. روی یک ضدحمله سریع و همکاری هازارد و کاستا، آلونسو در محوطه جریمه صاحب موقعیت شد و ضربه نه چندان محکمش، از بین پاهای استکلنبرگ وارد دروازه شد. بعد از این گل بازیکنان میهمان برای دقایق ابتکار عمل را در دست گرفتند و یکی دو موقعیت خطرناک روی دروازه چلسی ایجاد کردند اما خیلی زود تیم میزبان بار دیگر بر بازی مسلط شد و در دقیقه 34 می توانست به گل سوم برسد اما ضربه والی موزس، به تیر دروازه برخورد کرد. حملات چلسی ادامه داشت و سرانجام در دقیقه 41، حساب کار 3-0 شد. روی ضربه کرنر ماتیچ بود که کاستا از تعلل خط دفاعی اورتون استفاده کرد و اختلاف را به سه گل افزایش داد.
    برتری چلسی بعد از گل سوم هم ادامه داشت و این تیم می توانست در وقت های اضافه نیمه اول به گل بعدی برسد اما این اتفاق رخ نداد و نیمه اول با همان سه گل به پایان رسید. نیمه دوم را هم چلسی بهتر آغاز کرد و بعد از چند موقعیت خوب، در دقیقه 56 به گل چهارم رسید. این بار هم هازارد بود که بعد از همکاری با پدرو، با یک ضربه پای چپ تماشایی، توپ را به گوشه دروازه استکلنبرگ فرستاد.
    زدن گل چهارم هم از فشار حملات آبی ها کم نکرد و در دقیقه 65، روی حرکت عالی کاستا که پایه گذار این حمله بود، این تیم به گل پنجم رسید. کاستا که از زمین خودی تا پشت محوطه جریمه حریف حرکت کرده بود، توپ را به هازارد سپرد و او هم با شوتی محکم، دروازه اورتون را هدف گرفت. استکلنبرگ توپ اول را برگشت داد اما ضربه بعدی را پدرو به راحتی وارد دروازه کرد.
    بعد از این گل کمی از ضرباهنگ بازی کاسته شد اما باز هم این چلسی بود که کاملا توپ و میدان را در اختیار داشت. در دقایق پایان شاگردان کونته می توانستند باز هم به گل برسند اما توپ دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد و چلسی با همان 5 گل به پیروزی رسید.

20. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •