اصلا اولین معضل اینترنت ایران همین پینگه.
پینگ بالا مارو پیر کرد!
همش هم برمیگرده به فیل ترینگ و نظارت لحظه به لحظه دیتا و ترافیک که مبادا کسی به جهنم بره!
اصلا اولین معضل اینترنت ایران همین پینگه.
پینگ بالا مارو پیر کرد!
همش هم برمیگرده به فیل ترینگ و نظارت لحظه به لحظه دیتا و ترافیک که مبادا کسی به جهنم بره!
کلا چشمم از این شرکت هم آب نمیخوره چند تا صفحه رو مطالعه کردم داره آیه یس میخونه و به نوعی سرویسهای حجمی فعلی با حجم بسیار پایین قیمت بالا میخواد برای کاربر قرار بده که اصولا به صرفه نیست و با آمدن فناوری های نسبتا ارزان تری مثل td-lte که داریم اختلاف قیمت بسته 100گیگ سالیانش هم می بینم الان با شرکتهای pap اصولا بخاطر کج سلیقگی نمی تونه کاربر زیادی جذب کنه و راضی نگه داره..
بنده تعرفه های خدمات پهن باند کشوری مثل آلمان رو چک کردم حجم های پایه از 200گیگ شروع میشه تازه با قیمت عقلانی که مسلمه چون شبکه پهن باند هست مصرف دیتا هم چند برابر میشه ...
کلا به بهبود اوضاع و قیمت های نجومی اینترنت در ایران امید چندانی ندارم.
این حرفتون یکی از مغالطه هایی که شرکت ها pap تا الان به خورد مردم دادند
وقتی بهشون میگی چرا دارید گیگ 3600 هزار تومن میدید میگند ما مرجع قیمت گذاری نیستیم و تنطیم مقررات گفته به این قیمت بدیدم
در صورتی که تنطیم مقررات فقظ حداکثر و حداقل قیمت اعلام میکنه
حداقل هر گیگ ترافیک 1600 هست و حداکثر هم 3600
و تمام شرکت ها هم اون حداکثر رو گرفتند و بعد گرونی رو میندازند گردن تنطیم مقررات
+
اون چیزی که من تا الان از حرفاتون فهمیدم شما قیمت هاتون با شرکت های دیگه فرقی نداره و قرار نیست شبانه رایگان داشته باشید
با این اوصاف به نطرم از همین الان بی خیال سرویس دهی بشید بهتر چونکه هیچ وجه برتری نسبت به شرکت دیگه ندارید
اگر شما دنبال این هستید که کاربرا نیازاشون چی هست تو این چند صفحه کاملا مشخصه که چی میخوان ولی متاسفانه مثل اینکه شما هم قراره یک شرکتی باشید مثل بقیه و قرار نیست تغییری ایجاد کنید
من الان بطور میانگین در ماه 400گیگ مصرف دارم فکر کنم شرکت اینا راه بیفته همچین مصرفی ما داشته باشیم میان جممون می کنن.. هر چی میشه میگه پول!اگر هم بخوان حجمی بدن ماهی 10-گیگ 20گیگ از این خزعبلات مفتش گرونه... حجمی بدن اوی ولی حجم پایه برای پهن باند باید از 100گیگ شروع بشه حداقل با یه قیمت عقلانی.
الان تو بخش تعرفه شرکتی مثل های وب داره با طرح فشفشه تقریبا هر گیگ 1500 میده
توبخش ساعت رایگان شرکتایی مثل مخابرات و آسیاتک و عصرتلکام و .... هستند
اگر شرکتی قرار تازه شروع به کار بکنه باید حتی مزیتی بیشتر از بقیه داشته باشه نا بتونه کاربرا بقیه شرکت ها رو جذب بکنه در صورتی این جوری که من از حرف های ایشون فهمیدم نه تنها مزیت بیشتری نیست بلکه همون مزیت شرکت های موجود مثل فشفشه و شبانه رایگان هم ندارند
بازم نمیخوام جلو جلو قضاوت کنم باید برنامه شرکتشون مشخص بشه تا قضاوت کرد
بله
منم همونطور که گفتم ایشون باید یکم در مورد شرکتش توضیح بده
به نظرم بحث در مورد استریم و اینا نتیجه خاصی نداره
بحث در مورد خود شرکت و اینکه در کل چه برنامه ای داره و اصلا برنامه توسعه چه جوری هست و از این این حرفا
دیدید من گفتم . همه نظرشون با من یکیه که حتی شرکت های ISP نه ISDP از این مبنا بهتره .باز اونا یه طرحی میزارن بد بختا که منی که دانلود دارم بتونم دانلودمو انجام بدم.
اینا هیچ کاری نمیتونن بکنن و فقط میان الکی جو سازی میکنن ما اینیم ما فلانیم .فقط هم به 100 لینکشو مینازن .
همون حرف خودم در بهترین شرایط با واگذار شدن پروانه ها یه ذره رقابت بیشتر میشه و کیفیت به مقدار بسیار نامحسوس زیاد میشه. انتظار 10 20 مگ نامحدود رو نداشته باشین .
الان فکر کنم بهرتین سرویس نامحدود 1مگ که 99.9 در اختیار خودت باشه و متقارن باشه همین سروریس های جدیده مبین نت هست.
خوشحالم که همه دارن به حرف اول من تو چند صفحه ابندایی تاپیک میرسن
والا ما هر وقت از ایشون پرسیدیم آقا تعرفه هاتون دقیقا چیه؟! تایم رایگان دارید؟ نامحدود دارید؟ سرعت سرویسها اسمی هست یا نه؟ جواب درست درمونی ندادن... راه نیفتاداش اینه وای به حال اینکه سرویس بده به قول معروف دیگه خدا هم بنده نیست..
آقا این سرویس جدید مبین نت کدومه؟ به همه میدن؟
یه تعرفه یکی از مشتری گفتن که 20 مگ اشتراکی ماهی 800 تا 900 هزار تومن و اختصاصی 4 میلیون
برای کاربر معمولی هم یک مگ را با و کمتر از 50 گیگ کافی میدونند
اعتقادی به ساعات رایگان ندارند!
در یه پستی اشاره کردن که احتمالا نامحدود مصرف منصفانه نداره اما هزینه بیشتری داره
در مورد سرویس اینترنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)