خب! چی هست حالا؟
خب! چی هست حالا؟
دوست عزیز شما که خودت اینکاره هستی .
پست های پارسالت رو بخون
همه میکفتن بازی تغییر کرده و بهتر شده و .......
آخرش هم هیچ همچی افتضاح بود
خدا ذلیلشون کنه که یه بازی به این خوبی رو چی به سرش اوردن
هنوز هم با بچه های میشینیم و pes 6 بازی میکنیم . پیس یعنی پسرفت
همه چیز افتضاح رو میشه به نسخه 2014 لقب داد.2015 نسبتا خیلی خوب بود اما یه سری مشکلاتی داشت که باید امسال رفع بشه.خوب و بد بودن رو نباید با احساس گیمر در نزدیکی انتشار ورژن بعدی سنجید بلکه ماههای ابتدایی هر ورژن،بازخوردها دقیق ترین نظرات هستند که 2015 نظرات مثبتی داشت.
به بازیکنایی که به سمت اونی که گل زده میرن دقت کن ! همگی در یک ردیف هستند ! این اصلا طبیعی نیست . هر بازیکنی بستگی به موقعیتش تو زمین میره سمت زننده گل .
ویدیوهایی کوتاه و زیبا از گیم پلی بازی .حتما ببینین .![]()
دانلود با لینک مستفیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پس بخاطر فیزیکش اینقدر طرفدار داشت متاسفانه گرافتار حاشیه شد.ببینیم در آینده چه می کنه.
به خاطر فیزیکش ؟!کدوم فیزیک ؟! کی ؟!کجا؟!
منظور از گرفتار حاشیه شد چیه ؟!
سلام به همگی
• یه تبریک اونجوری به کونامی که نسخه دمو PC رو منتشر نکرد و خیلی استادانه حال ما رو گرفت و یه تبریکم به کنسولی ها که دارن pes جدید رو بازی میکنن و ما تهش میتونیم بریم YT ویدئو 1080 ببینیم (که خیلی هم جالب کپچر نشدن)
•• این دو جمله از یه منتقد بازی معتبر هست که تو گیمزکام فیفا و پس رو مقایسه کرده . بخونید حال کنید !
Without a doubt, I felt that PES 2016 destroyed FIFA 16 at Gamescom
Both games will undoubtedly have their issues, but as far as I can tell, PES 2016 has the upper hand
••• کلا pes من و یاد زوج و فرد های CoD میندازه . زوجا یه استودیو فردا یه استودیو دیگه . تو pes هم به نظر من 2009 خیلی خوب و انقلابی بود ، 10 اصلا ، 11 خوب بود به نسبت ، 12 داغون شد ، 13 شد best ever خیلی هامون ، 14 سقوط کونامی بود و اما 15 شد «شاهکار سری اما با اشکالات جزئی!» . میترسم . میترسم نوبت زوجا شده و امسال به فنا بدن بازی رو . البته خودمو با این قانع میکنم که با اینکه pes 6 زوج بود اما چقد فوق العاده بود . پس یهو دیدی 2016 هم چون شیش داره (!) یهو استثنا تو زوجا خوب از اب دراومد !
•• بچه ها کونامی میگه گزارشگر جدیدی رو به اسم Pete Drury برای مسابقات UK اورده . یعنی دیگه Jon Champion رفت ؟ یا فقط لیگ جزیره نیستش ؟ با اینکه خیلی از جمله ها تو 15 تکراری میشد ولی خب صدای جان تو این چند شماره حسابی قسمتی از pes شده بود . الان دمو گزارش نداره نه ؟ ویدئو های که من دیدم نداشت . در کل امیدوارم جان رو حذف نکنن ، اپدیت کنن !
•بشخصه بیشترین چیزی که تو 15 ازارم میداد این بود که اصولا پاس های عمقی زمینی که میدادی (هر چقدر هم اصولی میدادی باز) به دفاع برخورد میکرد . یعنی حتی اگه دفاعشون ثابت بود باز 80 درصد توب میرفت زیر پاش . الان هم عمقی زمینی به ندرت میرسه یا بهتر شده به نظرت ؟
•••بدبختانه اینطوری نیست . ازشون خیلی ناراحتم ..
محتوای مخفی: انتظار نداشته باشید نسخه PC به خوبی PS4 و Xbox One باشد
• راستی DYNAMIC WIDE CAMERA ANGLE رو امسال اضافه کرده . قراره بهترین زاویه و دید ممکن رو برای صاحب توپ فراهم کنهو از این حرفا . فرقی کرده به نظرتون دوربین ؟
•••• بچه ها هنوزم موندم چرا نسخه PC رو منتشر نکردن . فقط میخواستم مشکلایی که حس میکردم رو به کونامی برسونم تا شاید ای درستش کنه واسه ورژن نهایی . دوس دارم این کارا رو کلا ..
Last edited by mineworld; 18-08-2015 at 04:28.
آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت
- - - Updated - - -
آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت
واقعا بعد از دیدن تریلر بازی از گیم پلی خیلی دلم pes میخواد ولی نسخه PC دقیقا چه تفاوتهایی با نسخه های نسل هشتمی داره امیدوارم اون خریت سالهای قبل Ea را نکنه کونامی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)