تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 115 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خب! چی هست حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

PES2016 در فستیوال سالانه بازی در کشور شیلی .

باز خوردهایی رو که از تاپیک های خارج در مورد بازی خوندم میشه گفت 80 درصد نظرشون راجع به بازی مثبت بوده . یه سری ایراداتی هم هست مثلا بعضی ها سرعت بازی رو بهش ایراد گرفتن که کمی بیشتر هستش . بعضی در مورد ضعف دروازه بانها به خصوص ضعف اونها در نبرد های یک به یک ایراد گرفتن . سیستم فیزیک جدید بازی نقص هایی داره و بیشترین ایراد به هوش مصنوعی مدافعان بوده و...

راستی برای اینکه اب و هوای دینامیک روببینین یکی گفته بود باید یزارین رو حالت Random و خیلی تعریف کرده بود. نوشته بود دقیقه 44 بازی بارون شروع به باریدن کرده !.

دوست عزیز شما که خودت اینکاره هستی .
    پست های پارسالت رو بخون
    همه میکفتن بازی تغییر کرده و بهتر شده و .......
    آخرش هم هیچ همچی افتضاح بود
    خدا ذلیلشون کنه که یه بازی به این خوبی رو چی به سرش اوردن
    هنوز هم با بچه های میشینیم و pes 6 بازی میکنیم . پیس یعنی پسرفت

3. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز شما که خودت اینکاره هستی .
    پست های پارسالت رو بخون
    همه میکفتن بازی تغییر کرده و بهتر شده و .......
    آخرش هم هیچ همچی افتضاح بود
    خدا ذلیلشون کنه که یه بازی به این خوبی رو چی به سرش اوردن
    هنوز هم با بچه های میشینیم و pes 6 بازی میکنیم . پیس یعنی پسرفت
    همه چیز افتضاح رو میشه به نسخه 2014 لقب داد.2015 نسبتا خیلی خوب بود اما یه سری مشکلاتی داشت که باید امسال رفع بشه.خوب و بد بودن رو نباید با احساس گیمر در نزدیکی انتشار ورژن بعدی سنجید بلکه ماههای ابتدایی هر ورژن،بازخوردها دقیق ترین نظرات هستند که 2015 نظرات مثبتی داشت.

5. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به بازیکنایی که به سمت اونی که گل زده میرن دقت کن ! همگی در یک ردیف هستند ! این اصلا طبیعی نیست . هر بازیکنی بستگی به موقعیتش تو زمین میره سمت زننده گل .

7. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

9. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

پس بخاطر فیزیکش اینقدر طرفدار داشت متاسفانه گرافتار حاشیه شد.ببینیم در آینده چه می کنه.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پس بخاطر فیزیکش اینقدر طرفدار داشت متاسفانه گرافتار حاشیه شد.ببینیم در آینده چه می کنه.
    به خاطر فیزیکش ؟! کدوم فیزیک ؟!‌ کی ؟!‌کجا؟!

منظور از گرفتار حاشیه شد چیه ؟!‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام به همگی

یه تبریک اونجوری به کونامی که نسخه دمو PC رو منتشر نکرد و خیلی استادانه حال ما رو گرفت و یه تبریکم به کنسولی ها که دارن pes جدید رو بازی میکنن و ما تهش میتونیم بریم YT ویدئو 1080 ببینیم (که خیلی هم جالب کپچر نشدن)

این دو جمله از یه منتقد بازی معتبر هست که تو گیمزکام فیفا و پس رو مقایسه کرده . بخونید حال کنید !

Without a doubt, I felt that PES 2016 destroyed FIFA 16 at Gamescom

Both games will undoubtedly have their issues, but as far as I can tell, PES 2016 has the upper hand

کلا pes من و یاد زوج و فرد های CoD میندازه . زوجا یه استودیو فردا یه استودیو دیگه . تو pes هم به نظر من 2009 خیلی خوب و انقلابی بود ، 10 اصلا ، 11 خوب بود به نسبت ، 12 داغون شد ، 13 شد best ever خیلی هامون ، 14 سقوط کونامی بود و اما 15 شد «شاهکار سری اما با اشکالات جزئی!» . میترسم . میترسم نوبت زوجا شده و امسال به فنا بدن بازی رو . البته خودمو با این قانع میکنم که با اینکه pes 6 زوج بود اما چقد فوق العاده بود . پس یهو دیدی 2016 هم چون شیش داره (!) یهو استثنا تو زوجا خوب از اب دراومد !

بچه ها کونامی میگه گزارشگر جدیدی رو به اسم Pete Drury برای مسابقات UK اورده . یعنی دیگه Jon Champion رفت ؟ یا فقط لیگ جزیره نیستش ؟ با اینکه خیلی از جمله ها تو 15 تکراری میشد ولی خب صدای جان تو این چند شماره حسابی قسمتی از pes شده بود . الان دمو گزارش نداره نه ؟ ویدئو های که من دیدم نداشت . در کل امیدوارم جان رو حذف نکنن ، اپدیت کنن !

محتوای مخفی: POST 

خب من دمو رو واسه PS4 دانلود کردم یه ۳ دستی هم با یوونتوس جلوی بایرن بازی کردم.نکته جالب توجه بهبود قابل توجه انیمیشن ها در مقایسه با PES 2015 هست درحالیکه خود PES 2015 هم تو این زمینه قوی بود.بیشترین تغییر تو انیمیشن های دروازه بان هست.شیرجه ها خیلی طبیعی تر شده و حالا دروازه بان ها در دو ضرب می تونن توپ رو بگیرن.انیمیشن های مربوط به خوشحالی پس از گل,از دست دادن موقعیت,گرفتن اخطار بسیار خوب و روان کار شده و صحنه های آهسته هم بهتر شدن.این بار دوربین مربوط به صحنه های از دست دادن موقعیت با زاویه بهتری صحنه رو نشون میده و سرعت replay هم بالاتره
    و جالب ترین نکته ای که توجهم رو جلب کرد اعتراض in-game بازیکن ها به داور به اعلام نشدن خطا رو اونها هست.مثلا در صحنه ای از بازی در دو مرحله مانوئل نویر و بواتنگ با توز(نقل و انتقالات تو دمو لحاظ نشده) پشت محوطه جریمه با توز برخورد داشتند که خطایی اعلام نشد درحالیکه هنوز بازیکن دیگه ای از یووه توپ رو در اختیار داشت توز دست هاش رو به نشانه اعتراض به داور بلند کرد و بعد با مشت محکم کوبوند رو زمین!
    صدای تماشاگرها هم بهتر شده.صدای خوشحالی اونها بعد از گل در شرایطی که تیم میزبان ۳-۰ عقب هست و ۳-۱ میشه با وقتی که بازی ۰-۰ رو ۱-۰ جلو میفتید کاملا متفاونه برخلاف PES 2015 که اگه بازی ۸-۰ به نفع میمهان ۸-۱ میشد ورزشگاه منفجر میشد.خوشبختانه این مشکل حل شد.
    از نقطه نظر گیم پلی من تفاوت فاحشی ندیدم و طبیعی هم هست چونکه گیم پلی PES 2015 به خودی خود عالی بود.هنوز هم وقتی در درجه سختی super star بازی می کنید باید کاملا کنترل دفاع و خط میانی رو تو دستای خودتون بگیرن و امیدی به CPU و AI هم تیمی ها نداشته باشین که خیلی راحت ممکنه تو پاس های عمقی جا بمونن.به عنوان مثال من روی این قسمت تمرکز نداشتم و باعث شد دست اول و دوم رو ۲-۱ و ۲-۰ ببازم اما تو دست سوم تونستم با دقت بیشتر ۳-۰ ببرم.
    مجموعا دموی بازی بسیار امیدوار کننده هست و به شدت منتظر نسخه نهایی بازی هستم

بشخصه بیشترین چیزی که تو 15 ازارم میداد این بود که اصولا پاس های عمقی زمینی که میدادی (هر چقدر هم اصولی میدادی باز) به دفاع برخورد میکرد . یعنی حتی اگه دفاعشون ثابت بود باز 80 درصد توب میرفت زیر پاش . الان هم عمقی زمینی به ندرت میرسه یا بهتر شده به نظرت ؟

انیمیشنها و گیم پلی در تمامی نسخه های یکی هستند .
    بدبختانه اینطوری نیست . ازشون خیلی ناراحتم ..

محتوای مخفی: انتظار نداشته باشید نسخه PC به خوبی PS4 و Xbox One باشد 

خلاصه متن اینه که میگه نسخه PC بهتر از 360 و PS3 هست اما خب به خوبی PS4 و One نیست . این مسئله رسمی تایید شده !

6. Don't expect the PC version of PES to be as good as on PS4 or Xbox One this year
    The PES series has typically had issues with PC ports that lacked features and looked worse too. This time, Bhatti tells NDTV Gadgets, the differences will be limited to visuals, and that, to a lesser degree than before.

He stated that the PC version would look better than the PS3 and Xbox 360 versions and even possess cutscenes that those two editions will not get. However, it will not look as good as the PS4 and Xbox One version.

راستی DYNAMIC WIDE CAMERA ANGLE رو امسال اضافه کرده . قراره بهترین زاویه و دید ممکن رو برای صاحب توپ فراهم کنه‌و از این حرفا . فرقی کرده به نظرتون دوربین ؟

بچه ها هنوزم موندم چرا نسخه PC رو منتشر نکردن . فقط میخواستم مشکلایی که حس میکردم رو به کونامی برسونم تا شاید ای درستش کنه واسه ورژن نهایی . دوس دارم این کارا رو کلا ..
    Last edited by mineworld; 18-08-2015 at 04:28.

13. 3 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ویدیوهایی کوتاه و زیبا از گیم پلی بازی .حتما ببینین .

دانلود با لینک مستفیم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

.
    آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت

- - - Updated - - -

ویدیوهایی کوتاه و زیبا از گیم پلی بازی .حتما ببینین .

دانلود با لینک مستفیم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

.
    آقا تو این گلی که نیمار به نویر میزنه شیرجه نویر یخورده غیر طبیعی نبود؟انگار که دارن با نخ میکشنش! تو یکی از تریلرها هم من دیدم روبن زد و نویر یه همچین واکنش غیر طبیعی داشت

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا بعد از دیدن تریلر بازی از گیم پلی خیلی دلم pes میخواد ولی نسخه PC دقیقا چه تفاوتهایی با نسخه های نسل هشتمی داره امیدوارم اون خریت سالهای قبل Ea را نکنه کونامی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •